80Lerin Sonunda 90Larin Başında Çocuk Olmak...
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------RIPER bunu yazdı:
-----------------------------
İçi portakallı tek yudumda yutulan o zamanki her bakkalda bulunan bir çikolata vardı la bide o neydi...
-----------------------------CİNO CİNO CİNO :D hatırlıyorum ben onu ne yerdim yaaa :P
puhahhaha evet CİNO yaa abi cino efsane yaa halen mevcut piyasada ben hala yiyorum harbiden tarihe meydan okumuş bir çikolata yani o kadar uzun süredir piyasada olan bi cino var bizim bide almanların kinder aq :) -
ulan kendimi antika gibi hissettim sözde adı mahhalle maçı olan 3 blok ötedeki çocuklarla yaptığımız maçlar
-
Mon Ami 48 lik boyam olmadı lan hıc ole koydukıe bana :/
ama hemen hepsını yaptım ve hepsınıde hatrlıorum :D :D
-
Bide bi reklam vardı fanta reklamı mı yedigün reklamı mi neydi böyle yağmurlu bi havada kutu yedigün ü evlerdeki yağmur borusundan sokuyordu havaya fırlıyodu ve hava günlük güneşlik oluyodu bende denemek istemiştim o nu hep gerçekten oluyormu diye :)
-
Parliament pazar gecesi sinemaları müziğini duyduğunuzda içinizde hala garip duygular uyanıyorsa (yarın okul var hüznü, ailenin seni yatırıyor olmasına duyduğun kızgınlık, o güzel mavinin romantizmi...)
bu bni duygulandırdı cidden...büyüdüğümü anladım =)
+ show tv de kırmızı nokta yı beklemek ve cine 5 i 12 den sonra kısık gözle izlemek gibi 2 tatli olayı unutmuşsun =)
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------En sevdiğiniz sayı altıysa
bu ne alaka??
-----------------------------yanlış hatırlamıyorsam kurabiye canavarı ediyle budu' nun olduğu tv programında çalan şarkı vardı herhalde ondan.
"en sevdiğim sayı altı" gibi bir şeydi....
-
dreampark87 bunu yazdı:
Bide bi reklam vardı fanta reklamı mı yedigün reklamı mi neydi böyle yağmurlu bi havada kutu yedigün ü evlerdeki yağmur borusundan sokuyordu havaya fırlıyodu ve hava günlük güneşlik oluyodu bende denemek istemiştim o nu hep gerçekten oluyormu diye :)
sunny reklamıydı o hocam sen bahsedınce hatırladım harbi o reklamda çoğu kişinin hafızasına kazınmıştır.Bide tıh tıhh tıhh eyü günler tıhh tıhh tıhh eyü günler anlayişi farkli,kültürü farkli felsefesi farkli die bi banka reklamı vardı onuda hatırlar herkes :) -
vay be ne günlerdi o günler.. sağol bilader.. eskiyi yad ettim.
-
Mükemmel konu hepsi tektek aklımda eksiksiz insan anımsayınca birhoş oluyor birazda kendini yaşlı hissediyor yaşlılara sorsan bu olayları dünküolay der ama belirtilen yaş sınırındakiler için çook eski