folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 80Lerin Sonunda 90Larin Başında Çocuk Olmak...

80Lerin Sonunda 90Larin Başında Çocuk Olmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

RIPER bunu yazdı:
    İçi portakallı tek yudumda yutulan o zamanki her bakkalda bulunan bir çikolata vardı la bide o neydi...

CİNO CİNO CİNO  :D  hatırlıyorum ben  onu ne yerdim yaaa :P

puhahhaha evet CİNO yaa abi cino efsane yaa halen mevcut piyasada ben hala yiyorum harbiden tarihe meydan okumuş bir çikolata yani o kadar uzun süredir piyasada olan bi cino var bizim bide almanların kinder aq :)

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    ulan kendimi antika gibi hissettim sözde adı mahhalle maçı olan 3 blok ötedeki çocuklarla yaptığımız maçlar 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Mon Ami 48 lik boyam olmadı lan hıc ole koydukıe bana :/

ama hemen hepsını yaptım ve hepsınıde hatrlıorum :D :D 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bide bi reklam vardı fanta reklamı mı yedigün reklamı mi neydi böyle yağmurlu bi havada kutu yedigün ü evlerdeki yağmur borusundan sokuyordu havaya fırlıyodu ve hava günlük güneşlik oluyodu bende denemek istemiştim o nu hep gerçekten oluyormu diye :)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek

Parliament pazar gecesi sinemaları müziğini duyduğunuzda içinizde hala garip duygular uyanıyorsa (yarın okul var hüznü, ailenin seni yatırıyor olmasına duyduğun kızgınlık, o güzel mavinin romantizmi...)

bu bni duygulandırdı cidden...büyüdüğümü anladım =)

+ show tv de kırmızı nokta yı beklemek ve cine 5 i 12 den sonra kısık gözle izlemek gibi 2 tatli olayı unutmuşsun =)

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

th317 bunu yazdı:

En sevdiğiniz sayı altıysa

bu ne alaka??

yanlış hatırlamıyorsam kurabiye canavarı ediyle budu' nun olduğu tv programında çalan şarkı vardı herhalde ondan.

"en sevdiğim sayı altı"  gibi bir şeydi....

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:
    Bide bi reklam vardı fanta reklamı mı yedigün reklamı mi neydi böyle yağmurlu bi havada kutu yedigün ü evlerdeki yağmur borusundan sokuyordu havaya fırlıyodu ve hava günlük güneşlik oluyodu bende denemek istemiştim o nu hep gerçekten oluyormu diye :)
    sunny reklamıydı o hocam sen bahsedınce hatırladım harbi o reklamda çoğu kişinin hafızasına kazınmıştır.Bide tıh tıhh tıhh eyü günler tıhh tıhh tıhh eyü günler anlayişi farkli,kültürü farkli felsefesi farkli die bi banka reklamı vardı onuda hatırlar herkes :)

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    vay be ne günlerdi o günler.. sağol bilader.. eskiyi yad ettim.

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Mükemmel konu  hepsi tektek aklımda eksiksiz insan anımsayınca birhoş oluyor birazda kendini yaşlı hissediyor  yaşlılara sorsan bu olayları dünküolay der ama belirtilen yaş sınırındakiler için çook eski

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 5816 Toplam Mesaj: 50