80Lerin Sonunda 90Larin Başında Çocuk Olmak...
-
yeşil renkli ranger bendim :P.p
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------tsubasanın a.q ben, bide siz.
tsubasa bi vuruyor a.qoduğumun topu bir bölüm sonra kaleyi buluyor.
birde lambada değilde,ondan bir önceki şarkıyı hatırlıyorum o şarkıyı ilk duyduğumda babamdan dayak yiyordum.
ye ke ke diyordu:)
-----------------------------
akulaa vuruşu muydu neydi meşhur vuruşu vardı onun :) -
hiç unutmam 91 yılında abone şarkısını meşhur oldugu zamanlar okuldan çıktıktan sonra tvnin karşına geçerdim,ozmanalar trtden başka kanal yoktu ve bir çizgi film wardı tandır keyt gibi bişiler söylüyorlardı kılıçlrarı wardı bu zatların bide. adını bir türlü bulumadım
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------En sevdiğiniz sayı altıysa
bu ne alaka??
sanıyorum... susam sokağında büdü nün sevdiğim sayı 6 diye bi şarkısı vardı. döne döne veriyorlardı zaten susam sokağı 12 bölümdü galiba.. o yüzden çok sık duyar gibiydim. aynı bölümleri seyrede seyrede.. -
İçi portakallı tek yudumda yutulan o zamanki her bakkalda bulunan bir çikolata vardı la bide o neydi...
-
RIPER bunu yazdı:
İçi portakallı tek yudumda yutulan o zamanki her bakkalda bulunan bir çikolata vardı la bide o neydi...
-----------------------------CİNO CİNO CİNO :D hatırlıyorum ben onu ne yerdim yaaa :P
-
bu arada büyük bir ayrıntı gözden kaçmış.elvan gazozlarını unutmayalım
-
sanırım bu zamandan azcık sonra olsa da arele diye bi robot kızın çizgi filmi vardı.ne komik çizgi filmdi o profesör vardı bi tane bi adamı konuşturmaya çalışıyor.üstüne çıkmış.ayaklarını adamın kollarına koymuş.adam kıpırdayamıyor.sümüğünü akıtıyor adamın ağzına doğru sonra tam düşecekken geri çekiyordu.öyle öyle konuşturmuştu.son goku vardı dragon ball daki.tsubasa,cino,çılgın bediş,bizimkiler hey gidi hey :D
-
bir kaçı dışında hepsini hatırlıyom nostalji oldu beeee 90 lılar vs vsv.....
-
83 doğumluyum ve hepsini okumadım ama %70 ini zaten yaşadım gerisinide yaşamışımdır.Çok enterasan bir durum yaaa.