9 Ay Askerlik Hakkında Soru...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bugün Cemil Çiçek'ti sanırım açıklama yaptı 9 aylık askerlik konusunu Bakanlar Kurulu'na getiriceklermiş galiba bayramdan sonra...Şimdi Askere gittik diyelim,farzedelimki Aralık ayında 9 ay tek tip oldu askerlik...Şuan askere giden birinin askerliği de otomatik olarak 6 ay erken terhis olur mu?Onlara vurmuyo da şuan gidenler gene 15 ay mı yapıyo??? Konu aceledir..Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz...Bi yerde okumuştum ''askerlik süresi kısalmıyor,askerlik sistemi değişiyor...Bu yüzden  şuan askerde olanlar yine 15 ay yapacak,süresi düşmeyecek 9 ay olsa bile askerlik'' diye...Acaba doğru mudur???

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

kendi düşüncemi söylüyorum. Sanırım etkilemez gidenler paşa paşa 15 ay yapar.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hocam eğer sen askerdeyken 9 aya düşese askerlik otomatikmen sende 9 ay yaparsın. Atıyorum 10 ay askerlik yaptın ve onuncu ayın sonunda askerlik 9 aya düştü. Sen direk teskere alırsın. 18 aydan 15 aya düştüğünde birçok tanıdğım 3 ay erken geldiler askerden..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

kardeş aralıkta askere gideceğim inan ben bile bilmiyorum 6 ay mı,9 ay mı yoksa 12 ay mı askerlik yapacağım senin mevzu hakkında da bi bilgim yok kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Tek tip askerlik 2011 sonlarına doğru anca çıkar. Hatta 2012'yi bile bulacağını düşünüyorum.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam eğer sen askerdeyken 9 aya düşese askerlik otomatikmen sende 9 ay yaparsın. Atıyorum 10 ay askerlik yaptın ve onuncu ayın sonunda askerlik 9 aya düştü. Sen direk teskere alırsın. 18 aydan 15 aya düştüğünde birçok tanıdğım 3 ay erken geldiler askerden..

hocam ama askerlik süresi düşüyo gözüyle bakmıyo devlet amca :D askerlik sistemi değişiyo o yüzden 15 ay yapın siz yine,sizden sonrakiler 9 ay yapsın diyo :D arada kalınnan bi durum :D bi site vardıya üç tane herif çıkıyodu neydi adı :D tam ordaki ortadaki sakallı gibi durum :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Bakan Açıklama yapmış Polislere Ekim Ayında Müjde Var Diye...

İçişleri Bakanı Atalay, Genelkurmay Başkanı ile görüştüğünü belirterek "Bu konu çözümlenecek, tek tip askerlik düzenlemesi içerisinde değerlendiriliyor. Ekim ayı gibi çözülür, bu müjdeyi verebilirim" dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25129753/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:

İçişleri Bakanı Atalay, Genelkurmay Başkanı ile görüştüğünü belirterek "Bu konu çözümlenecek, tek tip askerlik düzenlemesi içerisinde değerlendiriliyor. Ekim ayı gibi çözülür, bu müjdeyi verebilirim" dedi.

Sen genede umut bağlama hacı bende gidicem aralık gibi ama hiç umutlanmıyorum türkiye burası :D umutlanırsın umutlanırsın sora herşey tersine çıkar

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

KILICH bunu yazdı:

Sen genede umut bağlama hacı bende gidicem aralık gibi ama hiç umutlanmıyorum türkiye burası :D umutlanırsın umutlanırsın sora herşey tersine çıkar

Hocam 2012 ye kadar tecilliyim yaş 25  :S ince düşünmem gerek...Sonuçta şimdi gitsem bide şansa Ekim'de çıkar 9 ay askerlik buyur burdan yak sonra :S benden sonra gidenler benden çook önce geliyo o zamanda acayip koyar insana :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

KILICH bunu yazdı:

Hocam 2012 ye kadar tecilliyim yaş 25  :S ince düşünmem gerek...Sonuçta şimdi gitsem bide şansa Ekim'de çıkar 9 ay askerlik buyur burdan yak sonra :S benden sonra gidenler benden çook önce geliyo o zamanda acayip koyar insana :S

Sen askere gittikten sonra düşerse senide etkiler hacı zaten :F

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Etkilemiyo işte hacı herkes öyle diyo..İyi bi kanaktan duydum askerlik düşmüyo tipi değişiyo o yüzden şuan gidenler 15 ay diye :S

Toplam Hit: 8282 Toplam Mesaj: 46