folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 9 Aylık Askerlikle İlgili

9 Aylık Askerlikle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

tek tip 9 ay kesinleşti mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Daha değil :) rahmetli amcam derdi bi erkeğin adam olası için 18 ay askerlik yapması gerekir diye :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Işık koşanerin konuşmasını dinlediyseniz ne tek tip askerlik var, ne polislere askerlikten muafiyet var, ne profesyonel ordu var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:
    -----------------------------

adamgibi bunu yazdı:

Sky bunu yazdı:

Cok ilginc ya gercekten gerekcesi asker acigini kapatmak ve egitimli kisilerden daha uzun sure faydalanmak. Evet adam genetik muhendsi 6 saat nobet tutturarak faydanaliyo adam makina muhendisi izmarit toplayarak cok etkin bicimde faydalaniyolar. 6 ay askerlik yaptim günde ortalama 15 saat yattim. yazık orda bos gecen zamana

ne  garıp bende  15  ay askerlık  yaptım ortalamaya vurursak   3.5-4  saat  fln   uyudum  herhalde 

gercekten cok garip yaklasik senin askerlik yaptigin surenin 4 katını bende üni egitimine harcadim.

okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır derler kardeş ;) adam isterse atom muhendisi olsun bu vatanda yaşıyorsa eşşek gibi nöbette tutacak mıntıkada yapacak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

etkiler 9 ay olursa mesela 9 ayı dolan veya dolmuş terhis olur ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

@penthos

15 yasında olan birinden beklenicek cevaplar hos 15 yasinda degilim oraya oyle yazdim dersen daha kötü. Neyse ben askerlik yapitigim donemde kimsenin seve seve nobete gittigini yada gece 3-5 nobetine gitmemek icin 500 takla atan adamlari gördüm he bilmyrm aranizda varmidir gayet isteyerk ve seve seve nobete giden mıntaka yapacak olan veya yapmis olan neyse bu konu  boyle uzar gider.

cahillik demissin eşşeklik demissin  falan filan neyse ben hic nobet tutmadim umarim sende essek gibi nobet tutmazsin :)

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:

@penthos : 

15 yasında olan birinden beklenicek cevaplar hos 15 yasinda degilim oraya oyle yazdim dersen daha kötü. Neyse ben askerlik yapitigim donemde kimsenin seve seve nobete gittigini yada gece 3-5 nobetine gitmemek icin 500 takla atan adamlari gördüm he bilmyrm aranizda varmidir gayet isteyerk ve seve seve nobete giden mıntaka yapacak olan veya yapmis olan neyse bu konu  boyle uzar gider.

cahillik demissin eşşeklik demissin  falan filan neyse ben hic nobet tutmadim umarim sende essek gibi nobet tutmazsin :)

bilgisayarım serviste olduğundan dolayı kardeşimle aynı bilgisayarı kullandığım için yorum yazarken onun hesabının açık olduğunu görmemişim :) 15 değil 21 yaşındayım cahilli eşşeklik muhabbetine gelirsek eğitiminin fazla olması ile askerlikteki mantıksızlıkları yapmamak istemen.. elbette kimse nöbet tutmak istemez tuvalet temizlemek istemez ama gerekçe olarak ben okudum o okumamış gibi gerekçe gösterirsen bende böyle bi tepki veririm ;) ilkokullu liseli yüksek okullu izmarit toplayacak 4 yıllık bitiren toplamayacak niye çünkü vatan millet için çalışacak değil mi

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

ben haberi Cine5 de izledim, Pazartesi onaylanacak dedi, bu sefer kesin gibi konuştular, eğer olmasın, Cine5 ve yönetiminin taaa....... Çok küfür ederim valla, imzama bakan anlar :@

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

gaziemirin asfaltı eridiydi  a.q her sabah palmiye ile süpürmekten:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

asker  acıgı ne hoca yaw  askerler  ne yapıyoki  sanırsın ülke savasta asker  yetmiyo

görüyoz  askerligin nasıl bittigini  adam  agac  basında  nöbet tutuyo  işi  gücü izmarit toplamak   sıkıntıdan yoldan gecen arabları  agactan düsen yaprakları sayıyo   nedir  askerdir  

bencede  düşsün askerlik  kötü  gün vermesin allah  bir  ömür  askerlik yaparız  gerekirse  ama  bu durumda  ne  gerek var  askerlik  yüzünden  hayatı  senelerce  ertelemeye  ve  15  ay  ara  vermeye

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
Toplam Hit: 7980 Toplam Mesaj: 46