9 Aylık Askerlikle İlgili
-
tek tip 9 ay kesinleşti mi ?
-
Daha değil :) rahmetli amcam derdi bi erkeğin adam olası için 18 ay askerlik yapması gerekir diye :)
-
Işık koşanerin konuşmasını dinlediyseniz ne tek tip askerlik var, ne polislere askerlikten muafiyet var, ne profesyonel ordu var.
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------
adamgibi bunu yazdı:
Sky bunu yazdı:
Cok ilginc ya gercekten gerekcesi asker acigini kapatmak ve egitimli kisilerden daha uzun sure faydalanmak. Evet adam genetik muhendsi 6 saat nobet tutturarak faydanaliyo adam makina muhendisi izmarit toplayarak cok etkin bicimde faydalaniyolar. 6 ay askerlik yaptim günde ortalama 15 saat yattim. yazık orda bos gecen zamana
-----------------------------ne garıp bende 15 ay askerlık yaptım ortalamaya vurursak 3.5-4 saat fln uyudum herhalde
-----------------------------gercekten cok garip yaklasik senin askerlik yaptigin surenin 4 katını bende üni egitimine harcadim.
-----------------------------okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır derler kardeş ;) adam isterse atom muhendisi olsun bu vatanda yaşıyorsa eşşek gibi nöbette tutacak mıntıkada yapacak
-
etkiler 9 ay olursa mesela 9 ayı dolan veya dolmuş terhis olur ;)
-
@penthos :
15 yasında olan birinden beklenicek cevaplar hos 15 yasinda degilim oraya oyle yazdim dersen daha kötü. Neyse ben askerlik yapitigim donemde kimsenin seve seve nobete gittigini yada gece 3-5 nobetine gitmemek icin 500 takla atan adamlari gördüm he bilmyrm aranizda varmidir gayet isteyerk ve seve seve nobete giden mıntaka yapacak olan veya yapmis olan neyse bu konu boyle uzar gider.
cahillik demissin eşşeklik demissin falan filan neyse ben hic nobet tutmadim umarim sende essek gibi nobet tutmazsin :)
-
Sky bunu yazdı:
@penthos :
15 yasında olan birinden beklenicek cevaplar hos 15 yasinda degilim oraya oyle yazdim dersen daha kötü. Neyse ben askerlik yapitigim donemde kimsenin seve seve nobete gittigini yada gece 3-5 nobetine gitmemek icin 500 takla atan adamlari gördüm he bilmyrm aranizda varmidir gayet isteyerk ve seve seve nobete giden mıntaka yapacak olan veya yapmis olan neyse bu konu boyle uzar gider.
cahillik demissin eşşeklik demissin falan filan neyse ben hic nobet tutmadim umarim sende essek gibi nobet tutmazsin :)
-----------------------------bilgisayarım serviste olduğundan dolayı kardeşimle aynı bilgisayarı kullandığım için yorum yazarken onun hesabının açık olduğunu görmemişim :) 15 değil 21 yaşındayım cahilli eşşeklik muhabbetine gelirsek eğitiminin fazla olması ile askerlikteki mantıksızlıkları yapmamak istemen.. elbette kimse nöbet tutmak istemez tuvalet temizlemek istemez ama gerekçe olarak ben okudum o okumamış gibi gerekçe gösterirsen bende böyle bi tepki veririm ;) ilkokullu liseli yüksek okullu izmarit toplayacak 4 yıllık bitiren toplamayacak niye çünkü vatan millet için çalışacak değil mi
-
ben haberi Cine5 de izledim, Pazartesi onaylanacak dedi, bu sefer kesin gibi konuştular, eğer olmasın, Cine5 ve yönetiminin taaa....... Çok küfür ederim valla, imzama bakan anlar :@
-
gaziemirin asfaltı eridiydi a.q her sabah palmiye ile süpürmekten:)
-
asker acıgı ne hoca yaw askerler ne yapıyoki sanırsın ülke savasta asker yetmiyo
görüyoz askerligin nasıl bittigini adam agac basında nöbet tutuyo işi gücü izmarit toplamak sıkıntıdan yoldan gecen arabları agactan düsen yaprakları sayıyo nedir askerdir
bencede düşsün askerlik kötü gün vermesin allah bir ömür askerlik yaparız gerekirse ama bu durumda ne gerek var askerlik yüzünden hayatı senelerce ertelemeye ve 15 ay ara vermeye