9.000 TL‘Lik TV Aldım 300 TL‘Lik 3D Gözlüğü Çalışmıyor Ya!
-
Arkadaşlar.
evet 9.000 TL ye bir güzel LG 55LX9500 televizyon aldım. kazık yedim, sony almadım hepsi doğru falan filan :)
Ayrıca yediğim 9.000 TL'lik kazığın üstüne "9.000 tl'lik tv almışssın ama bu tip konuların genele açılmayacağını öğrenememişsin " gerekçesiyle konuyu taşımak yerine silerek bana soğuk duş etkisi yaptırtan yöneticime sevgilerimle... :)
Espri konusu olsun diye sormuyorum evde hanımla birbirimizi yiyeceğiz gittin 9.000 tl verdin gözlüğü bile çalışmıyor falan filan birbirimize giriyoruz.
Anlayacağınız espri kaldırmaz bir psikolojideyim.
Gözlükleri çalıştırmayı başardım. Atıyorum bir dvd film izlerken 3D ayarla kısmından ayarlıyorsunuz gözlük o zaman çalışıyor ama film formatında 3D seçeneği olmadığı için 3D sinyali göndermiyor. Karma karışık görüntü oluyor ve gözlükler bunu algılamıyor.
Kablolu yayından normal 3D görüntü veren bir kanalı izleyemiyorum. Çünkü DVD izlerken bana 3D AYARLA diyerek bu fırsatı tanıyan televizyon normal 3D kanal yayını izlerken 3D ayarlı yapmama izin vermiyor.
Bu sebeple 3D gözlükler çalışmıyor.
Normal 3D sinyaliyle yayın yapan kanalı izlerken 3D olduğunu gözlüğe tanıtmak için ne yapmamız gerekiyor? Piyasada şayet kaç tane 3d film var ki hepsini alıp geliyim. Normal 3d kanalı izlemek istiyorum film izleyecek olsam sinemaya giderim anlatabiliyor muyum?
LG kullananlar bu tür sıkıntılar yaşıyorlar mı?
-
aldıgın yere sorsan hocam bir bizim arkadaş aldı lg galiba böyle bir sorun yoktu
-
iade et.
-
keşke hiç bulaşmasaydın lg ye. ürünü iade etmeye çalış. zorluk çıkart.
-
Hoca sana mustehaktir bence :) 9 bin tlye televizyon almanin mantigi nedir hem de lg yani hic mi arastirmadin pazarlayan hatun cok mu guzeldi anlamadim valla tavsiyem bence git iade et
-
TV'nin fiyatının sorunun cevabıyla ne ilgisi var ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------aldıgın yere sorsan hocam bir bizim arkadaş aldı lg galiba böyle bir sorun yoktu
-----------------------------Bilmiyorlar hocam onlara da sordum :\
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------TV'nin fiyatının sorunun cevabıyla ne ilgisi var ?
-----------------------------aynen.
-
hocam kullanım klavuzuna bak :D
-
hocam ne iş yapıyorsun?
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne iş yapıyorsun?
-----------------------------
ne alaka?Dostum tvyi satan yerle görüş gerekirse iade et.