9.000 TL‘Lik TV Aldım 300 TL‘Lik 3D Gözlüğü Çalışmıyor Ya!
-
hocam sen ne zaman evlendin :|
-
hocam özel olmayacaksa sormak isterim , olacaksa cevap verme .
profilinde yaşın 20 görünüyor. evlisin . 9bin liralık tv alabiliyorsun .
nedir sırrın ? :)
-
yani kusura bakma ama gitmiş 9000 tlye tv almışsın 3D gözlükler çalışmıyo işi gücü bırakmış gelmiş foruma konu açmışsın. gidip tvciyle görüşsn hem daha çabuk hallolur hemde yengeyle kavga etmezsiniz..
-
http://www.isteevinegelsin.com/store/ProductDetails.aspx?productid=127680&ref=akakce&v=1.43.7
Hocam bu tvnin değeri taş çatlasın 4000 tl niye 5000 lira fazla verdin anlamadım...Gözlüklerde yanında bedava veriliyor =))... İade et bence tvyi
-
onlarda bilmiyorsa git iade et
-
http://www.facebook.com/#!/ahmetfaydali
Bu profildeki kişi sensin adım gibi eminim , Evli olmadığınada eminim , Silent_king' in ( deniz )
memleketten arkadaşısın , o halde tek seçenek kalıyor , hesabı başkası kullanıyor.
Edit : Dedektif gibiyim lan. -
Arkadaşlar hesap benim. Başkası kullanmıyor.
TV'yi babamla aldık. Babam adına sizlere soru soruyorum, cevap vermeniz gerekirken evli olup olmadığımı araştırıyorsunuz :D
Bu kadar istihbarat gücünüz varsa gözlüğü nasıl kullanacağım onu bulun :D
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
TV'yi iade etmeye karar verdik.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
-
Ayrıca Kayseriliyim arkadaşlar :D 20 yaşında evli olup para sıçan milyonlarca kayserili var. Neyi irdeliyorsunuz anlamadım ki :D
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar hesap benim. Başkası kullanmıyor.
TV'yi babamla aldık. Babam adına sizlere soru soruyorum, cevap vermeniz gerekirken evli olup olmadığımı araştırıyorsunuz :D
Bu kadar istihbarat gücünüz varsa gözlüğü nasıl kullanacağım onu bulun :D
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
TV'yi iade etmeye karar verdik.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
-----------------------------
İyi hoşta babanın ağzından hanımla kavga ediyoruz demen garip geeldi bana. -
nasıl bir kafa yapın var arkadaş anlamadım ki, insan kendi babasının ağzından tbt ye konu açıp hanımla kavga ediyoruz nasıl der anlayamıyorum