9.000 TL‘Lik TV Aldım 300 TL‘Lik 3D Gözlüğü Çalışmıyor Ya!
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
whopper bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşim o televizyonun değeri 5000 TL den fazla değil gidin iade edin.
Ayrıca izlemeye çalıştığın kanal stereoscopic değil sanırım yani gözlük algılayıp açılmaz.
Türkiyede 3D yayını yapan:
1- Teledünya 3D HD Test
2- Smart3D
3-National Geographic HD 3D (2,3 dönüşümlü kanal)
kanallardır.
-----------------------------
hacı sen bilion gibi bu işi uyduda varmı öle 3d kanal :D
-----------------------------:) Abi Teledünyanın kanalı sürekli aynı yayınları gün boyu döndürüyor.HD uydu alıcısı olanlar kanal taramasıyla bulabilirler.3D Tv ye uygundur ama normal çekimden 3d ye çevrilmiş durumdalar.Yani hala gerçek 3d değil.Bunun dışında uyduda şifresiz 3d kanal yok.2 ve 3 nolu yazdıklarım belirli saatlerde 3d yayın yapıyorlar.
Ufak önemli notlar:* 3D Yaygınlaşması da en az 1 yılı bulacak.Nitekim DSmart yeni frekans bile açmıyor frekanslarının kapasitesini fulledi yayınlar çamur gibi.Yurtdışında millet gözlüksüz yayına hazırlanıyormuş.Bunun için altyapının tam 4 kat genişletilmesi gerekiyormuş.Kısacası sı***yım bizim teknolojimize.Bende 3d aldım ama pişmanım şuan normal led tvlerden televizyonun farkı yok.Almayın derim 1 sene içinde fiyatlar düşer. Ben alırken samsungun 7 serisi 4500 dü 9 ay önce şuan 3200.
-
seni buludğum iyi oldu :D
ben facebooka giriom hacı tv den :|
samsung hesabım var
sonra facebook k.adı ve şifre giriom böle bir kayıt yokmu diyo ne diyo bişey diyor ama hatırlamıyorum
-
Yalan.avi
bende 3 milyon tl ye bugatti veyron aldım ama sol sinyal yanmıyo oto elektrikten anlayan tanıdıgınız varmı. Bu arada cok ilgincitr evet tam 3 milyon tl yani borumu bu :B -
Üstadım kaç gündür. aldın ?? şayet 15 gün içinde iade etme hakın var almıyorlarsa tüketici mahkemesine baş vur.. annalarınıda yanında alırsın amcamada böyle oldu adam fazlasıyla aldı deneme yapılmış karşılığı alınmıştır..
-
hocam
-
her konu gibi bu konu bile kavgayla bitmiş :D
-
adam zengin aq biz hala 52 ekranı seyrediyoz
-
bende var vereyim sana gozluk 5 tl ye almıştım bu yesil kırmızı olandan ..
-
hocam tv de de gözlüklerde de sorun yok yayindan kaynaklaniyor bende 3D tv kullaniyorum yayin gözlügüne uygunsa zaten görüntüyü iki bölüm halinda yan yanqa yada üst üste görüyorsun ozaman 3D menüsüne gecebiliyorsun sky 3 D kanali var ama sifreli ordaki yayinlar uygun ayrica netten indireceksen halb sbs filmler diye aratirsan bulursun sonra harici hdd ye falan atarak rahatlikla izleyebilöirsin
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------hanımla kavga ediyorum demiş, sonra 20 yaşındayım babamın ağzından yazıyorum demiş yetmemiş kayserili 20 yasında evli bi ton adam var demiş sorarım sana neyin kafasını yaşıosun amq bende istiyorum o kafayı yaşamak sırrını anlatsana :D
-----------------------------sRcN valla helal olsun sende insana az saygılı ol uçuyor o uçuyor sen daha paraşütünü takamadın bırak aç gençlerin önünü karışma hocam 9000 tl iyimiş de ne aldınız anlamadım ki herhalde o tv görevini yapmıyo yıldızları izliyorsunuz uzayı izliyorsunuz yada uyduya bağlanıp diğer şehirleri canlı izliyorsunuzdur 9000 tl ye öle televizyonmu olur