%99,99 Uzaylı Olduğu Kesinleşen Yaratık!!!
-
SeBasTiAN16 bunu yazdı:
-----------------------------ÇİFTÇİ ERİMİŞ HALDE BULUNDU
Peki onu bulan çiftçiye ne oldu. Bu sorunun cevabını da Akdoğan şöyle verdi: `Çiftçi de ilginç bir şekilde ölü bulunuyor. Otobanın kenarında arabası park edilmiş ve yanmış bir şekilde ölü bulunuyor. Ama normal bir yanma değil, metali eritecek kadar bir sıcağa maruz kalmış.`
-----------------------------oha...Fringe'deki gibi bişey oldu lan bu
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
ya uzaylı olsa bile başka birşeye bezemesi lazım. Çünkü milletin hep hayalinden çizmiş olduğu uzaylı modeline benziyo. böyle bi rastlantı olmaz...
kardeş insanoğlu asla görmediği bişeyi hayal edemezmiş biz görmediysek bundan önce yaşayanlar görmüştür belki orda resmedilemezmii ? -
YEcüc mecüc olabilitesi bence düşük http://tr.wikipedia.org/wiki/Yec%C3%BCc_ve_Mec%C3%BCc
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Yakla$ık bir haftadır yabancı basın bu konudan bahsedior.Bizim medyada da ya enik açılımı ya da münevver muhabbeti falan çeviriyor :B Hayret cnnTürk şaşırttı beni. Neden geli$emiyoruz diyoruz birde!
aynen dosstum dünya bunu konuşuyor. Bence doğru olma ihtimali çok fazla. Yaratığı incelemek için 200 kişilik ekip görevlendiilmiş. VVardır bişey.. -
Bazı eski sömürücü ülkeler hava kuvvetleri arşivlerini yavaş yavaş açmaya başladı ve canada yakında tamamını açacağını söyledi, ardından bu yaratık çıktı, yine neyin peşinde bu kan emiciler bakalım!?
-
SpoofU bunu yazdı:
Bazı eski sömürücü ülkeler hava kuvvetleri arşivlerini yavaş yavaş açmaya başladı ve canada yakında tamamını açacağını söyledi, ardından bu yaratık çıktı, yine neyin peşinde bu kan emiciler bakalım!?
Aynen katılıyorum.. -
wert bunu yazdı:
-----------------------------aSdFgH bunu yazdı:
hikaye hocam bunlar, görmedikçe inanmam... sonuçta bilgisayar ile yapılamıycak diye birşey yok...
-----------------------------senin tanrıya inandığını zannetmiyorum
senin düşündüğüne inandığını zannetmiyorum
senin mikroskobik canlılara inandığınıda sanmıyorum
senin yaşadığına inandığını zannetmiyorum
çünkü bunnları göremiyorsun değilmi
bilmem anlatabildimmi
-----------------------------ne yaptın hoca, bi anda ateist ilan ettin biz ateislerle karıştırma beni, burda görüp görmekle deilde sanırım biraz güvenle alakalı bir durum var. Nerden çıktı diyceksin internette o kadar çok saçma sapan şey gördüm ki nerden biliyim bununda onlardan biri olup olmadığnı..
-
aSdFgH bunu ya
ne yaptın hoca, bi anda ateist ilan ettin biz ateislerle karıştırma beni, burda görüp görmekle deilde sanırım biraz güvenle alakalı bir durum var. Nerden çıktı diyceksin internette o kadar çok saçma sapan şey gördüm ki nerden biliyim bununda onlardan biri olup olmadığnı..
abi diyoruz ya tüm dünya bunu konuşuyor ve 200 kişi görevlendiriliş. Biz Enik açılımı ve münevver le uğraşırken bunlar olmuş. Hiç mi yabancı medya takip etmiyorsun??? -
insan artık bu devirde neye inanıp neye inanmayacağınıda bilemiyor. gözümle görmedimki inanayım.resmi var. buna benzer bi sürü sahte resim var nette dolaşan...
-
SeBasTiAN16 bunu yazdı:
aSdFgH-----------------------------
abi diyoruz ya tüm dünya bunu konuşuyor ve 200 kişi görevlendiriliş. Biz Enik açılımı ve münevver le uğraşırken bunlar olmuş. Hiç mi yabancı medya takip etmiyorsun???
-----------------------------hocam bu olay bir iki haftalık birşey değil daha önceden de gördüm, her neyse kafama takılan birşey var bunun sadece resmini kuymuşlar neden bir videosu yok ben hiç raslamadım videosuna....