Evde Tek Başıma Canım Sıkılıyor, Oyuncak Tavsiyeleriniz ?
-
merhaba müridler, ilginç bir sorum olacak. yalnız yaşıyorum, konuşacak bir kız arkadaşım yok, gezip eğlenmeye normal arkadaşım da yok. bir başıma evde canım sıkılıyor. biraz mutlu olmak için beni eğlendirecek oyuncaklar alayım diyorum, yarın bi tane elektrikle çalışan helikopterlerden alacam. yaşım baya büyük ama çocuklar gibi fikirsüz fikirsüz oynayıp mutlu olmak istiyorum :) başka ne gibi oyuncaklar tavsiye edersiniz ?
-
Dildo :) :P
Şaka bir yana Rc Tavsiye ediyorum helikopter yerine =) -
çekip bırakmalı arabalar da hoş oluyodu el kadar :D çarpıştırırsın.
şaka bir yana internetin varsa: www.transformice.com/enbiraz alışır öğrenirsen süper bi oyun.
yada 2. el radyo, mouse, webcam, cep telefonu, elektronik ne varsa bulup içlerini açıp kurcala.
eğlenceli bi iş. boş zamanlarda süper oluyor../edit. "şaka bir yana" baya kullanılan bi sözmüş :D
-
hocam evde rc araba fazla ses yapmaz mı ?
-
Bu yaştaki bi adama tek oyuncak gider oda şişme bebek :D
Hocam ne alırsan al seni oda bi süre sonra sarmamaya başlıcak..
3-5 gün idare eder sıkar..
o yüzden sosyalleşme vaktin..hiç bişi iletişimden ve gerçek ffaaliyetlerden çok sarmaz insanı..
yok olma diyosan
programlama, tasarım, grafik gibi dallarda kendini eğiterek çeşitli dallarda zaman geçirme ve kendini geliştirme şansına sahip olabülürsün
-
playstation 3 ve fifa 11 veya pes 11
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
hocam evde rc araba fazla ses yapmaz mı ?
Usta sokağa çık hayat sokakta.. Hem diosun ya kız arkdaşım yok , Arkdaşım yok Rc olduktan sonra onlarda oluyo merak etme =) ( denenmiştir )
Yokmu hoca blunduğun yerde boş bi meydan ? Paraya kıy bir tane shpi savaga 4.6 elektrikli al.. 1000 tlye bluruz sanırım. -
hacı git bilmem kaç binlik bi puzzle al kafayı yersin zaten bitircem die ,)
-
manialith bunu yazdı:
-----------------------------çekip bırakmalı arabalar da hoş oluyodu el kadar :D çarpıştırırsın.
şaka bir yana internetin varsa: www.transformice.com/enbiraz alışır öğrenirsen süper bi oyun.
yada 2. el radyo, mouse, webcam, cep telefonu, elektronik ne varsa bulup içlerini açıp kurcala.
eğlenceli bi iş. boş zamanlarda süper oluyor../edit. "şaka bir yana" baya kullanılan bi sözmüş :D
hocam eskiden dediğin işleri yapardım biraz mucitlik de vardı. şimdilerde onlarla ilgilenmeyi bıraktım sayılır. eski hobime geri dönsem olur ama ben düşünmeden fikirsüz fikirsüz oynamak istiyorum :) çarpıştırmalı araba fikri fena degil :) -
abi seninle aynı durumdayım hangi şehirdesin yahu :D sarılacak bir insan arıyorum :D
-
beyler ne yapayım sosyalleşemiyorum. eskiden köyde arkadaşlarım vardı. hergün bi yere giderdik. şehir hayatı zevk vermiyor bana. uzun zaman programlama, web tasarım felan da yaptım ama çocuk gibi olmak istiyorum stresten kaçıyorum düşunmek istemiyorum.