Evde Tek Başıma Canım Sıkılıyor, Oyuncak Tavsiyeleriniz ?
-
boncuklu tabanca falan al kağıttan hedefler yapar kendini avutursun. ne oynardık lan çocukken :D
-
bitane projeksiyon aL hocam . .
fiLmLere ver kendini . .
bitane odanı fiLm odası yap sanırım öğretmensinde hocam . . çağır arkadaşLarını takıL =D
-
Hocam şöyle 1500 parçalı falan puzzle'lar var manyaq şeyler adamı bayağı uğraştırıyor.
Alıp zamanını geçirebilirsin..
-
Dildoda ısrar ediyoruuuum =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------peluş bebeklerden al. evcilik oynarsınız...
-----------------------------
iyi fikir, geçenlerde yiğenime hoptek oynayan eşşek almıştım :) bi tanede kendime alayım arasıra beraber hoptek oynar şenleniriz :)) -
smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------Dildoda ısrar ediyoruuuum =)
napacak hocam dildoyu gotunemi sokucak ? kum torbası al hocam bitane, stres atarsın iyi olur -
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------boncuklu tabanca falan al kağıttan hedefler yapar kendini avutursun. ne oynardık lan çocukken :D
bi tane boncuklu tabanca ile atış talimi iyi fikir :) -
Ephesus bunu yazdı:
boncuklu tabanca falan al kağıttan hedefler yapar kendini avutursun. ne oynardık lan çocukken :D
-----------------------------sanki cok buyuk :D
-
www.scitoys.com'a bakmanı öneririm hocam, zaman geçirmek için faydalı şeyler bulacağından eminim ;)
-
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------bitane projeksiyon aL hocam . .
fiLmLere ver kendini . .
bitane odanı fiLm odası yap sanırım öğretmensinde hocam . . çağır arkadaşLarını takıL =D
bu fikir de güzel, zaten boş oda var ne yapsam diye düşünüyordum. bir ara akvaryum kurup balıkları izlemeyi düşündün ama bir süre sonra sıkıcı gelir diye almadım.