Evde Tek Başıma Canım Sıkılıyor, Oyuncak Tavsiyeleriniz ?
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------
ney dinlerken puzle yap acayip kafa olur
-----------------------------ooo fanteziye bak :D bi de kenevir tüttürsün :P
-
sıkı can iyidir. kolay kolay çıkmaz.
bi ara kibrit çöplerinden gemi yapmıştım. sabır ister ama.
-
hoca iş güç yokmu sende yaf bütün gün evdesin:) bence ders çalış yazılım, tasarım geliştir. zaten ben webmasterim işim o diyorsan sosyalleş istanbuldaysan emin önüne git kadıköye geç boğaz turu yap takıl kafana göre
-
Bana Kalırsa Oyun oyna Wow Oynayabilirsin Çok sarıyo diyorlar bu yaz bende baslamayı düşünüyorum.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
helyum_pasha bunu yazdı:
bitane projeksiyon aL hocam . .
fiLmLere ver kendini . .
bitane odanı fiLm odası yap sanırım öğretmensinde hocam . . çağır arkadaşLarını takıL =D
bu fikir de güzel, zaten boş oda var ne yapsam diye düşünüyordum. bir ara akvaryum kurup balıkları izlemeyi düşündün ama bir süre sonra sıkıcı gelir diye almadım.
-----------------------------Hocam git 2-3 tane hamster al..
artık fanusmu yaparsın kafesmi bilemem beslemek için..
hatta onuda kendin yap bak al sana uğraş çıktı..
daha sonra kola şişelerinden felan ekelemeli boru sistemi yap hamsterleri eğit yada bu şekidle eğlen vs..
ne biliyim zevkli olur :D
aranan kan bulundu, birkaç hamster alacam odanın birini onlara tahsis edecem :) bu hamsterları direk odanin içine mi bırıkayım yoksa kafes gibi bişey mi alayım ? betona zarar verirlermi ? kapının eşiğinden neyin cıkıp giderler mi ? -
Istanbulda yasiyosan, gel bugun misafirim ol.. (Konuyu tamamen okuyamadim :-( )
-
-
Eve kız at
-
hocam sen bu saçma sapan geyikleri boşver, öncelikle tavsiyem bilgisayardan uzak dur. saplandıkça saplanıyosun bilgisayara hiç gerek yok. ilgi alanları bilmiyorum o yüzden yapmaktan keyif aldığın şeyleri yap, mesela maket yapmayı şiddetle tavsiye ederim. evin sağını solunu da değiştirebilirsin tahtadan dolap raf tarzında şeyler yapabilirsin. yani hem uğraşırken hemde bişeyler üret. bittiğinde alacağın keyifi bi gör :)
ya da evde durmak istemiyosan dışarda bişeyler yap, gez dolaş yaşadığın yerleri keşfet, çık sanayileri dolaş vosvos bak, ben öyle yapıyorum :) vosvos alıp kendin sağını solunu kurcalayarak geliştirebilir tamir edebilirsin. vosvos da bi yaşam tarzıdır sonuçta :)
-
balik_ bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
helyum_pasha bunu yazdı:
bitane projeksiyon aL hocam . .
fiLmLere ver kendini . .
bitane odanı fiLm odası yap sanırım öğretmensinde hocam . . çağır arkadaşLarını takıL =D
bu fikir de güzel, zaten boş oda var ne yapsam diye düşünüyordum. bir ara akvaryum kurup balıkları izlemeyi düşündün ama bir süre sonra sıkıcı gelir diye almadım.
-----------------------------Hocam git 2-3 tane hamster al..
artık fanusmu yaparsın kafesmi bilemem beslemek için..
hatta onuda kendin yap bak al sana uğraş çıktı..
daha sonra kola şişelerinden felan ekelemeli boru sistemi yap hamsterleri eğit yada bu şekidle eğlen vs..
ne biliyim zevkli olur :D
aranan kan bulundu, birkaç hamster alacam odanın birini onlara tahsis edecem :) bu hamsterları direk odanin içine mi bırıkayım yoksa kafes gibi bişey mi alayım ? betona zarar verirlermi ? kapının eşiğinden neyin cıkıp giderler mi ?
-----------------------------yok yok odanın içine felan bırakma ( kaçarlar bi delik bulup )
Git bi camcıya baya büyük boyutlarda cam kestir ( akvaryum yapacaz )
Daha sonra bide silikon al kendin birleştir camları ve fanus yap
Sonra talaş almayıda unutma hayvanlar için. ( işte suluk yemlik yem felanda alırsın kafana göre süslersin akvaryumu )
Pet shoptan al hamsterleri 2 dişi 1 erkek sonra manyak gibi oyna onlarla boru sistemi yap içinden geçsin engeller atlamalar felan obaa :D