Evde Tek Başıma Canım Sıkılıyor, Oyuncak Tavsiyeleriniz ?
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------
edit: -
balik_ bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
Dildoda ısrar ediyoruuuum =)
bişey diyecem ama olmayacak. onu al da... :)
Benım canım sklmıyo abi ama =) Şaka yapıyorum kızma =) -
şimdilik favorilerim: işten gelince beraber oynayıp şenlenmek için bi tane hoptek oynayan eşşek. zaman geçsin diye atış talimi yapacağım bi tane boncuk tabancası, uykusuz gecelerde yattığım yerden kullanabileğim bi tane ışıklı helikopter.
-
Usta sana Nintendo Wii yi öneririm bende var hem can sıkıntısını alıyo hemde spor yaptırıyor.xD
-
Evde Tek Başıma Canım Sıkılıyor, Oyuncak Tavsiyeleriniz ?
tek basına ve canım sıkılıyor ; cok tehlikeli bi cümle kurmussun hocam insanın ilk aklına gelen V ile baslayıp R ile biten bi oyuncak oluyor =/
-
bi kaç paket cips,bi kaç şişe bira al,geç filmin karşısına
mükemmel oluyo,sızıp kalıyodum ben hep
-
balik_ bunu yazdı:
şimdilik favorilerim: işten gelince beraber oynayıp şenlenmek için bi tane hoptek oynayan eşşek. zaman geçsin diye atış talimi yapacağım bi tane boncuk tabancası, uykusuz gecelerde yattığım yerden kullanabileğim bi tane ışıklı helikopter.
aynen en güzeli hocam helikopter cok super birşey ötekilerine firsat kalicagini sanmiyorum birazda yaraticigini kulandinmi :D işde bile gitmek istemesin altina hafif birşey takip onu beli bi yere birakmaya calişmak bi bi zevkli yaw -
balik_ bunu yazdı:
helyum_pasha bunu yazdı:
bitane projeksiyon aL hocam . .
fiLmLere ver kendini . .
bitane odanı fiLm odası yap sanırım öğretmensinde hocam . . çağır arkadaşLarını takıL =D
bu fikir de güzel, zaten boş oda var ne yapsam diye düşünüyordum. bir ara akvaryum kurup balıkları izlemeyi düşündün ama bir süre sonra sıkıcı gelir diye almadım.
-----------------------------Hocam git 2-3 tane hamster al..
artık fanusmu yaparsın kafesmi bilemem beslemek için..
hatta onuda kendin yap bak al sana uğraş çıktı..
daha sonra kola şişelerinden felan ekelemeli boru sistemi yap hamsterleri eğit yada bu şekidle eğlen vs..
ne biliyim zevkli olur :D
-
lastik motorlu model uçaklarla ugraş derim ben ugraşıyorum yardımcı olurum maket halinde oluyor hem yapması zahmetli ve eglenceli hemde geçireceğin zamanı düşünürsen ekonomik..yardımcı olabilirim sana
-
ney dinlerken puzle yap acayip kafa olur