Tahribat Öneri Ve Görüşlerinize İhtiyacım Var
-
Selam Aleyküm Saygıdeger Arkadaşlarım ...
Arkadaşlarım Benim Kendime Ait Bir Dükkanım var Bilgisayar Teknis Servis Safr Malzemeleri Vs.
Dükkanı Açtıgımdan Beri Bi Kendimi Dogrultamadım Dükkanımın Resimlerini Sizlere Sunuyorum Tabiri Caizze Hiç
" İş " Olmuyor .... Nedenin Bir Türlü Bulamadım Sizlerden yardımlarınızı ve Önerilerinize İhtiyacım var
ne yapsam Daha iyi olur Diye görüşlerinizi Degerlendirmek İstiyorum
Ney Eksik .... Ney'de Sıkıntı war ..... Anlamadım ... Görüşlerinizi Bekliyorum Saygılar ...
DÜKKANIN DIŞARDAN VE İÇERDEN RESİMLERİ
http://www.imageresim.com/images/17574522371717740635.jpg
http://www.imageresim.com/images/63912720344366583954.jpg
http://www.imageresim.com/images/42591637773934926982.jpg
http://www.imageresim.com/images/86452437542446487405.jpg
http://www.imageresim.com/images/96043590561654373427.jpg
http://www.imageresim.com/images/83658757930377766887.jpg
http://www.imageresim.com/images/27358104760265175954.jpg
http://www.imageresim.com/images/16317664949646254073.jpg
http://www.imageresim.com/images/21356294300654898590.jpg
Şimdiden Teşekkür Ediyorummm . . .
Mod: Konu içeriğinde tamamı kalın şekilde yazmanız yasak.
-
Hocam şöyle ki çoğu kişi bilgisayar ya da yedek parça alırken artık interneti kullanıyor. Daha ucuz olanı ve fiyat karşılaştırmasının en rahat yapıldığı ortam internet pazarı hocam.
Bu noktada senin teknik servis hizmetlerine yönelmen lazım. Yani örneğin şehrindeki büyük ticari firmaların, fabrikaların, int kafe gibi yerlerin sisteminin-ağının kurulumunu yapman sana para getirir. Bunun için önce bir pazar araştırması şart. Firmaların, fabrikaların yahut kamu kurumlarının teknik servis,ağ kurulum,satış işini kimler ne kadara yapıyor bunları araştırman ve tercih edilmen için sebepler yaratman lazım.
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
-----------------------------Hocam şöyle ki çoğu kişi bilgisayar ya da yedek parça alırken artık interneti kullanıyor. Daha ucuz olanı ve fiyat karşılaştırmasının en rahat yapıldığı ortam internet pazarı hocam.
Bu noktada senin teknik servis hizmetlerine yönelmen lazım. Yani örneğin şehrindeki büyük ticari firmaların, fabrikaların, int kafe gibi yerlerin sisteminin-ağının kurulumunu yapman sana para getirir. Bunun için önce bir pazar araştırması şart. Firmaların, fabrikaların yahut kamu kurumlarının teknik servis,ağ kurulum,satış işini kimler ne kadara yapıyor bunları araştırman ve tercih edilmen için sebepler yaratman lazım.
-----------------------------Görüşün İçin Tşk Ederim HOcam :)
-
Hocam şimdi bilgisayar işinden hiç anlamayan birisinin gözüyle bakmak lazım olaya.Çünkü en çok parayı onlardan kazanacaksın,diğer insanlar internetten malzeme alıyor.
Düşünüyorum da böyle birisi belki de bakacak küçücük dükkan,içinde fazla bişey yok,ortada görülüp bakılacak bilgisayar yok,ayrıca bu işten anlamayan birisi ordaki malzemelerin birleştirilip bilgisayar toplandığını da bilmez,bilgisayarı bir bütün zanneder ki ortada bi kasa,bi monitör de yok.
adam zanneder ki bu adam bilgisayar satmıyo,sedece hoparlör klavye sıçan satan,elinde bi kaç malzeme kalmış onları satıp kapanacak bi dükkan zanneder.
İstersen bi dene,iki tane kasa kur bi de monitör bağla üstüne de fiyatını yaz,2-3 kadar da ucuzundan dizüstü çıkar,toz olmaması için de şeffaf naylona sok üstüne de fiyat yaz vitrinin ortasına göze sokarcasına koy.Ayrıca ordaki kutuları da topla biyere,sanki taşınacakmışsın gibi duruyo.
İşin kötü tarafı dükkan dar,ona yapacak bişey yok ama dükkanın önünden bilgisayarın B sinden anlamayan bi vatandaş geçerken vitrine bakınca çok ucuza çok iyi bilgisayarlar var zannetsin.
Ama yinede de en iyi cevabı bu işlerden hiç anlamayan biri verir,sor birine; sen bi bilgisayar alacaksın benim dükkana girdin neye bakarsın,bu dükkandan bilgisayar almak neden içinden gelmiyor gibi?neden başka dükkana gidersin bende ne eksik ne fazla?
Ayrıca gg gibi sahibinden gibi internet sitelerinden de satış yapmayı denedin mi?Eğer fiyatlarına güveniyorsan dene derim.10 lira kazanacağına 5 lira kazan çok sat isim yap,sürümden kazan.İşin bu kısmını sen de düşünmüşsündür ama yine de denemek lazım.
Aklıma başka öneri gelmiyo...
-
Kardeş Şunları yapıyormsun bilmiyorum ama yapman lazım kesinlikle
Kartuş ve Toner Dolum bi dolu kartuş türü = 50 tl
1 siyah kartuş dolumu 10 tl
Toner tozu fiyatları değişiyor ama aşa yukarı 50-80 tl arası
1 Toner Dolumu 20-60 tl arası
Güvenlik kamerası ve alarm sistemleri
Alarm sistemi kablosuz ıvır zırıvr felan gelişi 300 tl kablosu çartı çurtu 450 tl maliyet müşteri ye 650 -750 arası
güvenlik kamerası
en kötü sistem 2 kamera dvr cihazı sana gelişi 500 tl senin satışın 700 tl
yukardaki örneklerimin hepsinde dikkat etmen gereken şey üründen değil emekden kazanıyoruz başka bi bok yok anlıacan
kurumların kartuş vs işlerini al okulların helede 1-2 hafta geçikir ama devlet kurumu her zaman iyidir.
-
tükkanın bulunduğu sokak çok önemli öncelikle sen son kullanıcıya hitap ediyorsun
-
kardeş onu yap bunu yap demeyle bu işler pat diye olmaz ama bugune kadar yaptıklarını tekrarlayarak farklı sonuç bekleyemezssin.ben perakende sektorundeyim ayrıca perakende satış bölümü mezunuyum
şimdibi kaç değişiklikle başlamalısın
dış cepheyi tamamen değiştirmeni isteyeceğim.o yazıları kaldır güzel ve tek bir kaplama yap,yani yukardan aşa doğru bir client bilgisayar resmi kaplattırıyorsun kaplamanın rengi çok önemli kaliteside yani profosyonel bi kaplama olması gerekiyor..resimdeki makinenin markası neler olması gerktiğini konuşuruz kaplamnın detaylarını çizerek yada farklı bi ortamda sana tarif edebilrim.
bir ikincisi içerdeki masa sandalye sistemini atıyorsun,sen satış yapmaya değil orda emlakçı gibi oturmak için tasarlamışssın.buda sana böyle bi konu açtırmana neden olmuş.arka tarafı tamamen kaldıyorsun.senin oturabileceğin biyer olmayacakmı elbette olacak onu ayarlaması sonraki iş
yapılacaklara buradan devam ederiz...
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------Hocam şimdi bilgisayar işinden hiç anlamayan birisinin gözüyle bakmak lazım olaya.Çünkü en çok parayı onlardan kazanacaksın,diğer insanlar internetten malzeme alıyor.
Düşünüyorum da böyle birisi belki de bakacak küçücük dükkan,içinde fazla bişey yok,ortada görülüp bakılacak bilgisayar yok,ayrıca bu işten anlamayan birisi ordaki malzemelerin birleştirilip bilgisayar toplandığını da bilmez,bilgisayarı bir bütün zanneder ki ortada bi kasa,bi monitör de yok.
adam zanneder ki bu adam bilgisayar satmıyo,sedece hoparlör klavye sıçan satan,elinde bi kaç malzeme kalmış onları satıp kapanacak bi dükkan zanneder.
İstersen bi dene,iki tane kasa kur bi de monitör bağla üstüne de fiyatını yaz,2-3 kadar da ucuzundan dizüstü çıkar,toz olmaması için de şeffaf naylona sok üstüne de fiyat yaz vitrinin ortasına göze sokarcasına koy.Ayrıca ordaki kutuları da topla biyere,sanki taşınacakmışsın gibi duruyo.
İşin kötü tarafı dükkan dar,ona yapacak bişey yok ama dükkanın önünden bilgisayarın B sinden anlamayan bi vatandaş geçerken vitrine bakınca çok ucuza çok iyi bilgisayarlar var zannetsin.
Ama yinede de en iyi cevabı bu işlerden hiç anlamayan biri verir,sor birine; sen bi bilgisayar alacaksın benim dükkana girdin neye bakarsın,bu dükkandan bilgisayar almak neden içinden gelmiyor gibi?neden başka dükkana gidersin bende ne eksik ne fazla?
Ayrıca gg gibi sahibinden gibi internet sitelerinden de satış yapmayı denedin mi?Eğer fiyatlarına güveniyorsan dene derim.10 lira kazanacağına 5 lira kazan çok sat isim yap,sürümden kazan.İşin bu kısmını sen de düşünmüşsündür ama yine de denemek lazım.
Aklıma başka öneri gelmiyo...
-----------------------------Dediklerinide Degerlendiricem Hocam Görüşün İçin Tşk Ederim .. .
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş onu yap bunu yap demeyle bu işler pat diye olmaz ama bugune kadar yaptıklarını tekrarlayarak farklı sonuç bekleyemezssin.ben perakende sektorundeyim ayrıca perakende satış bölümü mezunuyum
şimdibi kaç değişiklikle başlamalısın
dış cepheyi tamamen değiştirmeni isteyeceğim.o yazıları kaldır güzel ve tek bir kaplama yap,yani yukardan aşa doğru bir client bilgisayar resmi kaplattırıyorsun kaplamanın rengi çok önemli kaliteside yani profosyonel bi kaplama olması gerekiyor..resimdeki makinenin markası neler olması gerktiğini konuşuruz kaplamnın detaylarını çizerek yada farklı bi ortamda sana tarif edebilrim.
bir ikincisi içerdeki masa sandalye sistemini atıyorsun,sen satış yapmaya değil orda emlakçı gibi oturmak için tasarlamışssın.buda sana böyle bi konu açtırmana neden olmuş.arka tarafı tamamen kaldıyorsun.senin oturabileceğin biyer olmayacakmı elbette olacak onu ayarlaması sonraki iş
yapılacaklara buradan devam ederiz...
Tşk Ederim Siyah Bereli ... :) -
Kumanaga bunu yazdı:
tükkanın bulunduğu sokak çok önemli öncelikle sen son kullanıcıya hitap ediyorsun
Dükkan Bizim Mühitte Çarşının 2 Arka Sokagında Ve Gayet Ayak YOlu Üzeri ... -
dükkanda durarak para kazanamazsın hocam. git ihalelere gir. firmalara dükkanlara kamera sistemlerinin önemini anlat teklif ver vs vs. birde internetteki 2. el piyasasına hakim olmaya çalış. al sat yap.