folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Öneri Ve Görüşlerinize İhtiyacım Var

Tahribat Öneri Ve Görüşlerinize İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    reis ben de çorluluyum nerde bu dukkan ziyaretine gelirim bi gün ya da bi işimiz olur :) yaz özelden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

brosur bastir partmanlara felan dagit ama sok kampanyalar v.s susle formati biraz ucuz yaz dukkanin caminada DVD bulunur gibi sacma seyler yaz gozlemledigim kadariyla bu sekildeki sacmaliklar musteri topluyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

nigdeli bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bana göre yapılması gerekenleri madde madde olarak yazıcam yanlış anlaşılma olmasın.

Ben olsam;

1- Ön camdaki bütün yazıları resimleri sökerdim kapıdakide dahil. (sadece k.kartı için visa yazısı durabilir)

2- Güzel bir tabela az ve öz olanından ben sadece aygün bilgisayar yazdırırdım.

3- Kapının hemen girişindeki reyondaki malzemeleri ve reyonu kaldırır malzemeleri karşıdaki reyona koyardım.

4- Her arkadaşın dediği gibi çalışır vaziyette bir bilgisayarı vitrine koyardım o pc ye paralel bağlantılı 3 yada 4 ekran daha koyardım.

5- Dükkanın içerisindeki ışık yetersiz ışığı artırırdım (en önemlisi)

6- Kapının girişindeki reyonu kaldırdığım duvara komple büyük ayna yaptırırdım. ( ferahlıktır aydınlıktır dükkanı geniş gösterir )

7- Duvardaki afiş ve resimleri kaldırır daha sade bi görüntü oluştururdum.

8- Şuanda ön camda yazan şunlar bunlar yazısını tam kapının girişindeki eşiğe yani basamağa yazdırırdım kırmızı gözüken yaklaşık 20 cm yükseklikte olan yere.

9- TTNET internet abonesi yapmalıyım alt bayilik filan almam lazım hatta tabelamıda ttnet alt bayisi olduğum için turuncu ttnet tabelası yapmam lazım

Hayırlı işler.

Dİkkatin ve İleri Görüşlerin İçin Tşk Ederim Dostum ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Hocam ben ataşehir de bir bilgisayar dükkanında çalışıyordum aynı durum dükkan sahipleri yani eski patronlarım işsizlikten şikayetçilerdi. Techno PC Proobok yetkili servisti.

- Ön camı komple indirip yeni cam takdırttım.

- Çerçeve tarzı TTNET ve Techno pc den cam stickeri basdırtıp cama yapıştırdım.

- Teknik servis kısmı için asma kat yaptırdım dükkana satışdan tamamen ayırdım.

- Rafları komple indirip yeni raf yaptırdım, dizdim.

- Kendim bir insert, el broşürü tasarlayıp matbaaya bastırdım.

- Civardaki okul, servis vs. yerlere gidip bizzat kendim yaptığımız işi anlatıp broşürler sundum.

- İmes sanayi sitesi yakınındaydı işyerim gidip imes sanayi sitesinde firmalara aylık servislerini üstlenmeyi ve fiyat teklifi sundum iş bağladım.

- Patronlar web tasarım kursuna gidiyor ama işten anlamadıklarından girişmiyorlardı. Web tasarım işlemini başlattım.

vs. vs.

Sonuç : Çok deli iş yapmaya başladı yer. Sadece benim kapılarına gidip sabit aylık bağladığım 45 firma olmuştu. Hepsinden aylık servis ücreti 150 tl alıyorduk. Ayrıyetten civardan bağlamış olduğum okul, türk-iş blokları sitesi, imar iskan blokları sitesi sakinleri  100 müşteriye yakındı. Web tasarım işleri aldım 5 tane.

Velasıl kelam ben işten çıktım hala görüşürüm benim işten çıkmamla müşteri sayısı her geçen gün azalıyormuş patron yalvarıyor gel sana başka yerde dükkan açayım işlet orayı kar ortağı olalım diye. ( başka yerden açmasının sebebi ben ataşehiri sevmediğimden işten çıktım. )

Yani olay şu ki hocam korkmayacaksın, çekinmeyeceksin, atılgan olacaksın.

Kendine ben bunu yapıcam üstesindende gelirim diyeceksin. Çıkıp firma firma, site site, ev ev gezmekten çekinmeyeceksin ticaretin ayıbı olmaz. Oturduğun yerden bilgisayar sektöründe iş gelmez. Heleki mühitin küçük bir mahalle ise. Açılıp tanıtmalısın kendini varlığını belirtmelisin.

Hayırlı işler.

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

şehrine göre adwords de yapabildiğin işlerde reklama çık, (Belirli Kelimelerde mesela : bilgisayar, bilişim hizmetleri, web tasarım, kamera sistemleri) gibi kelimeler.

dükkanın çok kalabalık, hayatım boyunca uzakdurdum böyle yerlerden, 

kapıda çok fazla sayıda yazı felan var, tamam verdiğin hizmetleri sunmuşsun ama müşteri sevmez böyle şeyleri.

Dışarıya böyle üçgen tabelalar koyuluyor onların üzerine yazdır.

Yerel gazteye yaptığın işlerden de ilan ver, 

unutma bişey vermeden bir şey kazanamazsın....

bu devirde her şey reklam, işyerin çok sadece çok şık ve iyi ışıklandırılmalı insanın içini açmalı.

Benimde düşüncelerim bunlar üstadım. 

Allah yardımcın olsun :)) He birde iyi bir kampanya yap müşteriler bilsin seni

unutma bi kampaya yapar satarsın, teknik destekten para kazanırsın bunlar hepsi stratejiye giriyor.

Belki bilgisayardan kazanamazsın ama sonrasında vereceğin hizmetten kazanabilirsin.

Gibi gibi....

Kolay gelsin

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

Hocam ben ataşehir de bir bilgisayar dükkanında çalışıyordum aynı durum dükkan sahipleri yani eski patronlarım işsizlikten şikayetçilerdi. Techno PC Proobok yetkili servisti.

- Ön camı komple indirip yeni cam takdırttım.

- Çerçeve tarzı TTNET ve Techno pc den cam stickeri basdırtıp cama yapıştırdım.

- Teknik servis kısmı için asma kat yaptırdım dükkana satışdan tamamen ayırdım.

- Rafları komple indirip yeni raf yaptırdım, dizdim.

- Kendim bir insert, el broşürü tasarlayıp matbaaya bastırdım.

- Civardaki okul, servis vs. yerlere gidip bizzat kendim yaptığımız işi anlatıp broşürler sundum.

- İmes sanayi sitesi yakınındaydı işyerim gidip imes sanayi sitesinde firmalara aylık servislerini üstlenmeyi ve fiyat teklifi sundum iş bağladım.

- Patronlar web tasarım kursuna gidiyor ama işten anlamadıklarından girişmiyorlardı. Web tasarım işlemini başlattım.

vs. vs.

Sonuç : Çok deli iş yapmaya başladı yer. Sadece benim kapılarına gidip sabit aylık bağladığım 45 firma olmuştu. Hepsinden aylık servis ücreti 150 tl alıyorduk. Ayrıyetten civardan bağlamış olduğum okul, türk-iş blokları sitesi, imar iskan blokları sitesi sakinleri  100 müşteriye yakındı. Web tasarım işleri aldım 5 tane.

Velasıl kelam ben işten çıktım hala görüşürüm benim işten çıkmamla müşteri sayısı her geçen gün azalıyormuş patron yalvarıyor gel sana başka yerde dükkan açayım işlet orayı kar ortağı olalım diye. ( başka yerden açmasının sebebi ben ataşehiri sevmediğimden işten çıktım. )

Yani olay şu ki hocam korkmayacaksın, çekinmeyeceksin, atılgan olacaksın.

Kendine ben bunu yapıcam üstesindende gelirim diyeceksin. Çıkıp firma firma, site site, ev ev gezmekten çekinmeyeceksin ticaretin ayıbı olmaz. Oturduğun yerden bilgisayar sektöründe iş gelmez. Heleki mühitin küçük bir mahalle ise. Açılıp tanıtmalısın kendini varlığını belirtmelisin.

Hayırlı işler.

Çok Teşekür Ediyorum Dostum ... Görüşlerin İçin

Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 27