folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Öneri Ve Görüşlerinize İhtiyacım Var

Tahribat Öneri Ve Görüşlerinize İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

Selam Aleyküm Saygıdeger Arkadaşlarım ...

Arkadaşlarım Benim Kendime Ait Bir Dükkanım var Bilgisayar Teknis Servis Safr Malzemeleri Vs.

Dükkanı Açtıgımdan Beri Bi Kendimi Dogrultamadım Dükkanımın Resimlerini Sizlere Sunuyorum Tabiri Caizze Hiç

" İş " Olmuyor ....  Nedenin Bir Türlü Bulamadım Sizlerden yardımlarınızı ve Önerilerinize İhtiyacım var

ne yapsam Daha iyi olur Diye görüşlerinizi Degerlendirmek İstiyorum

Ney Eksik .... Ney'de Sıkıntı war ..... Anlamadım ... Görüşlerinizi Bekliyorum Saygılar ...

DÜKKANIN DIŞARDAN VE İÇERDEN RESİMLERİ

http://www.imageresim.com/images/17574522371717740635.jpg

http://www.imageresim.com/images/63912720344366583954.jpg

http://www.imageresim.com/images/42591637773934926982.jpg

http://www.imageresim.com/images/86452437542446487405.jpg

http://www.imageresim.com/images/96043590561654373427.jpg

http://www.imageresim.com/images/83658757930377766887.jpg

http://www.imageresim.com/images/27358104760265175954.jpg

http://www.imageresim.com/images/16317664949646254073.jpg

http://www.imageresim.com/images/21356294300654898590.jpg

Şimdiden Teşekkür Ediyorummm . . .

Mod: Konu içeriğinde tamamı kalın şekilde yazmanız yasak. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Hocam şöyle ki çoğu kişi bilgisayar ya da yedek parça alırken artık interneti kullanıyor. Daha ucuz olanı ve fiyat karşılaştırmasının en rahat yapıldığı ortam internet pazarı hocam. 

Bu noktada senin teknik servis hizmetlerine yönelmen lazım. Yani örneğin şehrindeki büyük ticari firmaların, fabrikaların, int kafe gibi yerlerin sisteminin-ağının kurulumunu yapman sana para getirir. Bunun için önce bir pazar araştırması şart. Firmaların, fabrikaların yahut kamu kurumlarının teknik servis,ağ kurulum,satış işini kimler ne kadara yapıyor bunları araştırman ve tercih edilmen için sebepler yaratman lazım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam şöyle ki çoğu kişi bilgisayar ya da yedek parça alırken artık interneti kullanıyor. Daha ucuz olanı ve fiyat karşılaştırmasının en rahat yapıldığı ortam internet pazarı hocam. 

Bu noktada senin teknik servis hizmetlerine yönelmen lazım. Yani örneğin şehrindeki büyük ticari firmaların, fabrikaların, int kafe gibi yerlerin sisteminin-ağının kurulumunu yapman sana para getirir. Bunun için önce bir pazar araştırması şart. Firmaların, fabrikaların yahut kamu kurumlarının teknik servis,ağ kurulum,satış işini kimler ne kadara yapıyor bunları araştırman ve tercih edilmen için sebepler yaratman lazım.

Görüşün İçin Tşk Ederim HOcam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Hocam şimdi bilgisayar işinden hiç anlamayan birisinin gözüyle bakmak lazım olaya.Çünkü en çok parayı onlardan kazanacaksın,diğer insanlar internetten malzeme alıyor.

Düşünüyorum da böyle birisi belki de bakacak küçücük dükkan,içinde fazla bişey yok,ortada görülüp bakılacak bilgisayar yok,ayrıca bu işten anlamayan birisi ordaki malzemelerin birleştirilip bilgisayar toplandığını da bilmez,bilgisayarı bir bütün zanneder ki ortada bi kasa,bi monitör de yok.

adam zanneder ki bu adam bilgisayar satmıyo,sedece hoparlör klavye sıçan satan,elinde bi kaç malzeme kalmış onları satıp kapanacak bi dükkan zanneder.

İstersen bi dene,iki tane kasa kur bi de monitör bağla üstüne de fiyatını yaz,2-3 kadar da ucuzundan dizüstü çıkar,toz olmaması için de şeffaf naylona sok üstüne de fiyat yaz vitrinin ortasına göze sokarcasına koy.Ayrıca ordaki kutuları da topla biyere,sanki taşınacakmışsın gibi duruyo.

İşin kötü tarafı dükkan dar,ona yapacak bişey yok ama dükkanın önünden bilgisayarın B sinden anlamayan bi vatandaş geçerken vitrine bakınca çok ucuza çok iyi bilgisayarlar var zannetsin.

Ama yinede de en iyi cevabı bu işlerden hiç anlamayan biri verir,sor birine; sen bi bilgisayar alacaksın benim dükkana girdin neye bakarsın,bu dükkandan bilgisayar almak neden içinden gelmiyor gibi?neden başka dükkana gidersin bende ne eksik ne fazla?

Ayrıca gg gibi sahibinden gibi internet sitelerinden de satış yapmayı denedin mi?Eğer fiyatlarına güveniyorsan dene derim.10 lira kazanacağına 5 lira kazan çok sat isim yap,sürümden kazan.İşin bu kısmını sen de düşünmüşsündür ama yine de denemek lazım.

Aklıma başka öneri gelmiyo...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Kardeş Şunları  yapıyormsun  bilmiyorum ama yapman lazım kesinlikle

Kartuş ve Toner Dolum  bi dolu kartuş türü = 50 tl

1 siyah  kartuş dolumu 10 tl

Toner  tozu fiyatları  değişiyor  ama aşa  yukarı 50-80 tl arası

1 Toner  Dolumu  20-60 tl arası

Güvenlik  kamerası ve  alarm sistemleri

Alarm sistemi kablosuz ıvır  zırıvr felan  gelişi 300 tl kablosu çartı çurtu 450 tl  maliyet  müşteri ye 650 -750 arası

güvenlik  kamerası

en kötü sistem 2 kamera  dvr  cihazı sana gelişi 500 tl  senin satışın 700 tl

yukardaki örneklerimin hepsinde   dikkat  etmen  gereken  şey  üründen  değil  emekden  kazanıyoruz  başka  bi   bok yok anlıacan 

kurumların  kartuş vs  işlerini al okulların  helede 1-2 hafta  geçikir  ama  devlet  kurumu  her zaman iyidir.

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

tükkanın bulunduğu sokak çok önemli öncelikle sen son kullanıcıya hitap ediyorsun

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

kardeş onu yap bunu yap demeyle bu işler pat diye olmaz ama bugune kadar yaptıklarını tekrarlayarak farklı sonuç bekleyemezssin.ben perakende sektorundeyim ayrıca perakende satış bölümü mezunuyum

şimdibi kaç değişiklikle başlamalısın

dış cepheyi tamamen değiştirmeni isteyeceğim.o yazıları kaldır güzel ve tek bir kaplama yap,yani yukardan aşa doğru bir client bilgisayar resmi kaplattırıyorsun kaplamanın rengi çok önemli kaliteside yani profosyonel bi kaplama olması gerekiyor..resimdeki makinenin markası neler olması gerktiğini konuşuruz kaplamnın detaylarını çizerek yada farklı bi ortamda sana tarif edebilrim.

bir ikincisi içerdeki masa sandalye sistemini atıyorsun,sen satış yapmaya değil orda emlakçı gibi oturmak için tasarlamışssın.buda sana böyle bi konu açtırmana neden olmuş.arka tarafı tamamen kaldıyorsun.senin oturabileceğin biyer olmayacakmı elbette olacak onu ayarlaması sonraki iş

yapılacaklara buradan devam ederiz...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

Hocam şimdi bilgisayar işinden hiç anlamayan birisinin gözüyle bakmak lazım olaya.Çünkü en çok parayı onlardan kazanacaksın,diğer insanlar internetten malzeme alıyor.

Düşünüyorum da böyle birisi belki de bakacak küçücük dükkan,içinde fazla bişey yok,ortada görülüp bakılacak bilgisayar yok,ayrıca bu işten anlamayan birisi ordaki malzemelerin birleştirilip bilgisayar toplandığını da bilmez,bilgisayarı bir bütün zanneder ki ortada bi kasa,bi monitör de yok.

adam zanneder ki bu adam bilgisayar satmıyo,sedece hoparlör klavye sıçan satan,elinde bi kaç malzeme kalmış onları satıp kapanacak bi dükkan zanneder.

İstersen bi dene,iki tane kasa kur bi de monitör bağla üstüne de fiyatını yaz,2-3 kadar da ucuzundan dizüstü çıkar,toz olmaması için de şeffaf naylona sok üstüne de fiyat yaz vitrinin ortasına göze sokarcasına koy.Ayrıca ordaki kutuları da topla biyere,sanki taşınacakmışsın gibi duruyo.

İşin kötü tarafı dükkan dar,ona yapacak bişey yok ama dükkanın önünden bilgisayarın B sinden anlamayan bi vatandaş geçerken vitrine bakınca çok ucuza çok iyi bilgisayarlar var zannetsin.

Ama yinede de en iyi cevabı bu işlerden hiç anlamayan biri verir,sor birine; sen bi bilgisayar alacaksın benim dükkana girdin neye bakarsın,bu dükkandan bilgisayar almak neden içinden gelmiyor gibi?neden başka dükkana gidersin bende ne eksik ne fazla?

Ayrıca gg gibi sahibinden gibi internet sitelerinden de satış yapmayı denedin mi?Eğer fiyatlarına güveniyorsan dene derim.10 lira kazanacağına 5 lira kazan çok sat isim yap,sürümden kazan.İşin bu kısmını sen de düşünmüşsündür ama yine de denemek lazım.

Aklıma başka öneri gelmiyo...

Dediklerinide Degerlendiricem Hocam Görüşün İçin Tşk Ederim .. .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

kardeş onu yap bunu yap demeyle bu işler pat diye olmaz ama bugune kadar yaptıklarını tekrarlayarak farklı sonuç bekleyemezssin.ben perakende sektorundeyim ayrıca perakende satış bölümü mezunuyum

şimdibi kaç değişiklikle başlamalısın

dış cepheyi tamamen değiştirmeni isteyeceğim.o yazıları kaldır güzel ve tek bir kaplama yap,yani yukardan aşa doğru bir client bilgisayar resmi kaplattırıyorsun kaplamanın rengi çok önemli kaliteside yani profosyonel bi kaplama olması gerekiyor..resimdeki makinenin markası neler olması gerktiğini konuşuruz kaplamnın detaylarını çizerek yada farklı bi ortamda sana tarif edebilrim.

bir ikincisi içerdeki masa sandalye sistemini atıyorsun,sen satış yapmaya değil orda emlakçı gibi oturmak için tasarlamışssın.buda sana böyle bi konu açtırmana neden olmuş.arka tarafı tamamen kaldıyorsun.senin oturabileceğin biyer olmayacakmı elbette olacak onu ayarlaması sonraki iş

yapılacaklara buradan devam ederiz...

Tşk Ederim Siyah Bereli ... :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:

tükkanın bulunduğu sokak çok önemli öncelikle sen son kullanıcıya hitap ediyorsun

Dükkan Bizim Mühitte Çarşının 2 Arka Sokagında Ve Gayet Ayak YOlu Üzeri ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

dükkanda durarak para kazanamazsın hocam. git ihalelere gir. firmalara dükkanlara kamera sistemlerinin önemini anlat teklif ver vs vs. birde internetteki 2. el piyasasına hakim olmaya çalış. al sat yap.

..
Toplam Hit: 3456 Toplam Mesaj: 27