Tokalaşma Adabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Bu gece tokalaşmakla ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum.

Sitede çokca genç arkadaş var bende ergen zamanlarımda bir gün abim sık bakayım elini dediğinde anladım tokalaşmayı bilmediğimi orada bana tarif ettiği yöntemi senelerdir kullanırım.

Tabi sonra konferanslarda kitaplarda baya bir şey öğrendim iki üç tanesini söylemek istiyorum.

Çünkü hala 20 li yaşlarında olup tokalaşırken elimle balık sıkarmış hissine kapılıyorum.

Tokalaşmak bildiğiniz üzere sağ elle sıkarak yapılır.

Bu durum eski zamanlarda insanlar karşılaştıklarında birbirlerine silahsızım deme yöntemiydi.

Tokalaşma nasıl yapılır ?

Sallanmadan sağ el karşıya uzatılır ve gelen el ne çok sert nede çok yumuşak ara şiddette sıkılarak karşılık verilerek yapılır.

Hafifte karşıdakinin kollar titretilir.

Burada sıkmak gerçekten önmlidir sadece adamın parmaklarını tutmayın sıkın. Yoksa prikolojik olarak karşıya negatif bir imaj çizersiniz.

Birde sıkarken göz teması kurun sağa sola bakmayın bu sizin özgüvensiz olduğunuz anlamına gelir.

Eğer ilk defa biriyle tokalaşıyorsanız alnına bakın bu normal konuşmadada böyledir eğer yakın biriyse iki gözünün arasına bakmak doğrudur. 

Karşıdaki kişinin dudaklarına bakmak cinsel arzunuzu imgeler :D

Sürekli surata dik dik bakmak ciddiyetinizi dalacağınızı  yada gözleri kaçırmak özgüvensiz olduğunuzu gösterir bunun arası önemlidir.

edit//

Aklıma yeni geldi. Birde bazı insanlarla tokalaşırken ellerinize bakın elinizi alta almaya çalışır eğer bunu bilinçli yapıyorsa demek istediği Buranın Kralı Benim anladın mı ? dır. Bunu yapan bir arkadaşım vardı. Hep elini uzatırken üstte kapalı uzatırdı malum benim eli aşağıda kapmak için. Bu durumda o eli alttan öyle alın ve düzeltin işte o an da Asıl Kral Benim dersiniz eğer çeviremeyecek kadar direniyorsa - Bu Sadece Siyasette Olur Obama ve Erdoğan da Görebilirsiniz- tokalaştıktan saniyeler sonra diğer elinizi onun elinizin üzerine koyup sonra sırtını sıvazlayın o zaman onu ezmiş olursunuz. Tabi bu son yazdığım genelde siyasette ve uyuz insanlarda olur.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlginç bilgiler hiç bilmiyordun bunları.Demek ki bende tokalaşma özürlüyüm.Çünkü karşı tarafın elini tam olarak avuçlamam.Parmaklarımla elini tutarım ki hep yapıyorum bunu.Ama kardeşim ben doğrusunu öğresemde bakalım karşı taraf biliyor mu bunu ? Ben ne adamlar gördüm elimi verdim amk adam ölümüne sıkıyor.Alacan orda vuracan sopayı ipneye.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

yaptığım şeylermiş

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Arada çok büyük makam farkı yoksa elinizi yukardan verin ve kavrayan siz olun..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

yaptığım şeylermiş

Zamanı durduramazsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

dirseğini nasıl titretcez ? aşağı yukarı 

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Neden bir insanı ezmek ya da onun üzerinde otorite kurmaya çalışayım ki normal hayatta? Çok kasmaya gerek yok, zira yapmacık olmaya değmez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

direk yalarım tokalaşmak neymiş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Lotus bunu yazdı

direk yalarım tokalaşmak neymiş

hemşerim değil mi yapar :D seni benim konuya alalım bro =P

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Neden bir insanı ezmek ya da onun üzerinde otorite kurmaya çalışayım ki normal hayatta? Çok kasmaya gerek yok, zira yapmacık olmaya değmez.

Aynen katılıyorum hocam

Ben bu insanları anlamıyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    ülkücü tokalaşması

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
Toplam Hit: 4825 Toplam Mesaj: 32