Ucretsizsms.Org Online ! ( Bedava Sms Gönderin )
-
Beyler dün gece açtığım konuyu bilenler vardır, : http://tahribat.com/Forum-Ucretsizsms-Org-Bedava-Sms-Gonderme-Cooook-Hizli-163154/
düzenleme yapılmadığı için yenisini açma gereği duydum, bunun @2 yi alıcam, güncelleştirme vs. olursa ordan bildiricem.
Herneyse, UcretsizSms.Org bedava sms gonderme sistemidir. Dün sınır koymadığımda yarım saatte 4000 e yakın sms gönderildi, şimdi onayladığınız numara başına sadece 10 sms gönderebileceksiniz. Bi de kredi satın alma sayfası mı yapsam cc ile :)
Onu da geçelim, sisteme şuan sınır koydum 100 sms falan, yani deneme için "asdfsdg" gibi mesajlar atmayın :) Sistem çalışıyor.
hadi attınız, birden fazla atmayın.
Görüş, öneri ve şikayetlerinizi yazın :)
Bu para kazandırırmı acep ?
BarisYigit'e not : bomber yok ! :)
* Tasarım çok kötü farkındayım, 5 dakikamı aldı. Zamanımız kısıtlı.
* Adam gibi tasarım yaparsanız gömeriz tabi :)
-
* Az önce yabancı kelimeler gönderiyodu, bug'ı alt ettim :D
EnableTurk tarafından 12/Ağu/12 22:14 tarihinde düzenlenmiştir -
her ay 2 bin 3 bin sms im boşa kalıyor bagışlayım mı :) (her yöne) :P
-
PanxeR bunu yazdı
her ay 2 bin 3 bin sms im boşa kalıyor bagışlayım mı :) (her yöne) :P
bende de 4950 tane falan kalıyor iptal edemiyorum mk şeyini :D
-
hocam valla helal olsun güzel bi sistem olmus kullanmadım ama zekana hayran kaldım:)
-
iQsuz bunu yazdı
hocam valla helal olsun güzel bi sistem olmus kullanmadım ama zekana hayran kaldım:)
Zekayla fazla bi işi yok aslında hacı :)
-
ben güvenmem aga
zamanında kodumun müridin biri tutdu beleş bilmem ne veriyolar dedi telefonları girdik durmadan reklam geliyo
-
EnableTurk bunu yazdıiQsuz bunu yazdı
Zekayla fazla bi işi yok aslında hacı :)
aslında kodları yada sistemi paylaşssan nasıl entegre edilecegini eminim cok bedava böyle sistem cıkar :) benidme her ay 3000 boşa cıkıyor :)
-
Dün no istemiyodu takır takır gönderiyodunuz, noldu şimdi :D
iyi oldu iyi :D
-
+ Yorumlarınızı yazın, 200e yakın sms gönderildi ama kimse bişey demiyor. :DD
-
güzel hocam nasıl yapıyorsun bunu servisi nerden aldın :D