folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ucretsizsms.Org Online ! ( Bedava Sms Gönderin )

Ucretsizsms.Org Online ! ( Bedava Sms Gönderin )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hocam belli ki sistemin bir kıymeti yok satış yapabilirsin sitelere entegre yapıp,  kayıt yapılırken tel onaylı sistemi yaparık hem sen kazanırsın hem site sahipleri sms firmalarına paraları basmaz

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Media bunu yazdı

hocam belli ki sistemin bir kıymeti yok satış yapabilirsin sitelere entegre yapıp,  kayıt yapılırken tel onaylı sistemi yaparık hem sen kazanırsın hem site sahipleri sms firmalarına paraları basmaz

yapılabilir, sistemin kıymeti var : bayilik sistemi yazıyodum, onu bırakıp buna başladım TBT insanlarla naşak yapsın diye :Ç

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam benim bir sıkıntım var bu sms ile ilgili.

Ben sms yazmayı sevmiyorum. Bilgisayar başında çok kalıyorum. Bilgisayar başında internete bağlıyken cep telefonumdaki sms paketini kullanarak nasıl sms gönderebilirim ? Bunun için bir script varmı elinde. ?

Sms leri turkcell in sitesinden de gönderebilirim. Ama oradan gidince paketten düşmüyor.

Script şart değil de şöyle küçük bir exe uygulaması da olur. Varmı elinde böyle bişey ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Ben sms yazmayı sevmiyorum. Bilgisayar başında çok kalıyorum. Bilgisayar başında internete bağlıyken cep telefonumdaki sms paketini kullanarak nasıl sms gönderebilirim ? Bunun için bir script varmı elinde. ?

Sms leri turkcell in sitesinden de gönderebilirim. Ama oradan gidince paketten düşmüyor.

Script şart değil de şöyle küçük bir exe uygulaması da olur. Varmı elinde böyle bişey ?

Hocam kullandığın telefonun programını indir pc ye. nokia suit gibi. oradan rahtlıkla yaz gönder

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Hocam kullandığın telefonun programını indir pc ye. nokia suit gibi. oradan rahtlıkla yaz gönder

Hocam öle zaten oluyo. Ben herhangi bişeyle bağlamak istemiyorum. Normalde android kullanıyordum. O zaman hep mightytext kullanıyordum. Süper işimi görüyo. wifi bile açmaya gerek yoktu. Sadece telefonun bi şekilde nete bağlı olsun ve google hesabını tanımla yeter.

Ama şimdi telefonum yok. Telefon denize düştü. Yenisini alana kadar bi 15 gün dandik bişe kullanıyorum. Ondan yazmak istemiyorum. Olay bu. Hem böyle bişey yapılırsa herkese faydalı olur.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

bu sistem herhangi bi forum sitesine  aktif üye çekmek için kullanılabilir hocam..

şu sıralar tubobit brezırss :) rapid vs vb gibi sitelerin pre acc. dağıtımı yapılarak sitelere üye çekiyor millet

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

patlamış her halde sistm onay kodu gelmedi hala

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hoca bu dediğin Samsung Corby içinde var mı? Telefonun ara kablosu yok ama bilgisayarda bluetooth var. Onla bağlansam olur mu? 

Konu sahibinede. Açıkcası sistemi çok merak ettim. Şimdi senin kartından mı göndemiş oluyoruz biz smsi. Sistemi paylaşma imkanın varsa :D İyi olur yani :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Hoca bu dediğin Samsung Corby içinde var mı? Telefonun ara kablosu yok ama bilgisayarda bluetooth var. Onla bağlansam olur mu? 

Konu sahibinede. Açıkcası sistemi çok merak ettim. Şimdi senin kartından mı göndemiş oluyoruz biz smsi. Sistemi paylaşma imkanın varsa :D İyi olur yani :)

Hocam telefonunda android işletim sistemi olsun yeter. Marketten Mighty Text programını indiriyosun. Google hesabından onay veriyosun tamamdır. Zaten browserdan her giriş yaptığın zaman google hesabınla giriş yapman gerekiyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    Media bunu yazdı

yapılabilir, sistemin kıymeti var : bayilik sistemi yazıyodum, onu bırakıp buna başladım TBT insanlarla naşak yapsın diye :Ç

Hangi ücretsi sms firmasını kullanıyorsun?

Ayrıca diğer siteler üzerinden mesaj atttırıyorsan eğer. bayilik mayilik aman h o site patlar sen gelirsin bi şeylere.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 9665 Toplam Mesaj: 62