Ucretsizsms.Org Online ! ( Bedava Sms Gönderin )
-
hocam belli ki sistemin bir kıymeti yok satış yapabilirsin sitelere entegre yapıp, kayıt yapılırken tel onaylı sistemi yaparık hem sen kazanırsın hem site sahipleri sms firmalarına paraları basmaz
-
Media bunu yazdı
hocam belli ki sistemin bir kıymeti yok satış yapabilirsin sitelere entegre yapıp, kayıt yapılırken tel onaylı sistemi yaparık hem sen kazanırsın hem site sahipleri sms firmalarına paraları basmaz
yapılabilir, sistemin kıymeti var : bayilik sistemi yazıyodum, onu bırakıp buna başladım TBT insanlarla naşak yapsın diye :Ç
-
Hocam benim bir sıkıntım var bu sms ile ilgili.
Ben sms yazmayı sevmiyorum. Bilgisayar başında çok kalıyorum. Bilgisayar başında internete bağlıyken cep telefonumdaki sms paketini kullanarak nasıl sms gönderebilirim ? Bunun için bir script varmı elinde. ?
Sms leri turkcell in sitesinden de gönderebilirim. Ama oradan gidince paketten düşmüyor.
Script şart değil de şöyle küçük bir exe uygulaması da olur. Varmı elinde böyle bişey ?
-
opusdei bunu yazdı
Ben sms yazmayı sevmiyorum. Bilgisayar başında çok kalıyorum. Bilgisayar başında internete bağlıyken cep telefonumdaki sms paketini kullanarak nasıl sms gönderebilirim ? Bunun için bir script varmı elinde. ?
Sms leri turkcell in sitesinden de gönderebilirim. Ama oradan gidince paketten düşmüyor.
Script şart değil de şöyle küçük bir exe uygulaması da olur. Varmı elinde böyle bişey ?
Hocam kullandığın telefonun programını indir pc ye. nokia suit gibi. oradan rahtlıkla yaz gönder
-
myblackworldweb bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Hocam kullandığın telefonun programını indir pc ye. nokia suit gibi. oradan rahtlıkla yaz gönder
Hocam öle zaten oluyo. Ben herhangi bişeyle bağlamak istemiyorum. Normalde android kullanıyordum. O zaman hep mightytext kullanıyordum. Süper işimi görüyo. wifi bile açmaya gerek yoktu. Sadece telefonun bi şekilde nete bağlı olsun ve google hesabını tanımla yeter.
Ama şimdi telefonum yok. Telefon denize düştü. Yenisini alana kadar bi 15 gün dandik bişe kullanıyorum. Ondan yazmak istemiyorum. Olay bu. Hem böyle bişey yapılırsa herkese faydalı olur.
-
bu sistem herhangi bi forum sitesine aktif üye çekmek için kullanılabilir hocam..
şu sıralar tubobit brezırss :) rapid vs vb gibi sitelerin pre acc. dağıtımı yapılarak sitelere üye çekiyor millet
-
patlamış her halde sistm onay kodu gelmedi hala
-
myblackworldweb bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Hoca bu dediğin Samsung Corby içinde var mı? Telefonun ara kablosu yok ama bilgisayarda bluetooth var. Onla bağlansam olur mu?
Konu sahibinede. Açıkcası sistemi çok merak ettim. Şimdi senin kartından mı göndemiş oluyoruz biz smsi. Sistemi paylaşma imkanın varsa :D İyi olur yani :)
-
kadirozdemir bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Hoca bu dediğin Samsung Corby içinde var mı? Telefonun ara kablosu yok ama bilgisayarda bluetooth var. Onla bağlansam olur mu?
Konu sahibinede. Açıkcası sistemi çok merak ettim. Şimdi senin kartından mı göndemiş oluyoruz biz smsi. Sistemi paylaşma imkanın varsa :D İyi olur yani :)
Hocam telefonunda android işletim sistemi olsun yeter. Marketten Mighty Text programını indiriyosun. Google hesabından onay veriyosun tamamdır. Zaten browserdan her giriş yaptığın zaman google hesabınla giriş yapman gerekiyor.
-
EnableTurk bunu yazdıMedia bunu yazdı
yapılabilir, sistemin kıymeti var : bayilik sistemi yazıyodum, onu bırakıp buna başladım TBT insanlarla naşak yapsın diye :Ç
Hangi ücretsi sms firmasını kullanıyorsun?
Ayrıca diğer siteler üzerinden mesaj atttırıyorsan eğer. bayilik mayilik aman h o site patlar sen gelirsin bi şeylere.