Ucretsizsms.Org Online ! ( Bedava Sms Gönderin )
-
EnableTurk bunu yazdıcracker bunu yazdı
beyler 50 tane hak veriyor toplam.. krediniz bitince, onay kodu gonder kısmınıda flood yapabilirsiniz. bi 3bin tane onay kodu gonderttiirdim. :)
E amk senin ozaman hacı :) bu amk şeyini sen egolarını tatmin et diye yapmadım ben.
Bende senin amk. :) bırakta tadını çıkartalım.. istediğin kadar session koy, bypass ederimki.
-
cracker bunu yazdıEnableTurk bunu yazdıcracker bunu yazdı
beyler 50 tane hak veriyor toplam.. krediniz bitince, onay kodu gonder kısmınıda flood yapabilirsiniz. bi 3bin tane onay kodu gonderttiirdim. :)
E amk senin ozaman hacı :) bu amk şeyini sen egolarını tatmin et diye yapmadım ben.
Bende senin amk. :) bırakta tadını çıkartalım.. istediğin kadar session koy, bypass ederimki.
lan beyin, kullan diye yaptık. Ben güvenliğe zaman harcayacak vaktim olmadığı için sadece burda paylaştım.
-
hala telefona onay kodu gelecek :)
-
EnableTurk bunu yazdıcracker bunu yazdıEnableTurk bunu yazdıcracker bunu yazdı
lan beyin, kullan diye yaptık. Ben güvenliğe zaman harcayacak vaktim olmadığı için sadece burda paylaştım.
adam iyiki bi ilik yapti amk tek sensin zeki -
ASP ile oldugunu farketmemiştim. Şimdi farkettim vallahi süpersin hocam işte budur aspnin gücü :P
-
onay kodu gelsede mesaj atsak :)
-
qoqo bunu yazdı
-
lazım olur dursun kenarda :D
-
FiL3MAN bunu yazdıqoqo bunu yazdı
-
EnableTurk! hayirli olsun seni pic.Yalniz bende cok kasti.Kodumda gelmedi hala