Ucretsizsms.Org Online ! ( Bedava Sms Gönderin )
-
beyler 50 tane hak veriyor toplam.. krediniz bitince, onay kodu gonder kısmınıda flood yapabilirsiniz. bi 3bin tane onay kodu gonderttiirdim. :)
-
suan kızla mesajlasmayı dusunuyorum umarım reklamlar rahatsız etmez sıstem guzel hayırlı olsun bu arada
-
hocam kızma darılma bu devirde karşılıksız iş yapan insanları sorgular olduk kusura bakma. Ama sen harbiden o siteden hiç bi kazanç sağlamadan mı yayın yapıyosun? Bir de forumda ücretli servis apisi bağlayacağından söz etmişsin (konuda). İşin özü açığı: tel noları orospu olmıcak demi güvenelim sana ?
-
cracker bunu yazdı
beyler 50 tane hak veriyor toplam.. krediniz bitince, onay kodu gonder kısmınıda flood yapabilirsiniz. bi 3bin tane onay kodu gonderttiirdim. :)
E amk senin ozaman hacı :) bu amk şeyini sen egolarını tatmin et diye yapmadım ben.
by_Tet bunu yazdıhocam kızma darılma bu devirde karşılıksız iş yapan insanları sorgular olduk kusura bakma. Ama sen harbiden o siteden hiç bi kazanç sağlamadan mı yayın yapıyosun? Bir de forumda ücretli servis apisi bağlayacağından söz etmişsin (konuda). İşin özü açığı: tel noları orospu olmıcak demi güvenelim sana ?Hacı kimse benim yarım saatte yaptığım skindirik sistemime reklam vermez, teller orospu olmaz ne olur biraz gider bu sistem sonra silerim domaini hostingi biter :D
Kazanç sağlamıyorum, çünkü smse para vermiyorum.
-
Usta onay kodu kismina recapthdhdjxzuhcushcha koy derim ben, bi de tlf numarani pmle de az mesajlasalim seninle gelistirelim bu olayi :)
-
iyi smsim de bittiydi amk :D
-
Ben diyeyim o vakit. Site internal server error veriyor.
-
mchacker bunu yazdı
farkındayım hacı :) böyle kalsın biraz az düzenleme yapmam gerek :D
-
EnableTurk bunu yazdımchacker bunu yazdı
farkındayım hacı :) böyle kalsın biraz az düzenleme yapmam gerek :D
Tamamdır. Kusura bakma görmedin sandım.
-
saollasın hocam ılk basta yalan zaannettım :)) kendıme yolladım ılk mesajı asdasdsa