folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Xbox Mı Playstation 3 Mü?

Xbox Mı Playstation 3 Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Xbox ya da Playstation 3 almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?

Xbox'ta internetten indirdiğimiz oyunları oynayabiliyoruz sanırım PS 3te bu olay yok fakat Xbox'ın kollarının çabuk bozulduğunu söylüyolar.

Xbox, Xbox 360 ve Xbox Elite seçeneklerinden hangisini seçeyim? Neden?

Xbox'a doğru düzgün oyun yapılmamasının sebebi de Xbox'ın dezavantajlarından mıdır?

Önerilerinizi bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    parayı bastıran oyunu yaptırır.1-2 oyunla yetinirim diyorsan xbox360. farklı oyunlar deniyecem diyorsan ps3.xbox un dezavantajı 3k dır.ama paraya kıyıp soğutucu alırsan %90 3k yı görmezsin

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    parayı bastıran oyunu yaptırır.1-2 oyunla yetinirim diyorsan xbox360. farklı oyunlar deniyecem diyorsan ps3.

Farklı oyunlar deneyeceğim diyorum fakat oyunları aşırı pahalı PS 3ün.

Yine de Xbox'a dair övgüler gelmezse PS 3 alırım sanırım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

her türlü xbox360...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

xbox hakkında hiç birşey bilmediğini görüyorum.

xbox'ta internetten indirdiğin oyunları dvdye yazarak oynayabilirsin. böylece oyuna para vermezsin.

xbox'un kolları ps3'ten kat kat daha rahattır. kolun tasarımı mükemmeldir, pili uzun gider, dayanıklıdır.

xbox oyunları ile ps3 oyunları arasında pek bir fark yoktur.

doğru düzgün oyundan kastın nedir anlamadım ps3'teki her oyun xbox'ta da var ve grafik olarak xbox bazı oyunlarda daha iyi bile.

eğer god of war diyorsan xbox'ın da gears of war'ı var.

model olarak elite modelini öneririm böylece harddiske blueray film atıp izleyebilirisin.

ayrıca son haberleri bilmiyorum ama yeni özellikler geliyormuş onlara da dikkat etmeni öneririm.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Orjinalde de Korsan da da Xbox hocam

Orjinal de neden ? Bi kere xbox live gibi kaliteli bir multiplayer hizmeti hiç bir konsolda yok bu en büyük avantajı

Korsan da da zaten ps3te korsan tam olarak var mı yokmu bilmiyorum Ps3'de kullandım Xbox 'da ama en çok xboxtan memnun kaldım.

Korsan oyunları internetten indirip DL ( Double Layer ) dvd'lere yazarak oynayabilirsin

Hangi paketi tercih edeyim dersen sabredebilirsen Xbox Slim al ama sanırım ona daha FW(Korsan Oyun İçin Yazılım) çıkmadı çıkana kadar beklemen lazım he yok bekleyemem diyorsan da Elite al zaten en iyileri Elite ve Arcade ama Elite daha sonra çıktı ve gerek kutu içeriği gerek sağlamlığıyla daha kaliteli

ELITE

ARCADE

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Hocam PS3 görüntü açısından XBOX'a göre daha kaliteli ve keskin. Ben senin yerinde olsam PS3 alırdım düşünmeden, eğer kampanyaları kaçırmazsan ucuza oyun alabilirsin. Mesela geçen senenin oyunları Satürn'de geçen gün 50 lira ile 100 lira arası değişiyordu. Ha, Doğubankta falan kaçak çok daha ucuza bulabilirsin. PlayStationNetwork de bu ay içinde gelecek. PS3 (Y)

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

2'sindende al. Birine cikan guzel bi oyun digerine cikmiyo. Dursun 2'side.

Hatta ben olsam bide Wii alip muhte$em 3'lerdim.

I find your lack of faith disturbing.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

@PsychoDawn Keşke açıklasaydın :)

@husnuweb Öncelikle avatarını değiştidiğini görmek çok huzur veriyor insana :) Yaşlı adam gitmiş sonunda çok şükür. Xbox konusuna gelince, kullanan bir arkadaşla dün konuştum sakın Xbox alma kollar hemen bozuluyor ve orijinal kol aşırı pahalı. PS 3teki orijinal oyuna vereceğin paranın aynısını Xbox'ta kola veriyosun gibisinden cümleler kurdu. PS 3 oyunlarının hemen hemen hepsinin Xbox'ta olduğunu bilmiyordum. Geçenlerde bir siteye bakmıştım da PS 3 oyunları Xbox oyunlarının 2-3 katı kadar fazlaydı, sanırım o sitede bütün liste yoktu.

@SweeneyTodd Slim'i bekler miyim bilmiyorum ama şu sıralar alırsam Elite alırım :)

@Ashitaka Bana da öyle geliyor. Görüntü olarak sanki PS 3 daha kaliteliymiş gibi?

Yorumlar için hepinize teşekkürler. Ama yorumlarınız farklı farklı acayip ikilemde kaldım gerçekten, karar veremedim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/Forum-Playstation-3-Mu-Xbox-360-Mi-109987/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

@husnuweb Öncelikle avatarını değiştidiğini görmek çok huzur veriyor insana :) Yaşlı adam gitmiş sonunda çok şükür. Xbox konusuna gelince, kullanan bir arkadaşla dün konuştum sakın Xbox alma kollar hemen bozuluyor ve orijinal kol aşırı pahalı. PS 3teki orijinal oyuna vereceğin paranın aynısını Xbox'ta kola veriyosun gibisinden cümleler kurdu. PS 3 oyunlarının hemen hemen hepsinin Xbox'ta olduğunu bilmiyordum. Geçenlerde bir siteye bakmıştım da PS 3 oyunları Xbox oyunlarının 2-3 katı kadar fazlaydı, sanırım o sitede bütün liste yoktu.

hacı bir xbox kolu birde ps3 kolu al eline hangisinin daha güven verdiğini görürsün.

ayrıca çok mu kol kırıyorsun deal'de 15$ a kablolu kol var alırsın en kötü.

oyunlara vereceğin parayla ölçüşemez.

ayrıca ps3'teki oyun sayısı fazla olabilir; ama hangi oyunlar olduğu önemli.

ben piyasadaki tüm popüler oyunları buldum şahsen ıvır zıvır onlarcada ufak oyun oynadım.

He is finding himself.
Toplam Hit: 5592 Toplam Mesaj: 52