A101 De 899 Tl Ye Satılan TV
-
Mx0TBT bunu yazdı
Yani sunny axen marka televizyon alalım mı
Fiyatları baya uygunda
ben belirtmeyi unuttum
yazları 3 ay sabah 1 2 saat akşam 1 2 saat kullanılıyor . uzun kullanımda ne olur bilemem
Lg den şaşmayın
-
Birde Awox var yerlilerden. Sadece dış kasa yerli üretim. Geriye kalan parçalar oradan buradan alınma. Fabrikada toplayıp uydu yayınına bağlayıp test ediyorlar ve satıyorlar.
-
-
Buradaki yorumlardan sonra yazliga aldim, f/p urunu, guzel televizyon.
-
Hiç TV kullanan birisi değilim ama evlenince böyle uygun fiyatlı bişeyler alabilirim. Bir de xiaomi android box alırım, film izlemek için gayet ideal gibi geldi bana da. Yoksa TV kullanmıyorum hiç.
-
50" Axen var bende de 3-4 sene oldu alalı, ilk aldığım 2 seferde herhalde ölü piksel çıkmıştı 3. iyiydi. Hala sorunsuz kullanıyorum. Uygu alıcısı yok ama 900tl gibi bir rakama almıştım diye hatırlıyorum fiyatı çok iyiydi. Ekranın alt kısmında şu an panel yırtığı var. Nasıl tarif etsem, telefon ön kamerası deliği kadar. Arkadan ışık geliyor. Sadece siyah sahnelerde sıkıntı. Onun haricinde gayet memnunum. Benim sıpa yapmış herhalde onu da bir şey vurmuş :D Görüntü kalitesi de güzel ama işi derinine inersen elbette kusurları var. Bilinmedik marka diye çekiniyor herkes. Bence anakart harici panelde pek sorun çıkmaz. Anakartta dandik eleman kullandılarsa 5 seneye kalmaz bozulur zaten.