folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder A~101 De Muhasebe Veya Bilgi İşlemci Var Mi ?

A~101 De Muhasebe Veya Bilgi İşlemci Var Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

şu kızlar için yaptıklarımızı bilim için yapsaydık şimdiye o yeşil ölümsüzlük iksirini bulmuştuk yemin ederim.

soda şişelerine doldurup ağzına poşet sarıp lastikle bağladıktan sonra tanesini 1k ya satmıştık.

%98 gerçeğe yakın robot kadın icat etmiştik.

birde bios yapartık robot hatuna. biostan çenesini disable yapar yeniden başlatırdık amk.

yeteneklerini kafamıza göre ayarlardık. ramini yükseltir overclock yapar daha hırçın bir hatuna dönüştürürdük yemn ederim.

adam harbiden zalım beyler

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Ahahah Zalım fena trollemiş. Ama nasıl paylaşımcı, göz yaşartıyor. Muridi kekler keklemez mevzuyu yığmış konuya.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Sencer bunu yazdı

Ahahah Zalım fena trollemiş. Ama nasıl paylaşımcı, göz yaşartıyor. Muridi kekler keklemez mevzuyu yığmış konuya.

bana pm den hangi amaçla kimi aradığını söylemedi. benimde böyle birşey sormaya hakkım yok zaten.

sadece genelde hatun mevzusu için konu açılır. bunu tahmin ederek yazdım.

ayrıca 101 de gerçekten çalıştım. uğur gündüz / manavgat / kavaklı şubesi diye araştırırsan görürsün.

profilimdeki cep numarası ile de eşleştirebilirsin.

bizde hile hurda yalan ifşa olmaz müdür. bizler şeyhimizin elini eteğini öpmüş insanlarız.

içine dua ettikten sonra tükürdüğü mübarek sudan içmişiz. muridlerimizi benimsemişiz.

şeyh köpük partisi helaldir derse helaldir. şeyh ne derse odur.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :d zalim

bide bozacı başlıgı felaket olmuş :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2245 Toplam Mesaj: 15