A101 Ucuz Kıyma-Kuşbaşından Sonra Ucuz Antrikot Bonfile Kontrfile Satmaya Başlayacak.
-
-
a101 den alışveriş yapmam. 1 liralık mala 3 lira veririm gider başka yerden alırım.
-
-
Beşler markasının hiçbir ürününü almam, almayın.
Otat'ın peynirleri güzel duruyor tereyağı güzeldi, alırım onları.
-
Beşler markasının hiçbir ürününü almam, almayın.
Otat'ın peynirleri güzel duruyor tereyağı güzeldi, alırım onları.
-
PanxeR bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Bunlar hayvanın neresi oluyor? Onu anlamadim.
Eyvallah
-
Gormedigim hayvani yemem kolay kolay evimde
-
PanxeR bunu yazdı
A101 ve BIM de kıyma ve kuşbaşı satışı başladığından beri kuşbaşı eti artık sadece a101 lerden alıyorum hem daha ucuz hem daha lezzetli ayrıca kasap a yağsız diyip istediğiniz etten çok daha az yağlı.
Artık ucuza antrikot , bonfile ve kontrifle de alabileceğiz dondurulmuş olarak satışlar başlayacak sanırım iyi giderse soğutulmuş olarakta ( kıymanın satıldıgı gibi ) satmaya başlarlarlar.
Fiyat karşılaştırmak isterseniz 55 TL ye kasapların sattığı kıymayı 29 TL den
yine 55-65 TL arası kuşbaşını 31 TL den satıyorlar
örnek vermek gerekirse KASAP FIYATLARI
antrikot fiyaıt kasapta 80-90 TL arası
kontrofile kasap fiyatı 70-85 TL arası
Bonfile kasap fiyatı 99-105 TL arası
A101 FIYATLARI
A101 bonfile 75 TL
a101 kontrfile 55 TL
Kıyaslama yapmak gerekirse market arasında en ucuz fiyatı vermeye çalışan ve kaliteli korumaya çalışan migros ile kıyaslayalım.
MIGROS ET FIYATLARI
DANA KONTRFİLE KG 60 TL
DANA KIYMA 29 TL
BONFILE 101 TL
ANTRIKOT 75 TL
Paranızı sokağa atmayın, köşe başındaki ne olduğu belirsiz kasaplardan alışveriş yapmayın.
Yemeyin Yedirmeyin! Şu an ülkeye sürekli Panamadan Angus ithalatı yapılıyor. Muhtemelen satılan etler de Panamadan gelen etler.
-
satılsın fırsatçı ibnelerin götüne girsin
antep fıstığıda yükselmişti ne oldu? 210 tl di kilosu baklavacılar karar aldı bayramda antepli baklava yapmayacaz diye 100 liraya düştü
çiftçinin cebine girse eyvallah ama aradaki şerefsizlerin fırsatçıların cebine giriyor
ben a101den almadım et (tavuk dışında) ama alırmıyım alırım
ben almam işte şöyle böyle sen alma ama evine hiç et giremeyen alsın arkadaşım
devletin uyarılarını dinlemek lazım
sgiortacılıkta 5 yıl boyunca bakın müdahale edeceğim trafik sigortasını düşürün dedi kaç defa en sonunda etti şimdi şirketler fır dönüyo
iyi birşeymi değil tabiki yabancı yatırımcı banada kısıtlama getirirse diye gelmiyor ama yapacak birşey kalmıyor bazen
-
abi siz etden anlamıyonuzmu hiçmi ağzınızın tadı yok.
benim hatun da almış yiyemedim tadı çok kötü. kıyma desen tipsiz bi yağ var içinde tadı falan yok. köftesi fabrikasyon köfteler gibi oluyor ya.