folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder A101 Ucuz Kıyma-Kuşbaşından Sonra Ucuz Antrikot Bonfile Kontrfile Satmaya Başlayacak.



A101 Ucuz Kıyma-Kuşbaşından Sonra Ucuz Antrikot Bonfile Kontrfile Satmaya Başlayacak.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    Hiç almadım ama tadı kötü diyorlar ya. Ayrıca yurt dışından gelen o bozuk, hastalıklı etler de olabilme ihtimali de cabası. O yüzden almayı düşünmüyorum.


    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Lupin bunu yazdı

    supermarket/avmlerden kıyma,et,tavuk almayın, yemeyin.

    Tamam.



    ^^D`)

    @BosphorusPasha : Şayet KurbanBayram`ında yada Kaliteli Yerlerden alıp yenilmemişse -Karşılaştırılması anlamında- Zor diye düşünüyorum.

    Şöyle, canlı canlı kesip, kanını süzüp, Et`i dinlendirip, Kuyruk yağında(olmadı TereYağında) YarımAy şeklinde doğranmış Yazlık soğan eşliğinde tavada bir kızartıcaksın var ya ^^p). KüçükBaş Koyun, özellikle Keçi eti çok kokuyor yâ. @@,)

    Keşke Ürünün paketi üzerinde; Kasapta da, Markette de, Market zincirlerinde de, ÜretimYeri-Türü-Nakliye ve SoğukZinciri şeklinde Detayları yazsa.


    Bir diğer konu: Nasıl kopyalıyorlarsa, Sünni Deri ile Gerçek Deriyi Ayıramıyorum birbirinden. Rengi,kokusu,deseni, kenarı ,köşesi, merkezi vebenzeri felaket Taklit ediyorlar.


    RitmFarbRacourci tarafından 23/Haz/18 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek

    ucuz alkol satsın şöyle 5 lirayada razıyız bir extra bira için :D

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek
    do_som bunu yazdı

    ucuz alkol satsın şöyle 5 lirayada razıyız bir extra bira için :D

    :)) bimden böyle bir atak bekliyoruz herkesce 


    İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

    Gormedigim hayvani yemem kolay kolay evimde

    hocam aynısını düşünüyorum , bizim evde kuyruk yağsız kolay kolay yemek olmaz, 2 arkadaş birleşip 15 günde bir davar alıp kesip bölüşüyoruz..


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Homo

    daha önce bimden kıyma almıştım merak edip. bi et bu kadar mı kokar arkadaş? sanki bozulmuş gibi kokuyodu. bilmiyorum şu an nasıl ama bir daha önünden geçmem. kasabıma gidiyorum mis gibi haftalık ayarlıyor yediğimi içtiğimi. kafam rahat.


    dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

    abi siz etden anlamıyonuzmu hiçmi ağzınızın tadı yok. 

    benim hatun da almış yiyemedim tadı çok kötü. kıyma desen tipsiz bi yağ var içinde tadı falan yok. köftesi fabrikasyon köfteler gibi oluyor ya. 

    gayette tadı kokusu yağ oranı güzel.

    bir çok kasaptan aldığım etten çok daha iyi.

     

    türkiye de herkes kolay para kazanma peşinde , KASAP et ucuzlasın derdinde değil ki kaliteyi ucuza vereyim kafasında değil adam 

    kilosu 100 TL oldugunda kâr marjı daha yüksek çünkü.  Adamdan bişi istiyorum ne yapacaksın diyor ya karışma bana istediğim şeyi ver ne istiyorsam o , ben sana gerekirse sorarım derim ki köfte yapıcam. yada dolma yapıcam.

    Bana şu eti ver diyorum adam kafasına göre veriyor.

     

    Tekrar tekrar söylüyorum , gerçekten işini iyi yapan esnafa kasaba marektçiye lafım yok ancak babası kasap oldu diye zorla kasaplık yapan işinden de nefret eden , pislik içinde dükkan işleten bir çok yer var. 

    Ayrıca yerli dana diye 2 katı para ödeyemem.

     

    TÜRKLER OLARAK 

    hayvancılıktan da tarım dan da anlamıyoruz , anlasak zaten bugun kişi başına et ve sebze tüketimimiz avrupa ve ABD nin üzerinde olur , biz ne yapıyoruz et ve sebze yerine pilav bulgur etmek tüketerek beynimizi çürütüyoruz. 

     

    Bakın bu bir angusutr , angus etçidir ve böyle ihtişamlıdır

    şimdi bu hayvanı biz besleyemiyoruz bile , çünkü adam akıllı yem üretemiyoruz yurtdışından getirilen anguslar 3-4 ay sonra türk ineklerine benzediler KEMİKLERİ SAYILMAYA BAŞLADI , bi türk ineklerine bakın birde yurtdışndaki ineklere bakın.

     

    sıkıntı ithal etmekte de değil sıkıntı üretememekte , tarımda bile dibi gördük hamdolsun reiz.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    etler günlük geliyor öyle uzun süreli beklemiyor bekleyemiyor , geçen @serdar a gittim dedim sana bi et sote yapayım gezdik bulamadık sonunda kasaptan aldık aşırı fazla satıyro ve bence güzel . 

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    1049 bunu yazdı

    daha önce bimden kıyma almıştım merak edip. bi et bu kadar mı kokar arkadaş? sanki bozulmuş gibi kokuyodu. bilmiyorum şu an nasıl ama bir daha önünden geçmem. kasabıma gidiyorum mis gibi haftalık ayarlıyor yediğimi içtiğimi. kafam rahat.

    sırf meraktan şoktan aytaçın kıymasını aldım yarın bakacaz :D


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2007
    Erkek

    A101in getirttigi etin bir üretim yeri var mı? İthal mi? Ayrıca hangi tür buyukbaslari kesiyirlak bilginiz var mı yada bilgi alabileceğimiz bir yer?

    Not: kombinet adlı firma uretiyor da ayrıntıları bilemedim. Üretim olarak Beşler firması geçiyor. Yalnız çiftlik bilgisi yok

     

    TeknikA tarafından 23/Haz/18 17:29 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 7404 Toplam Mesaj: 38
a101 et ucuz et migros kasap antrikot kıyma bonfile kontrofile