AB Karar Verdi : Artık USB-C Standart Olacak
-
AbdullahAzad bunu yazdı
apple bok cikarsa bu bok tum boklardan daha iyi diyecek insanlar var turkiyede.
bsg ben burada slotun muavemeti ile alakalı birşey söylüyorum yoksa bende huawei de type c kullanıyorum ama type c slotta oksitlenme başladı yada içeri bişi kaçtı nah temizlersin lightning de ise işini bilen biri tertemiz yapabilir slotu slotu değiştirmeye gerek kalmadan.
LynXMaSTeR bunu yazdıthunderbolt standart olmalı.
hocam intel ve apple uzun zamandır thunderbolt kullanıyor fakat intel artık type c nin standart hale gelmesi ile birlikte tüm patent ve buluşlarını (thunderbolt ile alakalı) type c ye aktaracağını duyurdu bir sonraki nesil type c de daha yüksek hız daha yüksek enerji taşınması vb. bu sayede mümkün olacak

https://www.donanimhaber.com/USB-4-0-standardi-2020-sonunda-geliyor--111704
USB 4.0 neler sunuyor?USB 4.0 olarak duyurulan yeni standardın temel taşı Intel diyebiliriz. USB Birliği ile ortaklığa giden yonga devi, sahip olduğu Thunderbolt protokolünü birliğin kullanımına sundu. Yani USB 4.0 standardı aslında Thunderbolt 3 teknolojisini temel alıyor.
Burada teknolojinin ve teknolojinin insan hayatı üzerindeki etkilerin iyiye doğru gitmesini önemsemekten çok sen şucusun sen bucusun diyen kişilerden gına geldi , huawei nin kendi işletim sistemini yapması iyi diyorum huawei fan boy diyor , xbox ps den iyi diyorum xbox fan boy diyor , soket ile alakalı birşey diyorum appel fan boy diyor. sizde sanki dumanla haberleşiyorsunuz.
PanxeR tarafından 02/Şub/20 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Diğer markalar için kimsenin sana birsey dediğini görmedim. Apple deyince ağır fanboy gibi davranıyorsun:)
Apple büyü mü yapıyor bu insanlara anlamıyorum. 2018 başında macbook air almıştım 3500liraya, 4750ye ilana koydum 4500e gelip alalım diyen çok kişi var. Anlamakta güçlük çekiyorum.
-
tayfun kanka bana verdigin cevap (ki sana yazmadim) tam bir yarasi olan gocunur olmus kanka. niye ustune alindin? :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı
tayfun kanka bana verdigin cevap (ki sana yazmadim) tam bir yarasi olan gocunur olmus kanka. niye ustune alindin? :D
o da onu seviyor , çok üstüne düşünmemek lazım.aramızdaki gizli travesti yalçın seviciler utansın !
-
Kaan bunu yazdı
Diğer markalar için kimsenin sana birsey dediğini görmedim. Apple deyince ağır fanboy gibi davranıyorsun:)
Apple büyü mü yapıyor bu insanlara anlamıyorum. 2018 başında macbook air almıştım 3500liraya, 4750ye ilana koydum 4500e gelip alalım diyen çok kişi var. Anlamakta güçlük çekiyorum.
hacım apple ürün değeri her zaman daha yüksek çünkü cihazlar daha geç eskiyor ömürleri daha yüksek.
bu normal birşey , yazılım donanım uyumluluğu , daha kaliteli malzeme ve daha uzun süre gelen yazılım desteği buna sebep oluyor.
anlamakta güçlük çekmene gerek yok
diğer tarafta apple a en yakın işi huawei yapıyordu onu da ambargo ile susturmaya çalısıyorlar.
-
Güzel haber
-
Olum yıllar olmuş Tayfun'a Apple konusunda laf anlatmaya çalışıyonuz :D
-
0x656e bunu yazdı
Olum yıllar olmuş Tayfun'a Apple konusunda laf anlatmaya çalışıyonuz :D
Aklıma bu video geldi
https://www.youtube.com/watch?v=sxayIpr3BKo
-
mkyb bunu yazdı
Her Türk erkeğinin evinde içinde çeşitli kabloların olduğu ve diğer elektronik ıvır zıvırların olduğu bir kutu vardır.
Kaç yılık Sony Ericsson şarj kablosu bile var.
ha ha... aynı kafadaymışız hocam. bir poşet dolusu duruyor, her voltajdan adaptör var. benim ekstra bir kablo poşetim de var.
-
yolbulucu bunu yazdı
Burda kafama şu soruişareti doğuyor. Misal bilgisayarın şarj aleti 75watt veya 10v 5A diyelim
Telefonun şarjı da 15watt veya 5v 2.1A olsun
Bu iki şarj aletini bir diğerinde kullanmak şarj hızını hızlandırıp yavaşlatmak dışında cihazlara zarar vermez mi?