AB Karar Verdi : Artık USB-C Standart Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

apple bok cikarsa bu bok tum boklardan daha iyi diyecek insanlar var turkiyede.

bsg ben burada slotun muavemeti ile alakalı birşey söylüyorum yoksa bende huawei de type c kullanıyorum ama type c slotta oksitlenme başladı yada içeri bişi kaçtı nah temizlersin lightning de ise işini bilen biri tertemiz yapabilir slotu slotu değiştirmeye gerek kalmadan.

LynXMaSTeR bunu yazdı

thunderbolt standart olmalı.

hocam intel ve apple uzun zamandır thunderbolt kullanıyor fakat intel artık type c nin standart hale gelmesi ile birlikte tüm patent ve buluşlarını (thunderbolt ile alakalı) type c ye aktaracağını duyurdu bir sonraki nesil type c de daha yüksek hız daha yüksek enerji taşınması vb. bu sayede mümkün olacak

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/products/docs/io/thunderbolt/thunderbolt-3-usb-c-that-does-it-all-infographic.html

https://www.donanimhaber.com/USB-4-0-standardi-2020-sonunda-geliyor--111704

USB 4.0 neler sunuyor?USB 4.0 olarak duyurulan yeni standardın temel taşı Intel diyebiliriz. USB Birliği ile ortaklığa giden yonga devi, sahip olduğu Thunderbolt protokolünü birliğin kullanımına sundu. Yani USB 4.0 standardı aslında Thunderbolt 3 teknolojisini temel alıyor.

Burada teknolojinin ve teknolojinin insan hayatı üzerindeki etkilerin iyiye doğru gitmesini önemsemekten çok sen şucusun sen bucusun diyen kişilerden gına geldi , huawei nin kendi işletim sistemini yapması iyi diyorum huawei fan boy diyor , xbox ps den iyi diyorum xbox fan boy diyor , soket ile alakalı birşey diyorum appel fan boy diyor. sizde sanki dumanla haberleşiyorsunuz.

PanxeR tarafından 02/Şub/20 10:40 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Diğer markalar için kimsenin sana birsey dediğini görmedim. Apple deyince ağır fanboy gibi davranıyorsun:)

Apple büyü mü yapıyor bu insanlara anlamıyorum. 2018 başında macbook air almıştım 3500liraya, 4750ye ilana koydum 4500e gelip alalım diyen çok kişi var. Anlamakta güçlük çekiyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

tayfun kanka bana verdigin cevap (ki sana yazmadim) tam bir yarasi olan gocunur olmus kanka. niye ustune alindin? :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    AbdullahAzad bunu yazdı

tayfun kanka bana verdigin cevap (ki sana yazmadim) tam bir yarasi olan gocunur olmus kanka. niye ustune alindin? :D

o da onu seviyor , çok üstüne düşünmemek lazım.aramızdaki gizli  travesti yalçın seviciler utansın ! 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Diğer markalar için kimsenin sana birsey dediğini görmedim. Apple deyince ağır fanboy gibi davranıyorsun:)

Apple büyü mü yapıyor bu insanlara anlamıyorum. 2018 başında macbook air almıştım 3500liraya, 4750ye ilana koydum 4500e gelip alalım diyen çok kişi var. Anlamakta güçlük çekiyorum. 

hacım apple ürün değeri her zaman daha yüksek çünkü cihazlar daha geç eskiyor ömürleri daha yüksek.

bu normal birşey , yazılım donanım uyumluluğu , daha kaliteli malzeme ve daha uzun süre gelen yazılım desteği buna sebep oluyor.

anlamakta güçlük çekmene gerek yok

diğer tarafta apple a en yakın işi huawei yapıyordu onu da ambargo ile susturmaya çalısıyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

Güzel haber

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Olum yıllar olmuş Tayfun'a Apple konusunda laf anlatmaya çalışıyonuz :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Olum yıllar olmuş Tayfun'a Apple konusunda laf anlatmaya çalışıyonuz :D 

Aklıma bu video geldi

https://www.youtube.com/watch?v=sxayIpr3BKo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Her Türk erkeğinin evinde içinde çeşitli kabloların olduğu ve diğer elektronik ıvır zıvırların olduğu bir kutu vardır.

Kaç yılık Sony Ericsson şarj kablosu bile var. 

ha ha... aynı kafadaymışız hocam. bir poşet dolusu duruyor, her voltajdan adaptör var. benim ekstra bir kablo poşetim de var.

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

usb c nin farkı ne micro usb den

daha fazla enerji ve veri taşıyabiliyor.

laptoplarda falan güç girişi olarak kullanabiliyorsun bu sayede. her cihaz type-c kullanırsa tek şarj aletiyle her şeyi şarj edebilirsin, aynı kabloyla cihazlar arasında veri falan da aktarabilirsin. 

Burda kafama şu soruişareti doğuyor. Misal bilgisayarın şarj aleti 75watt veya 10v 5A diyelim

Telefonun şarjı da 15watt veya 5v 2.1A olsun

Bu iki şarj aletini bir diğerinde kullanmak şarj hızını hızlandırıp yavaşlatmak dışında cihazlara zarar vermez mi? 

...said addicted.
Toplam Hit: 9788 Toplam Mesaj: 73
usb