folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Abd Nin Hazırladığı Bölünmüş Türkiye Haritaları Ne Anlama Geliyor

Abd Nin Hazırladığı Bölünmüş Türkiye Haritaları Ne Anlama Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

arkadaşlar son günlerde artan terör olaylarınla birlikte dostumuz gibi görünen ismi malum bazı ülkelerin hazırlamış olduğu bölünmüş Türkiye haritaları ne anlama geliyor hem dost müttefik gibi görünüp hem de terör örgütlerine finansal destek ve silah desteği veren ülkeler Türkiyeyi neden bölmek istiyor çıkarları ne ülkemiz üzerinde ne gibi oyunlar oynanıyor sizin görüşleriniz nelerdir?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    binlerce yıldır oynanan oyun.. dert etme hiçbişe olmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    iranı da bölmüşler.. hayal görüyo bunlar belçika mıyız lan biz bölünelim :D shimon peres bile anladı abd den bi bok olmıcanı çekti desteği :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

harita çizmekle iş bitse ohoooo :D

bu tip şeyler bizi kaosa sürüklemek için yapılıyor. aman tuzağa düşmeyelim.

edit: bide şöyle düşünün. ırakta kürtlere verdiği destek yüzünden böyle bişey yayınlıyorlardır. amerika'nın ırak'la ve kürtlerle işi bitsin bakın ondan sonra nasıl harita çiziyo :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    buzulun yaptığı siteyi gözünüze sokarım .... haritaboylecizilir.com muydu neydi ... ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamtar
    yamtar's avatar
    Erkek

Türkiye iran ve ırakdan üç ülkeden birer parça alacağız soysuzlara yurt kuracağız anlamına geliyor.

Türkçe meali üçün birini alacağız

Kanını taşıyandan başkasına inanma!" Mustafa Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

amerikanın şurada topu topuna 20-30 yılı dha var sonra türkiyenin başını alırlar

kendinden nefret eden, amerikalı görse bulduğu yerde zükecek bi nesil yetişiyor türkiyede Atamın emanet ettiği gençlik gereğini yapacaktır 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickhel
    nickhel's avatar
    Erkek
    amaç ;hazırlanmış köhnece bi oyun.Bunca yıldır pkk terör örgütünü gazlayanlar kim?Kürt toplumu ayartan ve ayaklandıran kim? her zaman söyledindiği gibi..

anca harita çizersiniz demelisiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek
    bunların anneleri de bölüyodu ama en son kanuninin çadırına girerken görüldüler..

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

şimdi bide şöyle düşünelim.

son 1 ayda olanlar:

israil cumhurreisi geldi. 

Filistin cumhurreisi geldi.

Bu ikisi barış görüşmeleri dialog falan hadisesine geldiler. Mealen tr den icazet aldılar gittiler.

Suud kralı geldi. Ekonomik alanda işbirliği yapmak gayesi. 

Mealen dünyanın en büyük petrol üreticilerinden birisi amerikaya değil tr ye geldi.

ipekyolu için bakü-tiflis-kars demiryolu başlatıldı.

Gürcü liderleri geldi. hatta gürcü cumhurreisinin bir ifadesi varki akıllara zarar. 

"biz kendimizi türkiyenin bir uzantısı olarak görüyoruz" 

mealen, tr bu coğrafyada abimizdir nasıl yamansakta kurtarsak kendimizi diye binbir takla atıyoruz. (haklıda)

Türk kurultayı yapıldı. Başbakanın satır aralarında söyledikleri çok mühim.

-dil birliği için trt bütün türki cumhuriyetlerde yayına başlıyor. (dil birliği demek iletişim dmek çok çok önemli)

- birleşmiş milletler gibi genel sekreterlik kurulması öngörüldü. ( birleşik türk dünyasının ilk sinyali)

- Bütün türki cumhuriyetlerinin ortak deklarasyonu : "karabağdaki ermeni işgali kalbimizdeki bir yaradır" 

mealen, sizin amınıza goyacaz orada yediğiniz bokları sıçırtıp tekrar yedirecez.

Başbakanın açık açık söylediği notavari  sözler:

"bu bölgede tr nin içinde olmadığı hiç bir hareket başarılı olamaz"

mealen bizden izinsiz burada kuş uçurtmayız. Örn: afganistanda, somalide, bosnada, kosovada başarılı olmuş askeri harekatlar. Hepsinde de tr katkısı var.

Tr katkısının olmadığı ırak ise bir cehenneme dönüştü. Özellikle afganistanda tr nin bulunmadığı kontrol etmediği bölgeler taliban tarafından tekrar ele geçirildi.

Yunanistan başbakanı enerji için tr ile anlşma yaptı.

İran gelip gidiyor. 

Iraklılar hep burada.

Barzani ağız değiştirdi.

Avrupa göt korkusundan olsa gerek tam destek veriyor.

Sessiz sedasız nükleer enerji için adımlar atıldı.

Ermenistan halkı (tv de gördüm aynen ifadeyi aktarıyorum)  biz burada sersefil yaşıyoruz soykırım falan umurumuzda değil avrupada

amerikada yaşayan diaspora bu inattan vazgeçsin burada ebemiz sikiliyor mealinde konuşmalar yapıyor.

Daha bu liste uzar da uzatmak istemiyorum hemde bu kadar trafiği bünyem kaldırmadı çok gelip giden var. Hepsini yazamadım.

sözün özü: 

Harita çizen çizdiğiyle kalır. bu bir.

Diyelimki kürdistan diye bir devlet kuruldu. İran, suriye, türkiye ve arap dünyası nah buraya yazıyorum yakar bu gezegeni. 

1990 lı yıllarda arap yarımadasında amerikan varlığı 150-200 bin arasındaydı şimdi 500 bin 1 milyon  arasında tahmin ediyorum.

Bu belayı musallat eden bunlara çanak tutan kürt yönetimine karşı sunni yada şia veya hristiyan araplar hiç farketmez topyekun diş bilemektedir.

Amerika en fazla 10 sene daha burada kalır ondan sonra sike sike gidecek buradan. 10 sene çok uzun bir süre değil kürtlerin amına koyarlar.

+

Kaçınızın haberi var bilmiyorum ama amerikada her 6 newyorkludan birisi aç. Aşevlerinin önindeki kuyruklar km olmuş. 

Devlet afganistan ve ırak savaşlarından kaynaklanan bütçe açığından dolayı devlete bağlı olan aşevlerini kapattı. Sadece insani yardım kuruluşları ve vakıflara

bağlı olanlar hizmet veriyor ama yeterli değil. 

New orleans ise afetten sonra hala devlet yardımı alamadığı için sinirden köpürüyor. 

Buna bağlı olarak zaten ömrü tükenen ve aynı grubun seçilmesine imkan olmayan bush ve avanesinin karşıt görüşleri hükümeti devralır almaz

ekonomiyi ve ülkeyi perişan eden ırak savaşını bitirmek ve askerlerini geri çekmek için gerekli plan ve projeleri hazırladılar bile.  

Yani amerikan varlığının olmadığı bir ortadoğuda kürt devletinin bırakın varlığını adını bile anmak gülünç.

Zaten bu varlığın son bulduğunu anlayan israil bölge ülkeleri ile ilişkilerini kuvvetlendirmek için adımlar atmakta. 

Bu sadece ortadoğunun vaziyeti.

Bir de bugün amerikanın içinde bulunduğu duruma  bakış atarsak eğer;

pakistan karışıklık yaşamakta,

mısır hükümeti müslüman kardeşler örgütü ile cebelleşmekte,

Bu yukarıdaki iki ülke amerikan deteklidir.

venezüela güney amerikayı kaşıyor.  

Amerika kendi kuyruğunu kurtarmaya mı uğraşsın yoksa kürtleri taltif edip alın size devlet mi desin bir düşünün. 

Türkiye temiz mi asla değil. Kendi halkına ve dünyanın geri kalanına son derece ketum içten pazarlıklı bir duruş sergiliyor. 

Dikkat edin rusya ne zaman bir dış açılım yapmaya kalkışsa çeçenistanda yada rus şehirlerinde çeçn kaynaklı bir takım karışıklıklar çıkmakta. Zannımca

trnin kaşıması var olayda. Ayrıca özbekistan lideri general raşit dostuma silah ve askeri malzeme yardımı yaptığı ortaya çıkmıştı trnin. 

Gözden kaçırılmaması gerekn diğer bir husus ise avrupa ülkelerinin birer birer tr ye karşı tutum değiştirmesi. 

Örneğin hollandanın biz saçmaladık tr ye karşı demesi manidardır. 

+ İngilterenin tr ye yakınlaşma çabaları dikkate alınmalıdır. İngilizler ayakta durmalarına kim yardım ederse kim menfaatine gelirse ona yakınlaşır. 

Bu bilinen bir gerçek. 

Sözü uzatmanın faydası yok. Yazacak çizecek olsam ohhooo bitmez bu hikaye.

Bir takım haritalarla ortaya çıkmak gereksiz. Bu haritaları çizenlere çizdikleri kalemle birlikte yuttururlar.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abd gitsin götünü parmaklasın , o işler harita çizmekle olsaydı !!

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 12048 Toplam Mesaj: 44