Abdullah Gül Kimdir ?
-
akservers bunu yazdı:
-----------------------------ALLAHIN İZNİYLE MÜSLÜMAN
EŞİ KAPALI :) KISKANAN LAR ÇATLASIN BAŞÖRTÜYE AYAR OLANLAR ÇATLASIN YANİ
TEMİZ NAMAZINDA DİNİNİ SEVEN MİLLİYETÇİ DİNİ DUYGULARINDAN ŞAHSİ OLARAK TAVİZ VERMEYEN
ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE CUMHUR BAŞKANLIK YAPABİLECEK OLAN
HALKIMIZIN %50 SİNİN OYUNU ALABİLECEK KAPASİTEDE OLAN TEK CUMHUR BAŞKANI
RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN..
ALTERNATİFİ VAR TABİİKİ BÜLENT ARINÇ
-----------------------------Başı istediği kadar kapalı olsun bizim onların başına saygısızlıgımız yok. evelallah benim ailemde kapalı ;)
onların kendileri değil ruhları fahişe olmuş başı kapalı olmuşda ne olmuş aq yediler bitirdiler siz ve sizin gibilerin aklını sömürüyo hala uyuyonuz
baksana aq adamın karısı adamdan daha cok medyada konusuluyo neymiş namaz kılıyo ? alayı yobaz olmuş daha ne
ayrıca nerde namaz kıldıgını gördün he su arada bi cumaya gidiyo angutlar omu ? ona bende gidiyom rahat ol :)
-
apo rose cumhurbaşkanı olamaz kapalı karısı var cumhuriyet elden gidiyor laiklik gidiyor gittigidiyor nerde bu devlet nerde bu millet gs puan kaybedior iddalar yatıyor yeter uleyynn :p puhahahha olum paso bunları tartışıyosunuz şu ana kadar ne kazandınız birbirinizi yemekten? :D
-
bu gülü savumalarının hala akla mantıgımıza yatmıor ya bizim yazılarımızını okumuyorlar yada adamlarda körü körüne baglanmısşarlar bişeye akp akp...dinimizde bile bişeye körü körüne baglanmama die bişi war.bi duygu sömürüsü yapıolar yok şimdiki secilcek cumhurbaskanı musluman mısyok karısının başı kapalıymıs yok halkın içinden birisiymiş vs gibi oyunlar la cahil halkımızı kandırıolar.şimdiki cumhurbaşkanımız musluman dilmiydi onunda TC kimligi yokmu yani.bi insanı dişlaman hangi kitapta war _?__??.sisin karaladınız ahmet nejdet sezer bile kendi oglununmu dügününde elektrik faturasını kendi cebbinden ödüyoken bir yandan milli görüştü müslüman olan rty secim zamanı devletin butun arabalarını uçaklarını vs kaynaklarinı kendi hususi amaçları için son gune kadar kullanmıştı. işte ortadaki fark budur.ülkeyi kimin nereye götürce cok açık vede net hep sis ve sisin gibiler yüsünden kötüye gidios.
madem ötekilerde kötü diosan kimseyi desteklemiceksin takim tutar gibi parti tutlmaz illla bişi de tutmak zorunda dilsin :)) elimde akp adına okdar dosya warki hani alayını koysam akpe severler hala kıskananlar çatlasın der,onları savunursunuz ne anlıonuzji ya yaşınız mı ufak anlayamıosunuz yadabaşka bişi... bana seyi söleyin ben bunları bu yüsden destekliorm amacınız nedir yoksa size rüşvetmi werdiler ?onu söleyin??
rte meclise kürtçenin okullarda seçmeli ders olarak verilmesini öngören tasarıyı sundu.
Sırada lazca, gürcüce, ermenice, rumca var.
Yaşasın AKP yaşasın bölünen Türkiye! insanları sadece biraz tarafsısca düşüncelerimize bakmalarını istiyorum.osaman gerçegi bir parça anlarsınız... -
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------
kim olucak orospu çocugunun biridir.
-----------------------------sana %100 katılıyorum. Tayyiple el ense göte şaplak yaşayan birisidir ayrıca ve pkk başına sayın diyen bir o.ç nunda kankası ve blowjobsudur:))))
-
akservers bunu yazdı: ----------------------------- ALLAHIN İZNİYLE MÜSLÜMAN EŞİ KAPALI :) KISKANAN LAR ÇATLASIN BAŞÖRTÜYE AYAR OLANLAR ÇATLASIN YANİ TEMİZ NAMAZINDA DİNİNİ SEVEN MİLLİYETÇİ DİNİ DUYGULARINDAN ŞAHSİ OLARAK TAVİZ VERMEYEN
-----------------------------------
eğer o herif gerçekten müslüman ve milliyetçiyse ben de travestiyim a.q
-
Abdullah Gül Taksim Dejavuda Takılan Bir İbne Sahrada Gormusler Onu a.q Topu :)))
-
ya zukturun gıdın ya donekler !!
sizin yolunuz bellı amk..
-
hacilar bişey diyeceğim. isteyen de olabilir istemeyende olabilir.( sonuçta anayasa süreci işlendiği zamanda cumhurbaşkanıdır.)
22 temmuz seçimlerinde 2 hafta yada 1 hafta kala akp ye hep sözler edildi.... ve sonuç % 47 aldılar.
şimdide cbaşkanı olacak kişiye söz ediliyor... edildiği zaman değişecek bi sonuç varmı. istemiyor yada isteyen olabilir. ama ben sonucun değişeceğine inanmıyorum.
saygı duymak lazım.benim görüşüm bu.
-
Türban a çözüm $imdilik buymu$ jaaaaa :F
-
lan bu gt leri kimse sevmioda kim getirdi olm bunları başımıza ... doğudaki aşiretleri kim yönlendirdi a.q....
HER ŞEY VATAN İÇİN !