folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Abdullah Gül Kimdir ?

Abdullah Gül Kimdir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    flayk bunu yazdı:
    -----------------------------
    çekemeyenler  hemen ortaya çıkıyo kim ne derse desinn umurundamı  hayır   cumhur başkanı olacakk küfür etsenizde etmesenizde    siktirin gidin a.q  adamı yerden yere vurmuşsunuz   seçimlerde de ortaya çıktı bu sik.lmekten beter oldunuz bundada oljaksınız :D:d
    yerden yere vureulcak bi insan oldugu için vuruluyo.hani yzıları biraz tarafsıszca okuyabillsen zaten anlatsın

sana forumdan bi yazıyı gosterim belki gosune çarpmamıştır ama hani anlayabilene :)))

ComputerWolf bunu yazdı:

Kurtulus Savasindan ,

Askerler cepheye dogru ilerlerken bir koyun icinden geciyorlar ,bakiyorlar bir kadin baltayi almis bahcesinin sinirinda bekliyor ,komutan diyor "baci sen niye cepheye gitmiyorsun dusman cok yakin hadi cepheye" ve kadin yanitliyor "dusman daha benim bahceme girmedi" [yakup kadri'nin yaban romanindan]

iste %46 bahcesinin sinirinda bekleyen bu tipler ,Kurtulus Savasini baslatanlar biravuc insandi ,cogunluk padisah yanlisi ,ingiliz somurusunu kabul etmeye hazirdi ...kimse sanmasinki ulkenin tamami kurtulusa destek verdi ,cikan ayaklanmalara katilan insanlarin sayisi duzenli ordudaki asker sayisindan daha fazlaydi...iste onun icin %46 ya kimse takilmasin . .

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    oh be sonunda uygarca tartışma ortamı siyasi bi konuda ne küfür var ne kızgınlık sakin sakin tartışıor insanlar tbt ruhu budur
    çok şükür...

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı:
    flayk bunu yazdı:
    çekemeyenler  hemen ortaya çıkıyo kim ne derse desinn umurundamı  hayır   cumhur başkanı olacakk küfür etsenizde etmesenizde    siktirin gidin a.q  adamı yerden yere vurmuşsunuz   seçimlerde de ortaya çıktı bu sik.lmekten beter oldunuz bundada oljaksınız :D:d
    yerden yere vureulcak bi insan oldugu için vuruluyo.hani yzıları biraz tarafsıszca okuyabillsen zaten anlatsın

sana forumdan bi yazıyı gosterim belki gosune çarpmamıştır ama hani anlayabilene :)))

ComputerWolf bunu yazdı:

Kurtulus Savasindan ,

Askerler cepheye dogru ilerlerken bir koyun icinden geciyorlar ,bakiyorlar bir kadin baltayi almis bahcesinin sinirinda bekliyor ,komutan diyor "baci sen niye cepheye gitmiyorsun dusman cok yakin hadi cepheye" ve kadin yanitliyor "dusman daha benim bahceme girmedi" [yakup kadri'nin yaban romanindan]

iste %46 bahcesinin sinirinda bekleyen bu tipler ,Kurtulus Savasini baslatanlar biravuc insandi ,cogunluk padisah yanlisi ,ingiliz somurusunu kabul etmeye hazirdi ...kimse sanmasinki ulkenin tamami kurtulusa destek verdi ,cikan ayaklanmalara katilan insanlarin sayisi duzenli ordudaki asker sayisindan daha fazlaydi...iste onun icin %46 ya kimse takilmasin . .

hmm anlayabiliyorum ama konu o değil bizim devletimiz senelerce meçhul kişiler tarafınddan yönetilmeye çalıştı ve ülkedeki özgürlükler başkalşarı tarafındfan kısıtlandı sdürekli dalgalanmalar oluyo düsenin yerreine oturulabilmesi için zaman gerekiyo bununda  çözüleceğine inanıyorum  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

abdullah gül özü de sözü de bir insandır adam gibi adamdır uzlaşmacı efendi okumuş ve kültürlü bi insandır onun hakkındaki tüm  iftiralar da yersiz ve asılsızdır

saygılar

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edebb
    edebb's avatar
    Erkek

Değerli arkadaşlar,

Bu ülke hepimizin. bu gemi batarsa hepimiz batar, şahlanırsa hepimiz şahlanırız. Bence hükümetlere çatacağımıza bakış açımızı genişleterek uzun tarih süzgeci üzerinden analiz etmeye ihtiyacımız var.

Yaklaşık 80 yıl önce tüm zorluklarla Cumhuriyeti kurmuşuz. Her kurtuluş günü geldiğinde tutuyoruz, ülkeyi kurtardık çığlıkları atmaya. Mesela, diyoruz ki Yunanı 1915 yılında denize döktük. Oysa aynı Yunan şua n kılık değiştirerek Finansbank ortaklığıyla iliğimizi sömürüyor.

Yani benim anladığım dünya üzerinde savaşlar bitmedi. Dün topraklar üzerinde yapılıyordu ve atalarımız düşmanı yurttan kovarak o savaşı kazanmışlardı. bugün dünya üzerinde ekonomik savaş var. dolayasıyla ekonomisi güçlü olan bu savaşta bir adım önde oluyor.

Peki biz neden güçlü değiliz? 1965 yıllarda olması gerek, bizim imf ye ihtiyacımız yokken gelip zorlüa imf den borç alınmış. o gün bu borç neden alınmış? işte biz o gün bugündür bu borç yumağı altında iezilip gidiyoruz. bu da Türkiyeyi durdurmanın bir politakası.

Kaldıki biz yıllarca Robert Koleji mezunları tarafından yönetilmişiz. Acaba onların sda zihniyetleri neydi? onu da bilmede fayda var?

Şimdi tüm memurlar imf den gelen borçla parasını alırken, askerin tüm giderleri bu yolla sağlanırken, para nereden gelip nereye gittiğini bilmeden sendikalar zam derken... biz dah çok imf ye borçlanacak ve daha çok borcumuzu ödeyecek diye bekleriz.

Kaldıki Türk vatandaşayım diyen pek çoğumuz da devleti kazık atmak gibi bir hastalığımız da varken.

Sözün sonu; biz bu borçla bölgedeki istenilen güçte olamayız, zaten olmamamız için bir politikadır bu.

Tek kurtuluş: tek kuruş borcumuz bitinceye kadar hepimiz maaşlarından fedakarlık yaparak, vergimizi tam ödeyerek, ülkeyi hortumlamayarak, kendi için calıştığımız yanında ekstra ülke için çalışarak bu durumdan kurtulabilirz.

Başka yollar çıkmazda.

"Edebini kaybeden herşeyini kaybetmeye hazırdır."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

cumhur başkanı olacakk küfür etsenizde etmesenizde bu dogru bak

flayk umarim cep_telefonunun 2. versiyonu deilsindir : | 

The king is bleeding.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler daha önce bu kadar gürültülü cumhurbaşkanlığı seçimi oldu mu bilgisai olan va rmı

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akservers
    akservers's avatar
    Erkek

Lordlar kamarasında toplanmışlar  1930 lu dönemler sanırsam.. ingilizler demişlerki

Kuran'ı bu ülkeden alamadık. Soğutmalıyız.. diye karar almıslar ne oldu soğuttular hepimizin kuran-ı kerim odanın bi kena

rında asılı kaç kere okuyoruz hiç ve aramızda bilmeyenlerde vardır zaten. hee ne yaptılar nerede din varsa yobaz dır diye

soğuttular.. neden ezanı kesip atamıyorlar çünkü öyle birşey yapsalar inanıyorumki TR de namaz kılanı kılmayanı onlara

büyük tehlikeler saçacak..bundan dolayı zaten yapmıyorlar hee simdi konumuzla ne alakası var diceksiniz evet var ..

Ne zaman MÜSLÜMAN bir yerde olsa orada cıngar çıkarıyorlar. Nerede Müslüman bi iş yapsa orada pislik yobaz vs. oluyor.

deniz baykal rodosta yuzucem dedi söz verdi söz vermek q*t vermeye benzemez. niye yüzmedi sözünde durmayan adam

dan kork gidip adama küfür ediyorsunuz..  Müslüman başa geçecek Rabbimin izniyle Türk bayrağını yeniden daha da

ilerilere götüreceğiz. ama inanın türkiye ne zaman islama yaklaştıysa o zaman dahada güçlendik. zaten şuanda ne kadar siz laf etsenizde islama en fazla sahip çıkan ülke o kadar olay olmasına rağmen türkiye en fazla saygı duyan türkiye

İSLAMIN SON KARAKOLU Türkiye ... Son çığlıkları artık bazı kesimin.. he diğer partilerdede çok iyi adamlar var ama ben Diplomaside 1 numara Abdullah gül diyorum

ve o arkadasın biri leman dergisinden bi kesit gösterdi gülerek . başörtüsüyle dalga geçerek dalga geçilecek o değil bizim halimiz Atatürkünde annesinin başı örtülüydü başınızı açın diyormuydu başı açık olmayan olmasın diyormuydu .. demiyordu dese o kadar etkili bi insan annesinin başını açtırırdı söz ve düşüncesini aksederek..

neyse Abdullah gül cumhurbaşkanımız küfretsenizde etmesenizde bu arkadaşa +99999999999999 katılıyorum:)

Mazinize Layık şekilde savaşınız(fsm) Akservers®
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    akservers bunu yazdı:

Lordlar kamarasında toplanmışlar  1930 lu dönemler sanırsam.. ingilizler demişlerki

Kuran'ı bu ülkeden alamadık. Soğutmalıyız.. diye karar almıslar ne oldu soğuttular hepimizin kuran-ı kerim odanın bi kena

rında asılı kaç kere okuyoruz hiç ve aramızda bilmeyenlerde vardır zaten. hee ne yaptılar nerede din varsa yobaz dır diye

soğuttular.. neden ezanı kesip atamıyorlar çünkü öyle birşey yapsalar inanıyorumki TR de namaz kılanı kılmayanı onlara

büyük tehlikeler saçacak..bundan dolayı zaten yapmıyorlar hee simdi konumuzla ne alakası var diceksiniz evet var ..

Ne zaman MÜSLÜMAN bir yerde olsa orada cıngar çıkarıyorlar. Nerede Müslüman bi iş yapsa orada pislik yobaz vs. oluyor.

deniz baykal rodosta yuzucem dedi söz verdi söz vermek q*t vermeye benzemez. niye yüzmedi sözünde durmayan adam

dan kork gidip adama küfür ediyorsunuz..  Müslüman başa geçecek Rabbimin izniyle Türk bayrağını yeniden daha da

ilerilere götüreceğiz. ama inanın türkiye ne zaman islama yaklaştıysa o zaman dahada güçlendik. zaten şuanda ne kadar siz laf etsenizde islama en fazla sahip çıkan ülke o kadar olay olmasına rağmen türkiye en fazla saygı duyan türkiye

İSLAMIN SON KARAKOLU Türkiye ... Son çığlıkları artık bazı kesimin.. he diğer partilerdede çok iyi adamlar var ama ben Diplomaside 1 numara Abdullah gül diyorum

ve o arkadasın biri leman dergisinden bi kesit gösterdi gülerek . başörtüsüyle dalga geçerek dalga geçilecek o değil bizim halimiz Atatürkünde annesinin başı örtülüydü başınızı açın diyormuydu başı açık olmayan olmasın diyormuydu .. demiyordu dese o kadar etkili bi insan annesinin başını açtırırdı söz ve düşüncesini aksederek..

neyse Abdullah gül cumhurbaşkanımız küfretsenizde etmesenizde bu arkadaşa +99999999999999 katılıyorum:)

arkadasım cok gusel yazmısın yazını tebtrık edıorm ama sen olayları karstırmısın :Dmuslumanlıkla cumhurbaskanlıgının weya gulle bi alakası warmı bu bir
    ikinci olarak abd yanlıs politika yapan akp dilmi
    uçuncu tc butun kurumlarını özlelleştirme adı altında yabancılara peşkeş çekilmesi olayı nedir?
    dorduncu bu zamana kadar cumhurbaskanı olanlar bu ulkenın ewlatları dilmi  sonucta musluman da oluyo heralde nasıl bi karşılastıma yaptıysanız.
    5 musluman olması weya namaz kıması cok guzel bişi de hani buna kim karşı cıkıo ben yaptıgı icraatları sefmiom ondan eleştiriom
     ek olarakta  hani birisi demiş orda ülkemizi kuranla bolmek istediler gibisinden bişi iide akp weya rta gulun izledigi politikalara bak ya yazıyı okumadan direk yorumları mı okumusunuz?acaba bide sisin siyaset bilginiz nedir merak ediorm cok amatorce yorumlar yapmısınız bu neden hani zahmet edipte konunun basında konuyu acıklayıcı bı yazı yazmısız onu okursan haberlerin nekadar doru  oldunu tarihlerinden saattelrine kadar herseyi bulabilirsin
    6 apk nin ewe dönüş yasası altında getirdigi kaaraları yani terorristleri affettigini söleyen bi zihniyetin açıkmalasını yapabilirmisin
    7 Gül Irak’ın kuzeyinde Mehmetçiğin başına çuval geçirildiğinde ABD’yi, “Büyük devletler özür dilemez ki” diye savunan  birisinin turkıye cumhurıyetini nasıl simgeledigini düşün

vs vs vs sana sabaha kadar yazarım ben yani bunuda okumaktan sıkılma die weya üşen me die kısa kesiorm.eger bunları sindirebiliosan ne mutlu sana !site hacklersiniz basına tuk bayragı felan koyarsınız hani ben ulkemı temsil ediom faln filan gibi bi taraftanda ulkeni küçük düşürenleri istiyosun bu bi çelişkidir. ama ben sindiremiom neden dersen ben ataturk un bize emanet ettigi ulkeyi busekilde temsil edilmesine musamma gosteremem.ben ondan karsıyım kimsenin inancı dıs gorunusu weya başka bişeyi beni baglamaz umarım beni birazda anlamısınızdır....

anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul ZURnA az . . . . . . . . . . :)))

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    silenceb bunu yazdı:

lan bu gt leri kimse sevmioda kim getirdi olm bunları başımıza ... doğudaki aşiretleri kim yönlendirdi a.q....

HER ŞEY VATAN İÇİN !

Agzına Saglık KArdeşim Hersey Vatan İçin Tabi A.q Cihat İlan Edecem Ulke İcinde dinci takılıp milleti kandırıyo o*c* ler

Bu vatan Biz Gencler Vatansever  milliyetci kişilikler sayesinde gizliden gizliden ayakta saten

Yeni Bİr Lider Lazım Aynı Onun Gibi (ATATURK)

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
Toplam Hit: 7529 Toplam Mesaj: 58