folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD"Ye Yuzde 94 Tepki AKP"Ye Yuzde 47 Sevgi

ABD"Ye Yuzde 94 Tepki AKP"Ye Yuzde 47 Sevgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    meyve derken muzdan kastettin heralde.
    dalgınlığa gelmişmiş ard arda 2 kez üstüne bas basa dalgınlığın gelmiş,cem yılmaz izlemek yerine başlıklara giriyorum mesajlarınızı okuyorum çok daha komik oluyo kimi zaman.

Bu adam menfaatçi bir göt diyelim...

Ne yapıyor? Milleti kandırıp oy topluyor. Özelliklede din üzerine politika kurup oy topluyor diyelim. Niye şehitlere kelle deyip oy kaybetmeyi göze alsın? Apo götüne niye sayın desin oy kaybetsin?

Ben kesinlikle dini yönüne eğildim için bu adamı savunmuyorum. Keşke bi tane bunun gibi komunist parti başkanı olsa daha güzel olur bile diye düşüyorum : ) Şaka bi yana gerçekten düşüyorum. Oradaki meyve olayıda ne bilim mecezi bir laf olsun diye kullandım. Herkes benim gibi anlar sandım : )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    meyve derken muzdan kastettin heralde.
    dalgınlığa gelmişmiş ard arda 2 kez üstüne bas basa dalgınlığın gelmiş,cem yılmaz izlemek yerine başlıklara giriyorum mesajlarınızı okuyorum çok daha komik oluyo kimi zaman.

Bu adam menfaatçi bir göt diyelim...

Ne yapıyor? Milleti kandırıp oy topluyor. Özelliklede din üzerine politika kurup oy topluyor diyelim. Niye şehitlere kelle deyip oy kaybetmeyi göze alsın? Apo götüne niye sayın desin oy kaybetsin?

bilerek söylemedi zaten, içinden geçenleri bir an ağzından kaçırdı..

aynı benim okul müdürüne içimden söyleyecekken yanlışlıkla ağzımı açıp söylediğim "orospu çocuğu" lafı gibi.. yoksa ben disiplin almaya çok mu meraklıydım? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla bu adam memleket için g*tünü bile verse yaranamayacak size : )

Ne diyelim...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    demokrasinin dibine vurarak bir siyasi yasaklıyı seçti bu ülke, fatih altaylı muhtar bile olamaz diyordu şimdi başbakan hahah. elimde ılıgından kökakola tiyatro izler gibi izliyorum olanları. sona geliniyor artık. iyide oluyor.

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

* Hergün hangi amı s*ikeb*lirim planları içine girmiş, alkolün tozunu kaçırmış ayyaş bir üniversite gençliği.

* Sanayi ve esnaf kan ağlıyor, ATO Başkanı Sinan AYGÜN Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınıyor. Görevi, sanayi ve sanayicinin kalkınmasını sağlamak olan bir başkan, farklı vazifelerde karşımıza çıkıyor.

* Ancak Karnı açıktığında, sokakta ki yoksul insanların halini anlayabilecek kapasiteye ulaşan milletimiz, ekmeğe gelen zamla, neye uğradığını şaşırıyor.

* Mazot ve elektiriğe getirilen zammı çok bulan halkın, lüksü bırakmama konusunda ki ısrarcı tavrı.

* Çatlak sesleri fiile dönüştürme konusunda yaşanılan sıkıntı. İçten içe büyüyen kaos.

* Trafik ışıklarında dilendirilen onca çocuk, hala en az 3 çocuk olması isteminde bulunan bir başbakan.

* Ev kirası ve yol masrafı asgari ücrete tabi tutulduğunda aç kalan bir işcinin içtensi feryadı.

Türkiye ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    deveye diken insani tüken yararmis
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

* Hergün hangi amı s*ikeb*lirim planları içine girmiş, alkolün tozunu kaçırmış ayyaş bir üniversite gençliği. 

* Sanayi ve esnaf kan ağlıyor, ATO Başkanı Sinan AYGÜN Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınıyor. Görevi, sanayi ve sanayicinin kalkınmasını sağlamak olan bir başkan, farklı vazifelerde karşımıza çıkıyor.

* Ancak  Karnı açıktığında, sokakta ki yoksul insanların halini anlayabilecek kapasiteye ulaşan milletimiz, ekmeğe gelen zamla, neye uğradığını şaşırıyor.

*  Mazot ve elektiriğe getirilen zammı çok bulan halkın, lüksü bırakmama konusunda ki ısrarcı tavrı.

* Çatlak sesleri fiile dönüştürme konusunda yaşanılan sıkıntı. İçten içe büyüyen kaos.

* Trafik ışıklarında dilendirilen onca çocuk, hala en az 3 çocuk olması isteminde bulunan bir başbakan. 

* Ev kirası ve yol masrafı asgari ücrete tabi tutulduğunda aç kalan bir işcinin içtensi feryadı.

Bok atmadığın sinan aygün kalmıştı.sinan aygünün yerli sermaye,yerli üretim için yaptıklarını,çabalarını biraz araştırmanı öneririm,kaldı ki olayın bu kadar siyasi olduğu belliyken neyse
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Çocukluğumdan beri sanayinin içindeyim, yaptıklarını, yapacaklarını ve çabalarını senden daha iyi bildiğime emin olabilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    Türk milleti bir gerizekalılık abidesidir diyesim geliyor :|
    deme bence millet gerizekalı degil gerçeklerden bihaber

aydın anadoluyu terk edip  yumşak koltuklarında ilginç cümlelelr kurarken anadoluyu herkes kekledi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Çocukluğumdan beri sanayideyim, yaptıklarını, yapacaklarını ve çabalarını senden daha iyi bildiğime emin olabilirsin. 

çocukluğundan beri sanayidesin,sanayi motorlara lastik takmak değildir sadece,sanayide çalışıyor olman sanayici olduğun anlamına da gelmez swool.

Toplam Hit: 5783 Toplam Mesaj: 46