ABD"Ye Yuzde 94 Tepki AKP"Ye Yuzde 47 Sevgi
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------dipnot:
hakaret ve küfür sadece"senin düşünceni beynini sikiyim,yıllardır konuşuyorum 1 arpa boyu yol alamadın ne kadarda öküz bir adamsın"
demek değil. İmalı ve alaylı bir biçimde müride laf sokmakda buna dahildir.
Ben lafımı sokarım,sizi umursamıyorum anlamıyorsunuz tarzı post atıp kışkırtanlar emin olsunlar görülüyorlar..küfürden farkı yoktur.
-----------------------------o zaman bundan sonra bana laf sokmak haram oldu :)
sağolun varolun saygılarımla :)
eski hakaretlerim içinse hepinizden kucak dolusu özür dilerim:)
-
harbi akp ye oy vereni dava edebilsek iiyi olur yada azını bununu kırıp birdaha oy veremicek hale getirsek
suç zaten oy verenlerden başkasını değil onları bu noktaya getiren halk ondan sonra kendini bilmezlik yaptırıp eski askerleri milliyetçi gazetecileri iş adamlarını kendi aleyhine konuşan herkesi içeri nedensiz aldırttıranda halk gerizekalı olan Türk milleti değildir bu çok yanlış hepimiz Türküz bu bayrağın altındadıy herkes hata yapabilir öneml olan bunları getirenler şimdi indirsinler millet uyanmalı artık kendi içindeki çürükleri milletin kendisi temizleyebilmelidir... -
önce milliyetci birisi olduğumu ve milletimin en yukarida olmasini istediğimi belirteyim sonra arkadaşlarin yorumlarina karşı düşündüklerimi arz edeyim, gerci biraz biraz uzunoldu.
cold-m4 bunu yazdi
-----------------------------
bilerek söylemedi zaten, içinden geçenleri bir an ağzından kaçırdı..
aynı benim okul müdürüne içimden söyleyecekken yanlışlıkla ağzımı açıp söylediğim "orospu çocuğu" lafı gibi.. yoksa ben disiplin almaya çok mu meraklıydım?
yNsr cevap verdi :
bu adam türkiye'nin başbakani sence bu adamin konuşmasini konuşma yapmadan once kaç kurmayi gözden geçiriyordur ? böyle önemli bişeyi istemeden ağzından kaçıracak kadar amatör siyasetçimi bu adam mahalle muhtarimi bu kimseye inanmayin elbette hükümeti aşariya indirmek için çamur atacaklar yoksa bu millet çamur atanlara nasıl inancak ?
hiçbir iktidar kendiğinden inmemiştir. ya ekonomik ya siyasi oyunlarla indirilmiştir.. tarihe bakarsaniz anlarsiniz.
Bok atmadığın sinan aygün kalmıştı.sinan aygünün yerli sermaye,yerli üretim için yaptıklarını,çabalarını biraz araştırmanı öneririm,kaldı ki olayın bu kadar siyasi olduğu belliyken neyseyNsr cevap verdi
sinan aygün gibi daha niceleri vardir. kaldiki bu ergenekon bugün çıkmış bi olay değildir. bakarsak 70 80 lerdede darbede başrol oynayan unsurlar arasinda olduğunu anlariz. keza bu oluşumun içinde sinan aygün gibi nice gözde ticaretcilerin olduğu aşikardir. Tabi darbe yiyelim 75 yıl geri gidelim diyorsanız orasi ayri.__________
PriesTBT bunu yazdi
Arkadaşlar bana kalırsa bu konu üzerinde tartışmamız gereken nokta; Türk halkının üç beş torba kömür ile kandırılması ve onların üzerinden siyaset yapan insanlar olmalıdır... Konuya bu açıdan bakıcak olursak; Ak Partinin 27 temmuz seçimlerinde elde ettiği %47'nin hiçde övünülcek bir zafer olmadığını görürüz hatta bana göre bir utanç kaynağı..
yNsr cevapladi
bırak bu işleri devlet su işleri demişler :) türk insanına kömür verecekler ve oyunu bana at diyecek türk insanıda bunu paşa paşa yapacak ha ? sen türkiyede yaşamiyorsun anlaşilan Türke yaşadiği şehri verseler bildiğinden şaşmaz. ne veriyorlasa alir üstüne istediği yere atar oyunu..
koalisyondan çıktıktan sonra oy verilebilecek bi partimi kalmişti ?
Başbakanlik sıfatına o adamdan başka bi genel başkani düşünebiliyormusunuz ? yaptiği basın aciklamarinda hep okuyan bir başbakan ? okumaksa başbakanlik emin ol türkiyede herkes başbakan olabilecek düzeyde çamur atmayin lütfen...
2- Adnan Menderes ile vücuda giren virüs, T.Ö. ile kuluçkadan çıktı ve şimdi içimizdeki yaratık (Tayip) kemiklerimizi kemiriyor.
LÜTFEN AKP'nin kurduğu fabrikaları söyleyin.
LÜTFEN AKP'nin sattıklarını söyleyin. Merak etmeyin satacak bişey kalmadı yakında götünü satacak ama o da kâr etmeyecek....
yNsr cevapta gecikmiş ama güç olmamiş hemen yazmiş
1- acaba bizim ırkimiz kadar ecdadina küfür eden bi millet warmidir ? turgut özali tanımıyorsan lütfen araştirmani yap öyle yorum yap. GAP projesini araştir ve neden öldürüldüğünü ? türk birlik projesinede bak..
2- özali tanımayan Adnan menderes'e laf bile etmemeli kimin kuyruğuna basmış, idamini kim istemiş ? ve yıllar sonra Adnan mendresin idam edilmesinden dolayi neden özür dilendi ? bir insanı bir (adnan menderesi) onu geçtim bir anneyi cocuğunu öldürdün iftirasini kim atmiş bir bajkabilirsen anlayabilirsin.
doğudaki evlere bakabilirsin, istanbuldaki projelere, bolu tüneli, gönül körüsü, AB yolunda büyük gelişme ve görmek istersen daha nicelerini bulursun.
satılma olayina girince, Kaliteli üretimin en birinci kurali rekabettir. bazı kuruluşlar devletin tekelinde ancak bir kaç insanın hedeflerine hizmet eder, özel olunce millete hizmete girer. düşünki TTnet devlette olsa böyle yeniliklere girermiydi? (ttnete pahaliliğindan dolayi bende demediğimi bırakmiyorum)
--------------------------------------
veNom yazmış
harbi akp ye oy vereni dava edebilsek iiyi olur yada azını bununu kırıp birdaha oy veremicek hale getirsek
suç zaten oy verenlerden başkasını değil onları bu noktaya getiren halk ondan sonra kendini bilmezlik yaptırıp eski askerleri milliyetçi gazetecileri iş adamlarını kendi aleyhine konuşan herkesi içeri nedensiz aldırttıranda halk gerizekalı olan Türk milleti değildir bu çok yanlış hepimiz Türküz bu bayrağın altındadıy herkes hata yapabilir öneml olan bunları getirenler şimdi indirsinler millet uyanmalı artık kendi içindeki çürükleri milletin kendisi temizleyebilmelidir...yNsr gülüyor ve o halde yazıyor..
bu nasıl bi posttur anlayamdim :) kübadan rusyadan felanmisin
bi millet nasıl kendi içindeki çürükleri ayıklayabilir adalet sistemi olmadan? ve nedensiz dediğin olayin nedenide o eski askerlerin ve bazı aydin kesimin kendi menfaatleri uğurlarina kurmaya çaliştiklari adalet sistemi.
keza ben o paşalari hiçbir ulusal kanalda hükümete karşı konuşurken görmedim. ergenekon siyaset olsaydi Bi kulpuna getirilip medyada konuşanlara bulaşilirdi.
ergenekonun nedeni gayet basir darbe günlükleri, darbe kasetleri, darbe videolari vsvs
ve ben AKp BKP CKP herneyse hiçbir partiye üye değilim ve savunmuyorum ben doğru gördüklerimin savunucusuyum. bu böyledir. değiştrime lüxümüz sandıktır. gelecek parti bundan iyi olamayacağida aşikardir. fikir beyan ederken çamur atmadan fikirlerimizi arz edelim. umarim kimseyi kırmamişimdir.
Su akar türk bakar sözünden ziyade
su akar türk yolunu yapar.. sözünü prensip edelim. başkalarinin yolunu değil kendi yolumuza bakalim.perde kurduk ışık yaktık,
başlayan bir gazeldir.
hüner değilse de dünyaya gelmek,
nede güzeldir.
marifet oyanayan kim, oynatan kim bilmededir,
gölgede solmadan açmayı becerebilmededir.
sürç-i lisan ettiysek aşkola. -
@yNsr
Peki %47lik Türk halkının ABD yanlısı bir siyasi partiyi desteklemesi, bununla eş değer olarak %94lük Türk halkının ABD'ye tepki göstermesini nasıl açıklarsın ? Senin tabirinle bırak bu işleri devlet su işlerii !!
-
@PriesTBT
elbette başa gelen her hükümet gibi bu hükümette dünyada kendi dengelerini kurmak isteyecektir, bu amaçla işine gelen bütün ülkelerin yaninda olacaktir. ayrica yanlıdan kastin ne tam olarak anlamiş değilim, amerikaya kıçını dönmüş bir türkiyeyi düşünebiliyormusun ? bu köy yerinde ağa düşünki sen o ağayi tanımıyorsun, türkiyeden bi Google, microsoft,nike gibi firmalari geçen firmalar olamadiği sürece malesef bu köyün agasi amerika, ve tanımakda mecburiyetindeyiz. dünya eskisi gibi silahlarin altinda benim ülkemin ordusu en güçlü dünyanin hakimi benim edalarinda yönetilmiyor. devir ekonomi ve siyaset devri.
amerikan halki kendi hükümetine tepki gösterirken, türk halkinin göstermesi sence abestmi ?
eğer dediğin gibi amerika yaldakcisi bi hükümet olsaydi ülkeye hamas'in yetkili isimleri gelmezdi, bizim askerlerimizde ıraka girip ingilizler amerikalilar gibi oradaki masum insanlari katletmeye başlardi,
bu nasıl bir çelişkidir anlamiyorum. AKP şeriat istiyor diyorlar Türkiye'yi malezya yapacak diyorlar. ayni AKPye amerikan fanatiği diyorlar AB bilmem nesi diyorlar. Şeriatin işlediği ülkelere bir bakin bakalim hangisi hristiyan birliğine girmeye çalişiyo, hangisi AMerikayi tanıyor. (bknz: Irak,İran)
Ben Bırakamam bu işleri mersin su işleri :)