ABD"Ye Yuzde 94 Tepki AKP"Ye Yuzde 47 Sevgi
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------* Hergün hangi amı s*ikeb*lirim planları içine girmiş, alkolün tozunu kaçırmış ayyaş bir üniversite gençliği.
* Sanayi ve esnaf kan ağlıyor, ATO Başkanı Sinan AYGÜN Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınıyor. Görevi, sanayi ve sanayicinin kalkınmasını sağlamak olan bir başkan, farklı vazifelerde karşımıza çıkıyor.* Ancak Karnı açıktığında, sokakta ki yoksul insanların halini anlayabilecek kapasiteye ulaşan milletimiz, ekmeğe gelen zamla, neye uğradığını şaşırıyor.
* Mazot ve elektiriğe getirilen zammı çok bulan halkın, lüksü bırakmama konusunda ki ısrarcı tavrı.
* Çatlak sesleri fiile dönüştürme konusunda yaşanılan sıkıntı. İçten içe büyüyen kaos.
* Trafik ışıklarında dilendirilen onca çocuk, hala en az 3 çocuk olması isteminde bulunan bir başbakan.
* Ev kirası ve yol masrafı asgari ücrete tabi tutulduğunda aç kalan bir işcinin içtensi feryadı.
Türkiye ?
-----------------------------
hocam hepsinin açıklaması var laakin onlar buraya sığmaz,sığsa bile anlayan olmaz.Bilmem anlatabildimmi?
Ufukları kapalı,tamaamen negatif görüşlü bir kısım insan veya insanlarımıza,(ki ben onları arrtık insan sıfatına koymuyorum)(hayvan'' sana bişey demiorum alınma :P ) bunu anlatmanın imkansız olduğunu açık bir biçimde biliyorum.
Ve sadece susuyorum.
Susmamında en büyük nedeni söyleyeceklerimin çok fazla olması ve buradaki bazı kesimin dediklerime şaşkınlık içinde bakıp ne diyo bu avarel diye konuşacağındandır bunu bilirim ve bunu konuşurum bir söz vardır bilirmisiniz bilmem,
arkadaşlara takdim ediyorum bu sözü;
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Çocukluğumdan beri sanayideyim, yaptıklarını, yapacaklarını ve çabalarını senden daha iyi bildiğime emin olabilirsin.
çocukluğundan beri sanayidesin,sanayi motorlara lastik takmak değildir sadece,sanayide çalışıyor olman sanayici olduğun anlamına da gelmez.
-----------------------------Sanayide çalışıyor olmak, sanayici olduğun anlamına gelir.
-
Arkadaşlar bana kalırsa bu konu üzerinde tartışmamız gereken nokta; Türk halkının üç beş torba kömür ile kandırılması ve onların üzerinden siyaset yapan insanlar olmalıdır... Konuya bu açıdan bakıcak olursak; Ak Partinin 27 temmuz seçimlerinde elde ettiği %47'nin hiçde övünülcek bir zafer olmadığını görürüz hatta bana göre bir utanç kaynağı..
-
İşi acıtasyona vurmak ta ne kadar başarılısınız,küçümseyen hiçbirşey yazmadım orada,dediğim şey farklıdır.Ayrıca yaptığın kelime oyunundan ibaret sanayide çalışan kişi sanayici olur cümlesi buna güzel bir örnek zaten,neyse takıl sen.
-
kişilerin görüşlerine saygı olmadığı sürece bu ülkede hiç bi halt olmaz. Tahribat da da bu saygısızlığı üzülerek görüyorum.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------* Hergün hangi amı s*ikeb*lirim planları içine girmiş, alkolün tozunu kaçırmış ayyaş bir üniversite gençliği.
* Sanayi ve esnaf kan ağlıyor, ATO Başkanı Sinan AYGÜN Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınıyor. Görevi, sanayi ve sanayicinin kalkınmasını sağlamak olan bir başkan, farklı vazifelerde karşımıza çıkıyor.
* Ancak Karnı açıktığında, sokakta ki yoksul insanların halini anlayabilecek kapasiteye ulaşan milletimiz, ekmeğe gelen zamla, neye uğradığını şaşırıyor.
* Mazot ve elektiriğe getirilen zammı çok bulan halkın, lüksü bırakmama konusunda ki ısrarcı tavrı.
* Çatlak sesleri fiile dönüştürme konusunda yaşanılan sıkıntı. İçten içe büyüyen kaos.
* Trafik ışıklarında dilendirilen onca çocuk, hala en az 3 çocuk olması isteminde bulunan bir başbakan.
* Ev kirası ve yol masrafı asgari ücrete tabi tutulduğunda aç kalan bir işcinin içtensi feryadı.
Bok atmadığın sinan aygün kalmıştı.sinan aygünün yerli sermaye,yerli üretim için yaptıklarını,çabalarını biraz araştırmanı öneririm,kaldı ki olayın bu kadar siyasi olduğu belliyken neyse
İiftiralarla tutuklanan insanları yargısız infaz yapmayı çok iyi biliyorsunuz. Ama ne idüğü belirsiz şahsiyetler çok önemli bi örgütle bağlantısı çıkıyor hala savunuyorsunuz. -
SiyanojeN bunu yazdı:
buradaki beyinsizlere dj_alper'in imzasını takdim ediyorum...
-----------------------------Beyinsiz diye kime diyorsun?
-
kanvegul bunu yazdı:
-----------------------------akp falan laf atiyonuzda hic gecmise baktinizmi
ne zaman Turk halki rahata kavusmus?
hocalar turk milleti uzerinde cok buyuk oyunlar oynaniyor yuzyillardir
soyle bir tarihe bakin Ataturk ne zaman oldu 1938 de o tarihin onemi ne biliyormusunuz hatay sorunu hatay 1939 tc baglandi eger Ataturk yasasaydi kerkuk ve musulda baglardi ama oldu veya olduruldu ve boylece sadece hatay tc kaldi
Turgut ozal darbeden sonra halk secti basbakan oldu gap projesini ve bir cok sey yapti cumurbaskani oldu onemli bir olayin ustune gitti icin onuda kalp krizinden oldu dediler
arkadaslar bunlar gercekler biraz tarihi soyle bir goz gecirin
-----------------------------Yaaa demi ama
1- Turgut Özal amerikanın çocuklarının (anlayana) getirttiği koca göbek bir şerefsiz...
2- Adnan Menderes ile vücuda giren virüs, T.Ö. ile kuluçkadan çıktı ve şimdi içimizdeki yaratık (Tayip) kemiklerimizi kemiriyor.
LÜTFEN AKP'nin kurduğu fabrikaları söyleyin.
LÜTFEN AKP'nin sattıklarını söyleyin. Merak etmeyin satacak bişey kalmadı yakında götünü satacak ama o da kâr etmeyecek....
-
siyanojen, herhangi bir şey yazmayıp sadece hakaret mesajları atmaya başlamışsın gördügüm üzere... bi de altlarına banlanmıyım şöyle olmasın böyle olmasın diyosun bence fazla zorluyosun :)
-
İiftiralarla tutuklanan insanları yargısız infaz yapmayı çok iyi biliyorsunuz. Ama ne idüğü belirsiz şahsiyetler çok önemli bi örgütle bağlantısı çıkıyor hala savunuyorsunuz.
-----------------
İftiralarla tutuklandı dediğin vakit gazetesi yazarı içeride,idanamesi de hazır ve orada da kalacak :)
ayrıca o adam için diyorsun ki iftiralarla orada cart curt yargısız infaz falan e kardeşim kendinle çelişiyorsun daha bu adamlar yargılanmadı :)
zeka küpü almanı öneriyorum eğer elinde yoksa sana sözüm yemin ediyorum alıp bir tane yollarım :)