Acer‘In Teknik Servis Sacmalıgı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

klavyeyi istemesen bataryayı yapmak zorunda.

laptop gelince 2. el bi klavye tak.. servise yollarken eski klavyeyi tak yolla.

derseki niye böle tamir ettirmiosn diye.. dersin usb klavye kullanıyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

hocam sana hiç acer alma demediler mi?

4 yıl kullandım. ilk 3 yıl sorunsuz kullandım tek arızası olmadı.. pil öldü ama benim hatamdı.. 3 yıl sonunda bilgisayarın anakartında kronik bi hata varmış hemen hemen tüm aynı modellerde oluyormuş.. yandı.. yaptırdım ertesi sene servisten geldiği gün aynı arıza oldu. ben de kaldırdım çöpe attım. Bi daha da almam acer.

Hocam hangi model. Bende 5745g var ve mal chipset ekran kartının çalışmasına izin vermiyor. Bu modelinde böle bi sorun mu ne varmış.

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

aynısını bende lenovoda yasadım , klavyede sıvı teması buldular (ki sıvı teması olmuştu) ve batarda sıkıntı yaşıyordum.

klavye için 60tl klavye + 70tl işçilik ücreti istediler tabi istemedim sadece bataryayı değiştirip verdiler

alakasız dip not : özellikle rica ettim garanti kapsamında bari işçilik almayın diye, anakart veya harddiscde olsa yaparız ama klavyede yapamayız dedi.

edit: lenovo sıvı temasının resmini çekip bana mail atmıştı ,ispat olarak acer bunu yaptımı ? yapmadıysa ispat isteyip veremezlerse tüketici heyetine vs basvurmanı tavsiye ederim.Tüketici heyeti seni kendilerinin bildiği bi yere yollayıp aletini kontrol ettiriyor eğer tespitte sıvı temesı çıkmazsa her türlü yaptırımda bulunabilirsin

oha saçmalığa bak klavyeyi tutan 1 vida ya vardır ya yoktur 4 tane kıstırma çentiğini açıp kablo filmini yerinden sokmekmi zor yoksa anakart tamirimi ?

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

aynısını bende lenovoda yasadım , klavyede sıvı teması buldular (ki sıvı teması olmuştu) ve batarda sıkıntı yaşıyordum.

klavye için 60tl klavye + 70tl işçilik ücreti istediler tabi istemedim sadece bataryayı değiştirip verdiler

alakasız dip not : özellikle rica ettim garanti kapsamında bari işçilik almayın diye, anakart veya harddiscde olsa yaparız ama klavyede yapamayız dedi.

oha saçmalığa bak klavyeyi tutan 1 vida ya vardır ya yoktur 4 tane kıstırma çentiğini açıp kablo filmini yerinden sokmekmi zor yoksa anakart tamirimi ?

Üstad zaten sıvı teması var diye resim cekip atti yani sokmuş zaten , klavyede ki sorunda sadece bir iki tus basarken takiliyo gibiydi şeker yüzünden. Belki silerler dedim ama direk degisim diyorlar.(alkolle sildim duzeldi zaten neyse )

Fiyat konusunda bence cakallik yapip goz boyuyorlar ,garanti kapsaminda kac laptop anakar veya harddisc kullanici hatasi olarak servise gelir ki :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acer türkiye'nin üst düzey yetkililerinden mailini vs bildiginiz birileri var mı ?

türkiye satıs ve pazarlama müdürü sinan kender ama mail yok ortada. isim kombinasyonuyla @acer.com.tr deneyecegim en kötü.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

acer türkiye'nin üst düzey yetkililerinden mailini vs bildiginiz birileri var mı ?

türkiye satıs ve pazarlama müdürü sinan kender ama mail yok ortada. isim kombinasyonuyla @acer.com.tr deneyecegim en kötü.

Sivi teması ispatı istedin mi ? Dedigim gibi ispat edemezseler sen tuketici heyeti ile olmadigini ispat edebilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

hocam sana hiç acer alma demediler mi?

4 yıl kullandım. ilk 3 yıl sorunsuz kullandım tek arızası olmadı.. pil öldü ama benim hatamdı.. 3 yıl sonunda bilgisayarın anakartında kronik bi hata varmış hemen hemen tüm aynı modellerde oluyormuş.. yandı.. yaptırdım ertesi sene servisten geldiği gün aynı arıza oldu. ben de kaldırdım çöpe attım. Bi daha da almam acer.

Abi yeni anakart taktırınca anakartın 2 yıl garantisi olmuyor mu niye çöpe attın ki?

Benim nirvana model laptopumun ana kartı yanmıştı 350 lira sayıp yaptırdık 2 yılda garanti verdi adamlar.

Toplam Hit: 3615 Toplam Mesaj: 28