folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açık Öğretim Fakültesi Alınan Para Hakkında

Açık Öğretim Fakültesi Alınan Para Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Merhaba Hocalar,

Bir yıl önce eğitimdeki parayı (ikinci öğretim hariç) kaldırdık diye bir ton duyuru çıktı. Aöf ten para alınmasının nedeni de sadece kitap (eğitim fiziki harcama giderleri) olarak söyleniyor. Sınıfta kalıp aynı dersleri birebir okuyan veren bir kişi için (zaten elinde kitapları var) neden tekrar aynı ücret talep ediliyor ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

kalmasaydı oda 

not: bende kaldım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocam kalan bir nesiliz. Geçmek başarmak genimde yok :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Zaten Anadolu üniv. açıköğretimden gelen paralarla köşeyi döndü.Her türk genci asker doğsaydı aöf kimse okumazdı.Açıköğretim okuyanların bende dahil %90'ı askerlik için okuyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

askerlikte mantık aranmaz pardon pardon Türkiye diyecektim :F

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Olmadı seneye uzaktan eğitim felan mı kassak zaten geçemiyoz ben anlamadımki 29 yaşında mecbur gidicez askere sanırım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

kalsan da kayıt yenileme yapınca tekrar kitap veriyorlar. almak zorunda değilsin ama parayı verecen aga 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Durmak yok yola devam.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Durmak yok yola devam.

aslında bir dönem kimse kayıt yapmazsa varya ağzına sıçarlar aöfnin ama işte nerde o organizasyon amk 193 tl veriyorm 2 ders için lan ne masrafınız var sanki piçler lan örgün öğrenci bile kaç vize finale giriyor bir sürü hoca parası bilmem ne bunlar görmedikleri öğrenciden hayvan gibi para kırıyor ya kaldır öğrencilik haklarını bedeva yapt siktiğimin açık öğretimini ya askerlikte tecil edememeyi koy paso çıkarmamayı koy ondan sonra bedava yap kalanlardan sürenin dışına çıkanlardan para al bu ne saçma bir sistem ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Basılan soru kitapcıkları  ve  görevlendirilen öğretmenlerin mesai ücretleri vs için  alınıyor..

west[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    West bunu yazdı

Basılan soru kitapcıkları  ve  görevlendirilen öğretmenlerin mesai ücretleri vs için  alınıyor..

Bir sınav salonunda 2 görevli bi de başkan oluyor görevlilere 60 tl başkana 80 tl veriyorlar ve sınıfta en az 20 kişi oluyor. Her biri en az 150tl verse dönemlik kafadan her sınıftan 3bin tl çıkıyor hacı. O siktiri boktan kitapları da eminim tanesini 3tlye getiriyorlardır adamların kendi baskı tesisleri var lan laborantlık ve veterinerlik kitaplarının genetik ve mikrobiyoloji ile ilgili olan kısımlarını ayrıca + tıbbi ve aromatik bitkiler bölümünün tohumlu bitkiler kısmının bazı bölümlerini biyoloji bölümü olarak biz yazmıştık adamlar HİÇ para vermedi o yazar hocalara görevlendirme diyip geçirdiler. Abi aöf tamamen bir keriz yolma ya başka bişey değil verin verin amk o paralarya yılda 3 milyon TL bahçe düzenlemesine gidiyor. Gidin bakın anadolu üniversitesinin girişindeki aöf binasına rezaidans kiralıyor adamlar amk ya avrupada böyle bina göremezsiniz. 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2661 Toplam Mesaj: 24