Açık Öğretim Fakültesi Alınan Para Hakkında
-
Merhaba Hocalar,
Bir yıl önce eğitimdeki parayı (ikinci öğretim hariç) kaldırdık diye bir ton duyuru çıktı. Aöf ten para alınmasının nedeni de sadece kitap (eğitim fiziki harcama giderleri) olarak söyleniyor. Sınıfta kalıp aynı dersleri birebir okuyan veren bir kişi için (zaten elinde kitapları var) neden tekrar aynı ücret talep ediliyor ?
-
kalmasaydı oda
not: bende kaldım :D
-
Hocam kalan bir nesiliz. Geçmek başarmak genimde yok :D
-
Zaten Anadolu üniv. açıköğretimden gelen paralarla köşeyi döndü.Her türk genci asker doğsaydı aöf kimse okumazdı.Açıköğretim okuyanların bende dahil %90'ı askerlik için okuyor.
-
askerlikte mantık aranmaz pardon pardon Türkiye diyecektim :F
-
Olmadı seneye uzaktan eğitim felan mı kassak zaten geçemiyoz ben anlamadımki 29 yaşında mecbur gidicez askere sanırım
-
kalsan da kayıt yenileme yapınca tekrar kitap veriyorlar. almak zorunda değilsin ama parayı verecen aga
-
Durmak yok yola devam.
-
SeRDaR bunu yazdı
Durmak yok yola devam.
aslında bir dönem kimse kayıt yapmazsa varya ağzına sıçarlar aöfnin ama işte nerde o organizasyon amk 193 tl veriyorm 2 ders için lan ne masrafınız var sanki piçler lan örgün öğrenci bile kaç vize finale giriyor bir sürü hoca parası bilmem ne bunlar görmedikleri öğrenciden hayvan gibi para kırıyor ya kaldır öğrencilik haklarını bedeva yapt siktiğimin açık öğretimini ya askerlikte tecil edememeyi koy paso çıkarmamayı koy ondan sonra bedava yap kalanlardan sürenin dışına çıkanlardan para al bu ne saçma bir sistem ya
-
Basılan soru kitapcıkları ve görevlendirilen öğretmenlerin mesai ücretleri vs için alınıyor..
-
West bunu yazdı
Basılan soru kitapcıkları ve görevlendirilen öğretmenlerin mesai ücretleri vs için alınıyor..
Bir sınav salonunda 2 görevli bi de başkan oluyor görevlilere 60 tl başkana 80 tl veriyorlar ve sınıfta en az 20 kişi oluyor. Her biri en az 150tl verse dönemlik kafadan her sınıftan 3bin tl çıkıyor hacı. O siktiri boktan kitapları da eminim tanesini 3tlye getiriyorlardır adamların kendi baskı tesisleri var lan laborantlık ve veterinerlik kitaplarının genetik ve mikrobiyoloji ile ilgili olan kısımlarını ayrıca + tıbbi ve aromatik bitkiler bölümünün tohumlu bitkiler kısmının bazı bölümlerini biyoloji bölümü olarak biz yazmıştık adamlar HİÇ para vermedi o yazar hocalara görevlendirme diyip geçirdiler. Abi aöf tamamen bir keriz yolma ya başka bişey değil verin verin amk o paralarya yılda 3 milyon TL bahçe düzenlemesine gidiyor. Gidin bakın anadolu üniversitesinin girişindeki aöf binasına rezaidans kiralıyor adamlar amk ya avrupada böyle bina göremezsiniz.