Açık Öğretim Fakültesi Alınan Para Hakkında
-
HolyZat bunu yazdı
Varya sizin gibi canı kıymetlileri görünce acayip bir ruh halinene bürünüyorum
Beni bağlayan nedenler olmasa bugün gitmek istiyorum fakat herif 29 yaşında gideriz mecbur diyor :D
O yaşta dahada ağır olacak eminol
Keşke şuan gidebilsem millet kaçmak için bintakla atıyor :D Bide gelirler şimdi felsefe yaparlar oraya gidip vatanımı kurtarıcaz ki ? 4-5 saat nöbet tutucaz yatıp kalkıp küfür yiyecez. gerçek bir savaş olsa gitmeyeni siksinler felan gibi şeyler diyecekler.
Eğer bu ülkede okula gitmedi diye liseden sonra okumadı diye adamlar 2 kat uzun askerlik yapıp orada 5 saat nöbet tutuyorsa buradaki amaç vatan kurtarmaktan ziyade şeref meselesidir. Oradaki gariban adamın ne sucu vardıda 6 saat nöbet tuttu askerliğini bitirdi bin zılgıt yiyip ? mesele işte o
O adamdan üstünlüğün yok o yüzden yapacaksın amk felsefeciler sizi herşeyiniz var hala daha fazlasını istiyorsunuz garibanlar harcanıyor onlara olan hakkınızı vermek için gidinde söylenmeden 120 gün askerliğinizi yapın amk millet 450 gün işgence görüyor sizin kadar konuşmuyor
Bildiğin saçmalamışsın.
-
Bir şekilde ülkenin kağıt üzerindeki eğitim seviyesini arttıran bir kuruluş.
Zorunlu askerlik kalkarsa bütçe sıkıntısı olur. (: -
Türkiyedeki en güzel üniversiteler biridir Anadolu Üniversitesi :) neden sizce ? AÖF den para akıyor tabikide siz hala o paraların kitaplara gittigini sanın :d