folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açık Öğretim Fakültesi Alınan Para Hakkında

Açık Öğretim Fakültesi Alınan Para Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

adamlar seni senelik neredeyse bedava görünen komik bir rakama 29 yaşına kadar askerlikten koruyor sen gelmişsin burda yok nie para alınıo edilio cart curt

lan fırsat işte 29 a kadar ülkeden kaçtın kaçtın daha ne istionuz :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

adamlar seni senelik neredeyse bedava görünen komik bir rakama 29 yaşına kadar askerlikten koruyor sen gelmişsin burda yok nie para alınıo edilio cart curt

O zaman askerlik bitsin prof askerliğe geçsinler :d

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

O zaman askerlik bitsin prof askerliğe geçsinler :d

türkiyenin sınırlarını paralı askerlerin korumayacağını/vatanı için canını vermeyeceklerini düşündükleri için tc hayatta paralı askerliğe geçmez...

onlara göre vatan uğruna para almadan hizmet edilir ölünür yoksa devletin bir anlamı kalmıo

ama iş vergiye gelince zam üstüne zam hem fedakarlık iste sonra sikmeye çalış hayırlı işler kardeşim derler adama...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Alınmasın demiyorum alınsın ama yüzbinlerce aöflü var cüzzi bir rakam alabilir 

200 lira ne a.k kişi başı yaa çüşş 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı

Basılan soru kitapcıkları  ve  görevlendirilen öğretmenlerin mesai ücretleri vs için  alınıyor..

Hocam normal ünilerde de aynısı. Hocaların , profların sınav kağıtları elektrik bina su giderleri bir ton şey var. Sabah okuyanlardan ücret alınmıyor ?

50 tl olsa ne olurdu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Müjde harçlar kalktı denildiği zaman bende bir aöf lü olarak sevinmiştim.. Sonradan ücretlerin yaklaşık  3 te 1 oranında indildiğini görünce aöf ün açıklamasını okumuştum.. Basım işleri öğretmenlerin mesai ücretleri nedeni ile alındığı şeklinde.. Ondan bu şekilde yazdım yani..

west[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

burası türkiye = aöf + benzin + döviz + alkol + sigara + elektrik + doğalgaz +su + ekmek = bolca vergi ve gelsin gemicikler....

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Para değilde ilçelerde sınavın yapılması lazım.La 200 lira veriyoz bir de her sınava 2 günde 50 tl benzin koyuyoz.Ee 8 tane sınav var.25*8 = 200, 200'de harç parası etti sana 400.. Bide rezilliği var.Gerildim durduk yere.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ya bende şu askerden kaçma olayını anlamıyorum. 

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Varya sizin gibi canı kıymetlileri görünce acayip bir ruh halinene bürünüyorum

Beni bağlayan nedenler olmasa bugün gitmek istiyorum fakat herif 29 yaşında gideriz mecbur diyor :D 

O yaşta dahada ağır olacak eminol 

Keşke şuan gidebilsem millet kaçmak için bintakla atıyor :D Bide gelirler şimdi felsefe yaparlar oraya gidip vatanımı kurtarıcaz ki ? 4-5 saat nöbet tutucaz yatıp kalkıp küfür yiyecez. gerçek bir savaş olsa gitmeyeni siksinler felan gibi şeyler diyecekler.

Eğer bu ülkede okula gitmedi diye liseden sonra okumadı diye adamlar 2 kat uzun askerlik yapıp orada 5 saat nöbet tutuyorsa buradaki amaç vatan kurtarmaktan ziyade şeref meselesidir. Oradaki gariban adamın ne sucu vardıda 6 saat nöbet tuttu askerliğini bitirdi bin zılgıt yiyip ? mesele işte o 

O adamdan üstünlüğün yok o yüzden yapacaksın amk felsefeciler sizi herşeyiniz var hala daha fazlasını istiyorsunuz garibanlar harcanıyor onlara olan hakkınızı vermek için gidinde söylenmeden 120 gün askerliğinizi yapın amk millet 450 gün işgence görüyor sizin kadar konuşmuyor

Toplam Hit: 2662 Toplam Mesaj: 24