folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Viski Ne Kadar Sürede Bozulur ?

Açık Viski Ne Kadar Sürede Bozulur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

açılmış viski vardı evde.. ramazandan önce açılmıştı.. 3 hafta olmuş oluyor.. 1 hafta daha kalcak dolapta.. sizce bozulmuşmudur ? alkolden anlayan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

alkol bozulmaz hoca. ben 4 aylık vodkayı icmiştim. viskiyi bilmem daha dogrusu ama alkol bozulmaz yav

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

viski bozulur mu lan

markası ne?

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

viski bozulur mu lan

markası ne?

jeam beam yarısını içtik yarısı duruyor.. bozulmaz demi.. sakata gelmeyelim :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

husnuweb bunu yazdı:

viski bozulur mu lan

markası ne?

jeam beam yarısını içtik yarısı duruyor.. bozulmaz demi.. sakata gelmeyelim :)

kapağını zırt pırt açmazsan bir şey olmaz.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

açılmış viski vardı evde.. ramazandan önce açılmıştı.. 3 hafta olmuş oluyor.. 1 hafta daha kalcak dolapta.. sizce bozulmuşmudur ? alkolden anlayan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba ?

hacı o kesin bozulmuştur. ben sana benim adresi vereyim yolla bana, ben onu uygun/yasal şekilde imha ederim. 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:

hacı o kesin bozulmuştur. ben sana benim adresi vereyim yolla bana, ben onu uygun/yasal şekilde imha ederim. 

indiregandi yapacan demi çakaaaal

Allah Türktür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

viski bozulmaz ama daha düzgün olmasını istiyorsan badem kabugu at içine yıllanmış gibi olur teknik bilgiyi benden al

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

:) anlaşıldıki bozulmadı :) ramazandan sonra içilebilitesi yüksek :) sağolasınız.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

duymamış olayım..

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

:) anlaşıldıki bozulmadı :) ramazandan sonra içilebilitesi yüksek :) sağolasınız.. 

nerde içiyoruz :))

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 16481 Toplam Mesaj: 31