Açık Viski Ne Kadar Sürede Bozulur ?
-
açılmış viski vardı evde.. ramazandan önce açılmıştı.. 3 hafta olmuş oluyor.. 1 hafta daha kalcak dolapta.. sizce bozulmuşmudur ? alkolden anlayan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba ?
-
alkol bozulmaz hoca. ben 4 aylık vodkayı icmiştim. viskiyi bilmem daha dogrusu ama alkol bozulmaz yav
-
viski bozulur mu lan
markası ne?
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
viski bozulur mu lan
markası ne?
-----------------------------jeam beam yarısını içtik yarısı duruyor.. bozulmaz demi.. sakata gelmeyelim :)
-
FeRoCi bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
viski bozulur mu lan
markası ne?
-----------------------------jeam beam yarısını içtik yarısı duruyor.. bozulmaz demi.. sakata gelmeyelim :)
-----------------------------kapağını zırt pırt açmazsan bir şey olmaz.
-
FeRoCi bunu yazdı:
açılmış viski vardı evde.. ramazandan önce açılmıştı.. 3 hafta olmuş oluyor.. 1 hafta daha kalcak dolapta.. sizce bozulmuşmudur ? alkolden anlayan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba ?
-----------------------------hacı o kesin bozulmuştur. ben sana benim adresi vereyim yolla bana, ben onu uygun/yasal şekilde imha ederim.
-
gkhn759 bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------hacı o kesin bozulmuştur. ben sana benim adresi vereyim yolla bana, ben onu uygun/yasal şekilde imha ederim.
indiregandi yapacan demi çakaaaal -
viski bozulmaz ama daha düzgün olmasını istiyorsan badem kabugu at içine yıllanmış gibi olur teknik bilgiyi benden al
-
:) anlaşıldıki bozulmadı :) ramazandan sonra içilebilitesi yüksek :) sağolasınız..
-
duymamış olayım..
-
FeRoCi bunu yazdı:
:) anlaşıldıki bozulmadı :) ramazandan sonra içilebilitesi yüksek :) sağolasınız..
-----------------------------nerde içiyoruz :))