Açık Viski Ne Kadar Sürede Bozulur ?
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
FeRoCi bunu yazdı:
:) anlaşıldıki bozulmadı :) ramazandan sonra içilebilitesi yüksek :) sağolasınız..
-----------------------------nerde içiyoruz :))
-----------------------------nasip olursa giresuna gel bakarız ;)
-
FeRoCi bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------:) anlaşıldıki bozulmadı :) ramazandan sonra içilebilitesi yüksek :) sağolasınız..
-----------------------------nerde içiyoruz :))
-----------------------------nasip olursa giresuna gel bakarız ;)
göreLe ye de bekLeriz hocam (: -
Bulancak'da mısın yoksa ?
-
Ramazan da içeceğini cümle alem biliyor deyyuz!
-
Helyum bunu yazdı:
alkol bozulmaz hoca. ben 4 aylık vodkayı icmiştim. viskiyi bilmem daha dogrusu ama alkol bozulmaz yav
-----------------------------rakıda bozulmaz mı ben şahsen hastaneye kaldırıldım??
-
Aytekinet bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
alkol bozulmaz hoca. ben 4 aylık vodkayı icmiştim. viskiyi bilmem daha dogrusu ama alkol bozulmaz yav
-----------------------------rakıda bozulmaz mı ben şahsen hastaneye kaldırıldım??
alkol komasına girmişindir sen hocam :P -
OveRTaX bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
alkol komasına girmişindir sen hocam :P
-----------------------------yok baba 2-3 tekten komaya giren adam değilim. :D
-
Ama azalır bak dikkat et kendi kendine
-
alkol oranı %30 un altında olan içkiler bozulur. viskinin votkanın bozulmaması için ağzının sıkıcana kapatılması yeterlidir aksi taktirde içindeki alkol uçacağından alkol oranı düşerek bozulur. saygılar fm :D
edit:
hatta ve hatta viskilikler vardır. filmlerde görmüşsünüzdür adam kristal cam bi şeşenin basmalı kapağını pıt diye açar bardağa viski ve hapı atar kıza verir. kız masum masum içer yanlız bir adamın evine gidip içki niye içiyosun be kadın diye kimse sormaz herkez ipneye bak hap attı der neyse olayın orası konun devamıyla bi ilgisi yok eğer viskiye hap atıcaksan muhakak o viskiliklerden bulmalısın çok karizma oluyo.
-
jim beam de viski mi be. olcak şöyle bi john daniels..