folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Viski Ne Kadar Sürede Bozulur ?

Açık Viski Ne Kadar Sürede Bozulur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

BeelzeBuB bunu yazdı:
    -----------------------------

jim beam de viski mi be. olcak şöyle bi john daniels..

Fark yok ikiside Kentucky malı ikiside Bourbon viski.Jeam Beam de viski mi be Johny walker deseydin uygun bir cümle olurdu.Şahsen ben Jack ten daha çok severim Jeam beam i.Damakta bıraktığı tad ve sende bıraktığı alışkanlık tutkusudur bu.ha bu tamamen Jack içmeyeceğiz demek te değildir.Bu aynen kısa Marlboro içmek ile kısa Camel içmek gibi bir niteleme.sabırla hristiyan bayramlarını bekliyorum ucuz ucuz amerika fiyatlarıyla bourbon viski içmek için.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

BeelzeBuB bunu yazdı:

Fark yok ikiside Kentucky malı ikiside Bourbon viski.Jeam Beam de viski mi be Johny walker deseydin uygun bir cümle olurdu.Şahsen ben Jack ten daha çok severim Jeam beam i.Damakta bıraktığı tad ve sende bıraktığı alışkanlık tutkusudur bu.ha bu tamamen Jack içmeyeceğiz demek te değildir.Bu aynen kısa Marlboro içmek ile kısa Camel içmek gibi bir niteleme.sabırla hristiyan bayramlarını bekliyorum ucuz ucuz amerika fiyatlarıyla bourbon viski içmek için.

kullandıkları kömürler kesinlikle aynı değil hocam renginden bile belli oluyor.

hadi ordan seksi!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

rakı bozulur wiski bozulmaz agzı kapatılır içne toz veye böcek girmesin diye saf alkol bozulmaz 100 yılda geçse ama uçarak eksilir likör bozulur şarap bozulur ortam çok sıcak olursa ama viski bozulmaz yapımında karamela,meşe külü,badem kabugu,meşe fışılarda saklanır rengini ondan alır tahta fıçıarda ona nefes aldırılır ben ankara şarap fabrikasında çalıştım hangi içki neden yapılır bilirim

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

BeelzeBuB bunu yazdı:

senmi üretiyosn bunu?

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

wisky bozulmaz diyenlere : ben acilmis wiskyi icdim ama nezaman acilmis kim acmis haberim yok kayinco verdi al ic diye o götlek icmedi sabahakadar böbreklerim hop hop zipladi amk ter su icinde kaldim salavat getirdim gidiyom diye. ama ramazandan önce acilmissa bozulacagni sanmiyom sen genede iki rekat namaz kil sonra dikle :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

iç hocam bişi olmaz :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Bende ancak boş şişeleri olur onların :=) Jack,Black,J&B,Cutty Sark, Ballantines(öyleydi heralde).İçine çay koymak veya suyun içine sigara izmariti bırakmak aynı rengi veriyomuş :)

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

BeelzeBuB bunu yazdı:

john MALkovich

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kandahar
    kandahar's avatar
    Erkek

has viskiyse bozulmaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

ramazandan sonra jacki ve arkadaşlarıyla buluşacaz:))

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 16483 Toplam Mesaj: 31