Açık Viski Ne Kadar Sürede Bozulur ?
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------
jim beam de viski mi be. olcak şöyle bi john daniels..
-----------------------------Fark yok ikiside Kentucky malı ikiside Bourbon viski.Jeam Beam de viski mi be Johny walker deseydin uygun bir cümle olurdu.Şahsen ben Jack ten daha çok severim Jeam beam i.Damakta bıraktığı tad ve sende bıraktığı alışkanlık tutkusudur bu.ha bu tamamen Jack içmeyeceğiz demek te değildir.Bu aynen kısa Marlboro içmek ile kısa Camel içmek gibi bir niteleme.sabırla hristiyan bayramlarını bekliyorum ucuz ucuz amerika fiyatlarıyla bourbon viski içmek için.
-
weskeyy bunu yazdı:
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------Fark yok ikiside Kentucky malı ikiside Bourbon viski.Jeam Beam de viski mi be Johny walker deseydin uygun bir cümle olurdu.Şahsen ben Jack ten daha çok severim Jeam beam i.Damakta bıraktığı tad ve sende bıraktığı alışkanlık tutkusudur bu.ha bu tamamen Jack içmeyeceğiz demek te değildir.Bu aynen kısa Marlboro içmek ile kısa Camel içmek gibi bir niteleme.sabırla hristiyan bayramlarını bekliyorum ucuz ucuz amerika fiyatlarıyla bourbon viski içmek için.
-----------------------------kullandıkları kömürler kesinlikle aynı değil hocam renginden bile belli oluyor.
-
rakı bozulur wiski bozulmaz agzı kapatılır içne toz veye böcek girmesin diye saf alkol bozulmaz 100 yılda geçse ama uçarak eksilir likör bozulur şarap bozulur ortam çok sıcak olursa ama viski bozulmaz yapımında karamela,meşe külü,badem kabugu,meşe fışılarda saklanır rengini ondan alır tahta fıçıarda ona nefes aldırılır ben ankara şarap fabrikasında çalıştım hangi içki neden yapılır bilirim
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------senmi üretiyosn bunu?
-
wisky bozulmaz diyenlere : ben acilmis wiskyi icdim ama nezaman acilmis kim acmis haberim yok kayinco verdi al ic diye o götlek icmedi sabahakadar böbreklerim hop hop zipladi amk ter su icinde kaldim salavat getirdim gidiyom diye. ama ramazandan önce acilmissa bozulacagni sanmiyom sen genede iki rekat namaz kil sonra dikle :)
-
iç hocam bişi olmaz :)
-
Bende ancak boş şişeleri olur onların :=) Jack,Black,J&B,Cutty Sark, Ballantines(öyleydi heralde).İçine çay koymak veya suyun içine sigara izmariti bırakmak aynı rengi veriyomuş :)
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------john MALkovich
-
has viskiyse bozulmaz
-
ramazandan sonra jacki ve arkadaşlarıyla buluşacaz:))