folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acil Ucretli Mail Hack

Acil Ucretli Mail Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolmhmt
    coolmhmt's avatar
    Erkek

hocam yanlisim varsa duzelt ama birisi daha diyorsun ancak bir aciklama yapmiyorsun. Verdigin linkin herhangi bir mantigi varsa ve ben yaniliiyorsam ozurdilerim. Sonucta bende kendi capinda tahribatin 2 senelik uyesiyim ve burdaki muridlerime gercekten saygi duyuyorum.

ancak verdigin link bana gorsel olarak farkli gorundu ve google da taratinca linkli fake mail source lar cikti hep.

Sordid Affair
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

coolmhmt bunu yazdı:
    -----------------------------

DarkFall bunu yazdı:

msn hack diye birşeyin olmadığını bu forumda, forumu bırak dünyada bilmeyen varmı acaba..

hocam keylogger yediremessin. hele küs oldugun birini msn e ekliyip slm şu dosyayı alıp açarmısın mı diyeceksin.?

ilişki bitmeden önce düşünülmesi gereken önemli birşey. yada bitmesini önceden kestirmen lazımki. günümüzde yakalanmayan keylogger bulman çok zor. yoktur. olanıda max 24 saatte tanınır. ha eğer yediririm diyosan turkojan ile şansını deneyebilirsin.

yinede söylüyorum mail hack için eğer karşı tarafı tanıyosan gizli cevap tahmini yolu denenmeli. muhabbetin olmayan birisine sosyo mühendislik yapmakta kolay değil. başka birisi olarak tanıtıp kendini birkaç hafta sonra belki bişeyler yapabilirsin. ama yinede sağlam bi keylogger gerekir :|

cok haklisin hocam bunlarin bende azda olsa farkindayim ama sorun su ki ; "Forgot your password" dedigim zaman karsima sadece "Send password reset instructions to me in e-mail" cikiyor.. Secret question secenegi yok

bu konuda ne yapabilirim ?

birşey yapamassın. e mail verification edilmişse sadece yazılan 2. mail ile şifre sıfırlanır. veya şifreyi bilip giriş yapıp değiştirebilirsin. zaten amacın şifreyi bulmak. işin zor. ücretli msn hack konularıda açma oraya buraya millet uğraşmaz. uğraşanda milyar para ister :) o parayı kıza ver kız sana zaten şifreyi verir hocam. dert etme. takma sktiri cek ve devam et. 

gizli cevabı sosyo mühendislik ile de çekemessin. elinden birşey gelmez hocam aç msn i aklına gelen şfreleri dene. yada bi brute force ye göz at. nede olsa kız maili.

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

coolmhmt bunu yazdı:

hocam yanlisim varsa duzelt ama birisi daha diyorsun ancak bir aciklama yapmiyorsun. Verdigin linkin herhangi bir mantigi varsa ve ben yaniliiyorsam ozurdilerim. Sonucta bende kendi capinda tahribatin 2 senelik uyesiyim ve burdaki muridlerime gercekten saygi duyuyorum.

ancak verdigin link bana gorsel olarak farkli gorundu ve google da taratinca linkli fake mail source lar cikti hep.

https://login.live.com/ dimi sayfa çıkışı burdan ssl li adam sana fake sayfa yolluyo haklısın arkadaş hatalı. akşam akşam iyi güldürdün.

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam msn adresini pm at bana 3 gun ıcınde şifre sende ama 80 TLnı alırım 3 gun ıcınde gelmezse para felan almam

Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek

Öğrencidir yazıktır 100 lira kâfi :)

İyi bilirdik derler elbet ardımdan, bundan büyük bi yalan yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

coolmhmt bunu yazdı:

Yaklasik 2 ay once cok sevdigim bir kiz arkadasimdan ayrildim. Ancak benle beraberken aramizda tartisma konusu olan bir cocuk vardi. Cocukta bizim bolumden. Sanirim 2-3 gun once beraber gorulmusler ve baya iyimis aralari. Hak verirsinizki muridler icim icimi yedi bugun :/

Simdi benim istedigim sey sanirim imkansiz degil.Eminimki bunu yapabilecek bir dahi vardir. Istedigim sey hotmail adresinin sifresini ele gecirmek ve onun haberi olmadan maillerini ve facebook mesaj kutusunu okumak.

simdiden tesekkurler

hocam geçmiş olsun tatlı canını sıkma fazla moralini bozma..bişiler yapabilen çıkar inş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

coolmhmt bunu yazdı:

watervay bunu yazdı:

Al bu adresten gir hacı

http://login.live.com/login.srf?id=2&svc=mail&cbid=24325&msppjph=1&tw=900&fs=1&lc=1055&_lang=TR

iyide niye fake yedirmeye calisiyorsun bana ?

Her eve 1 adet lazım :) bu Fake ise Bende Gay im :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ya abijim ne msn heyki bi temiz git döv adamı için rakat eder en azında. msn konusmalarını görmek sana ne vericek

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

acaba hangi dahi arkadasimiz hotmaili hackleyecek,dogrusu merak ettim.. :D

imkansiz olmayabilir fakat aramizda hotmail hackleyecek düzeyde kimse yok.

ancak,kiz arkadasinin mail sifresini  keylogger v.b gibi vasitalarla alabilirsin..

hotmail veya yahoo hack demeyle olacak is degil :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Conquer bunu yazdı:

acaba hangi dahi arkadasimiz hotmaili hackleyecek,dogrusu merak ettim.. :D

imkansiz olmayabilir fakat aramizda hotmail hackleyecek düzeyde kimse yok.

ancak,kiz arkadasinin mail sifresini  keylogger v.b gibi vasitalarla alabilirsin..

hotmail veya yahoo hack demeyle olacak is degil :)

Ya arkadasım Allahınızı seviyosanız söle sacma sapan laf kalabalığı yapmayın ya.Adam zaten size hotmaili hackleyin dememis sadece mail adresini hackleyin demis mail adresi kullanıcının hatalarıyla hacklenebilir.Cok bilmişlik yapıyonuz.

Toplam Hit: 9773 Toplam Mesaj: 42