Acil Ucretli Mail Hack
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Conquer bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
acaba hangi dahi arkadasimiz hotmaili hackleyecek,dogrusu merak ettim.. :D
imkansiz olmayabilir fakat aramizda hotmail hackleyecek düzeyde kimse yok.
ancak,kiz arkadasinin mail sifresini keylogger v.b gibi vasitalarla alabilirsin..
hotmail veya yahoo hack demeyle olacak is degil :)
-----------------------------Ya arkadasım Allahınızı seviyosanız söle sacma sapan laf kalabalığı yapmayın ya.Adam zaten size hotmaili hackleyin dememis sadece mail adresini hackleyin demis mail adresi kullanıcının hatalarıyla hacklenebilir.Cok bilmişlik yapıyonuz.
-----------------------------sen bi isine bak hele bayzin efendi.
bak ben yukarida hotmailin hacklenemeyecegini fakat keylogger v.b vasitalarla ele gecirebilecegini izah etmisim.
densiz insan ! belli oluyor cok bilmisligi kimin yaptigi !
-----------------------------acaba hangi dahi arkadasimiz hotmaili hackleyecek,dogrusu merak ettim.. :D
Direk su yazını görünce klavyede 3 harfe dokundu parmaklarım ama sonra sildim sitenin ortasında ayıp olmasın diye :)
Densiz mensiz diyerek konusma benle genco.
-----------------------------konuyu acan arkadas zaten ilk mesajinda hotmail adresi diye belirtmis..benim yazmis oldugum mesajda cok bilmislik felan yok..mahallenin muhtariymis gibi
cevaplar yazma istersen ha.
o yazacagin 3 harfide sana yediririm genco bayzin,merak etme sen..
-----------------------------Muhtar olmadıgımı nerden biliyorsun delikanlı :F
Bide harfleri yediririm falan demissin hayırdır bu atar gider falan yoksa sende vali misin :F
-----------------------------neyse,ben vali felan degilim sende muhtar degilsin.
konu amacindan sapmasin,bak arkadas hotmail adresinin sifrelerini istiomus :D
biliyosan söylede,adamin isi halledilsin..