Acil Yardım İşimden Olabilirim
-
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/30/1379.jpg
beyler görüntüdeki gibi otelin 3 tane kamerasında görüntü yok pc kendini 6 da yeniliyor tam da o sırada gitti kapandı açıldı bi baktım no video diyor nedeni ne olabilir müdür uyanmadan yapmam lazım saten ters adam bu sefer kesin beni işten kovar :S
-
kabloları felan kontrol etsen kameraları ?
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------
kabloları felan kontrol etsen kameraları ?
-----------------------------hocam hangisi ki birsürü kablo var
-
adam kabloyla oynadım demiyor birden kendi gitti diyor .
hoca niye panik yapıyorsun patron gelince söylersin işin ehli çağırılır onarımı yapılır gönderilir. bunda işini kaybedecek ne var ?
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
adam kabloyla oynadım demiyor birden kendi gitti diyor .
hoca niye panik yapıyorsun patron gelince söylersin işin ehli çağırılır onarımı yapılır gönderilir. bunda işini kaybedecek ne var ?
-----------------------------akşam polis raporunuda geç gönderdim saten onuda görmedi 2 sini birden görürse kesin işten atar çok ters adam belki ayağım değmiş olabilir kablolara bide pc biraz önce kendini resetledi .s herşey üstüstüne geliyor kafayı yiyeceğim
-
karışmak gibi olmasında tekrar kapat aç
edit:sagda butonlar var onlarada bas
-
Cia bunu yazdı:
karışmak gibi olmasında tekrar kapat aç
-----------------------------denedim o da olmadı
-
hocam tamirat için geldiklerinde loglardan sorunun nerden kaynaklandığını anlayabilirler.
senin şuan tek yapabileceğin kabloları kontrol etmek ve bi laptop götürceksin işyerine bide kameraları onda dene.
eğer o laptoptada görüntü gelmezse sorun senin başında durduğun pc'den deil kameralara giden kablo yada kameralardandır.
-
görüntünün olmadığı yerdeki kameranın kablolarını takip et girişlerin iyi oturduğuna emin ol.
-
muhammedonur bunu yazdı:
görüntünün olmadığı yerdeki kameranın kablolarını takip et girişlerin iyi oturduğuna emin ol.
-----------------------------hocam kabloların hepsi takılı saten durup dururken nasıl çıkacak ki kablolar
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
hocam tamirat için geldiklerinde loglardan sorunun nerden kaynaklandığını anlayabilirler.
senin şuan tek yapabileceğin kabloları kontrol etmek ve bi laptop götürceksin işyerine bide kameraları onda dene.
eğer o laptoptada görüntü gelmezse sorun senin başında durduğun pc'den deil kameralara giden kablo yada kameralardandır.
-----------------------------otelde laptop yokta acaba virüs falan girmiş olabilir mi ?? gerçi bu gece de hiçbişey yapmadım ama ,sabaha kadar facede okey oynadım walla kafayı yicem ya :s