Acil Yardım İşimden Olabilirim
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
karışmak gibi olmasında tekrar kapat aç
edit:sagda butonlar var onlarada bas
-----------------------------hocam hangisine iyice bok etmeyelim işi
-
hocam sistem nasil kameralar dvr lara mi bagli yoksa direk pc yemi geliyor ?
eger dvr dan pc ye geliyorsa goruntu dvr kablolarini kontrol et eger dokunmadiysan kablodan sorun yoktur ama ne olur ne olmaz ...
eger voltaj dustu ise falan kameralar ariza yapmis olabilir.
gordugum kadariyla 3-4 ve 5 nolu kameralar gitmis. eger bi kanal yada bi giris gibi birseyleri varsa onlara bak.
olmadi kameralarin arkasindaki kablolara bak.
sistem ile ilgili bilgi verirsen daha iyi yardimci olmaya calisirim.
benim isimde kamera.
200 kusur camera var suanda bulundugum yerde. bizde dvr lara bagli sistem pc dende dvr cpu suna baglanip cek yapiyoruz.
edit/
5 nolu kamerada hic goruntu yok no video diyo onun kablsundan kaynaklaniyo olabilir. 3 ve 4 eger dome kamera ise reset atabilirsin.
4 nolu kamerada kayitta sanirim. iris focus u ile oyna bi saga sola cek duzelmezse eksi haline getir.
-
bence yazılımla alakali bi problem var :)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
hocam sistem nasil kameralar dvr lara mi bagli yoksa direk pc yemi geliyor ?
eger dvr dan pc ye geliyorsa goruntu dvr kablolarini kontrol et eger dokunmadiysan kablodan sorun yoktur ama ne olur ne olmaz ...
eger voltaj dustu ise falan kameralar ariza yapmis olabilir.
gordugum kadariyla 3-4 ve 5 nolu kameralar gitmis. eger bi kanal yada bi giris gibi birseyleri varsa onlara bak.
olmadi kameralarin arkasindaki kablolara bak.
sistem ile ilgili bilgi verirsen daha iyi yardimci olmaya calisirim.
benim isimde kamera.
200 kusur camera var suanda bulundugum yerde. bizde dvr lara bagli sistem pc dende dvr cpu suna baglanip cek yapiyoruz.
edit/
5 nolu kamerada hic goruntu yok no video diyo onun kablsundan kaynaklaniyo olabilir. 3 ve 4 eger dome kamera ise reset atabilirsin.
4 nolu kamerada kayitta sanirim. iris focus u ile oyna bi saga sola cek duzelmezse eksi haline getir.
-----------------------------hocam kameralar direk pc ye bağlı dome kamera değil ccd kamera
-
SaMyELi bunu yazdı:
-----------------------------http://i1008.hizliresim.com/2010/8/30/1379.jpg
beyler görüntüdeki gibi otelin 3 tane kamerasında görüntü yok pc kendini 6 da yeniliyor tam da o sırada gitti kapandı açıldı bi baktım no video diyor nedeni ne olabilir müdür uyanmadan yapmam lazım saten ters adam bu sefer kesin beni işten kovar :S
-----------------------------Bundan önce neler olduki diye sormayacam :) ama madem sen bisey yapmadin. diyeceksin, böyle böyle.. sonrada biraz fica yiyeceksin tersmisya muhterem..
bence bu yüzden isten cikartilma söz konusu olamaz.. bu kadar panik anlamsiz. -
o kadar kabloyu pc nin neresine takmislardi :) arada bi aparat falan wardir sanirim ordaki butun kablolari kontrol et zaten gorunurde 7-8 kamera war.
eger elektrik kesintisi yada voltaj dusukligi oldu ise ondan olmus olabilir. kamera kablolarina ve pc ye giris lerine yada aparat warsa aparat ustundeki kablolari kontrol et.
bide patronuna soyle 1 ve 8 nolu kameralari biraz asagiyi ceksin tavandaki sinekleri yada gokteki ucaklaridami takip edecek :)
-
benim kullandigim program farkli ama sunu bi dene istersen
ilk once no video yazan yere tikla kutuya sonra sagdan 5 numaraya bas bi bakalim belki gelir goruntu
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
o kadar kabloyu pc nin neresine takmislardi :) arada bi aparat falan wardir sanirim ordaki butun kablolari kontrol et zaten gorunurde 7-8 kamera war.
eger elektrik kesintisi yada voltaj dusukligi oldu ise ondan olmus olabilir. kamera kablolarina ve pc ye giris lerine yada aparat warsa aparat ustundeki kablolari kontrol et.
bide patronuna soyle 1 ve 8 nolu kameralari biraz asagiyi ceksin tavandaki sinekleri yada gokteki ucaklaridami takip edecek :)
-----------------------------elektrik kesintisi olmadıda voltaj düştü sanki ekran gidip gelmişti arza olmadan önce
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
benim kullandigim program farkli ama sunu bi dene istersen
ilk once no video yazan yere tikla kutuya sonra sagdan 5 numaraya bas bi bakalim belki gelir goruntu
-----------------------------yok hocam olmadı sanırım voltaj düştü ya kasmanın da bi anlamı yok işten çıkarırsada çıkarır .mk ölüm yok ya
-
tabi ya salla gitsin yaw takma :) benim sistem patlamis durumda bisi olduguda yok :)
sen soyle patronuna voltaj dustu pc reset atti goruntu gitti dersin.