Acil Yardım İşimden Olabilirim
-
SaMyELi bunu yazdı:
-----------------------------
chaigg bunu yazdı:
hocam 2 kelime yapamadınmı neden kestirdin paranı. faceyi boswer virüs programı yokmu pcde ? eger yakalayamadıyse bu yine senin sucun değilki.
-----------------------------hocam yarım saat dil döktüm adama olayı anlatıyorum faceden falan virüs girmez 500 milyon üyesi war öyle olsa kimse girmez güvenilir site vs. fakat herif nuh diyor peygamber demiyor geçmişi de hergün siliyorum fakat bu çip beni bi gün yakaladıydı onun lafını yapıyor bende lanet olsun kes dedim hem ben ne 150 tl ler çıkarırım bundan resepsiyonist arkadaşlar varsa bilir ;)
-----------------------------ben resopsiyonist degilimde kamera departmaninda calisiyorum
ama cok resopsiyonist yakaladik :)
-
Hocam geçmiş olsun ne diyeyim. Bu kadar küçük işte bazı insanlar...
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
face'i hacklediler virüs attılar :|
-----------------------------hacker okan'ın işidir.
-
kardeşim öncelikle kamera'ya giden 12 volt bi adaptör var onun elektirği kes tekrar tak sonra Pc ve DVR kayıt cihazı ise Bnc kontrol et çalışan kamera yerine çalışmayanı tak sorun hangisinde onu bul Bnc demi yoksa Kamerada mı olmadı başka bişey deneyelim :D
-
tabi girersen faceye öyle işte olur böyle :D Virüsde girer 150 tl de girer
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
Foxxxxxx bunu yazdı:
hacı kullanmışl oldugun kamera kartı programı nedir ayrıca arka soketlerde kamera sıraları bellidir bak hani numara yok o sokete bak tabi uzmansan uzman degilsen
ver 12 voltu tersten kamerayı yak
bozulmuş desinler
-----------------------------dvr mış arka soketlerde 5 numaranın oldugu yere başka kameranın kablosunu tak
giriş bozulmuşmu salam mı diye test et
digerinide ona kamera salılamlıgını konrol etmiş olursun
ikiside olmamdı
adabtörü kapat ac
oda olmadı bnc konnektöre bir bak kısa devre yada teli kurtulmuş olabilir cok sık rastladıgım konu
bunlara ragmen çalışmıyorsa sorun sende degil kameradandır birde eger iç mekanda ise kamera genelde kameraların arkasında kırmızı veya yeşil bir led vardır enerjinin gelip gelmedigini anlayabilmek için onuda bir kontrol et
bu saydıklarımdan muhakkak biri vardır yada kamera bozulmuştur
-----------------------------üstte yazılanları uygula olursa olur olmassa yapacak bişey yok bunun virüsle facebook la bi alakası yok aynı dvr programını bende kullanı yorum bazen oluyor böyle şeyler fazla kafana takma ucunda ölüm yok ya
-
pci kontroller kullanıyorsan görüntü girişlerini kontrol et eger vrc kullanıyorsan external onu kapat aç