Acilen İngilizce Öğrenmem Lazım Önemli.
-
İngilizcem istediğim düzeyde değil hızlıca ilerletmek istiyorum. Bunu pc başında yapacağım.
İhyiyacım olan,
Cidden sağlam görsel-yazılı eğitim seti.
Eğer mümkünse gramerle ilgili pdf. Doldurmak için.
Diğer yapacağım şeyler,
İngilizce ingilizce sözlüğüm var her gün bir yaprağını koparıp öğreneceğim. Yani kelime dağarcığım gelişecek.
İngilizce haber siteleri ve kitaplarımı ingilizce okuyup çevirip ilerleteceğim. Reading kısmı.
Bir zaman sonra filmleri ingilzice alt yazı ile izleyeceğim.
Yurt birleşmiş milletler gibi. Bir çok yabancı var onlarla kısmen ingilizce konuşarakda speaking i geliştireceğim.
Essay kurallarını tekrar edip bölümümle ilgili yazı denemeleri yapacağım. Writing kısmı.
Ancak başlamam için kesin ve net sağlam bir KAYNAĞA İHTİYACIM VAR.
Kaynağıma yani videolara ve pdf e güvenirsem bu işin altından hızlı ve başarılı olarak çıkacağıma eminim.
Nette o kadar çok şey var ki hiç birine tam güvenemiyorum. Lütfen güvendiğiniz sağlam bir kaynak ismi verin.
Ve ortalama olarak duyduğumu anlayıp karşıya düzgün cevap verme kısmı günübirlik bir çalışma ile kaç ayımı alacak ?
-
bana alt yazılı film izle dediler. izliyorum bakalım.
-
abi acil olan ne onu anlamadım ben.
-
Mukavim_ bunu yazdı
abi acil olan ne onu anlamadım ben.
İngilizcede geriyirm. Kendimi bölüm gereği acilen geliştirmem gerekiyor.
Bu vasıta ile daha çok dikkat çekip daha fazla bilgi edinebilmem de mümkün.
-
Aynen şöyle diller hakkında genel nasıl yol izlenecek, alıştırmalar, örnekler, güzel bilgiler içeren başlıklar açmak lazım. 5-10 kişi toplanıp Tahribat Ingilizce Dil Ogrenimi başlığı altında olabilir mesela :D
-
tabi abi hemen kuralım demek isterdim AMA...... malesef...
-
Maalesef öyle acilen öğrenmenin yolu yok ve bana göre pc başında da ingilizce öğrenilmez.
Yine de istersen daft ın paylaşımlarında ingilizce görsel eğitim setleri mevcuttu. Aynı şekilde rosetta stone adlı uygulama alanındaki en iyi dil öğrenme yazılımlarından birisidir.
-
hocam tell me more programı yardımcı olucaktır.
http://www.tahribat.com/Forum-Egitim-Tell-Me-More-Dil-Egitim-Setleri-181444/
-
Tahribatta birileri ftpden eğitim seti paylaşmıştı onu bir aratsana hocam sette güzel birşeydi
-
rosetta stone eğitim setlerini deneyebilirsin. Ayrıca tek başına oturup herhangi bir sıfırdan ingilizce eğitimi kitabını alıp, en baştan inceleyerek neler anlatılmak istendiğini sakin kafayla anlamaya çalış. Balıklama atlama. Fono yayınları gibi kitapları da bi inceleyebilirsin.
-
Tell me more felan saçma sapan birşey ve kimsenin o program ile bir kaç kelime dışında birşey öğrendiğine inanmıyorum.
ELS inside out var pdf olarak nette var bu kitap çok detaylıdır herşeyi kapsıyor
İngilizce anlatımlı olarakta english grammar in use var tavsiye ederim
xxkomandoxx1 tarafından 12/Şub/14 16:57 tarihinde düzenlenmiştir