Acilen İngilizce Öğrenmem Lazım Önemli.
-
zeybekustasi bunu yazdı
ekleme: ELS yi önceden de indirince hatırladım acaba bu kitap başından sonuna kadar çalıştığımda gramerde kaçta kaçlık bir kısmını bitirmiş olacağım.
PHRASAL VERBS lerde bitiyor.
o kitaptan cacık olmaz hoca
senin ilacın burda
bu tür şeyleri kaynağından öğrenmen lazım
-
zeybekustasi bunu yazdı
ekleme: ELS yi önceden de indirince hatırladım acaba bu kitap başından sonuna kadar çalıştığımda gramerde kaçta kaçlık bir kısmını bitirmiş olacağım.
Senin mantık çok yanlış hocam
Sen o kitabı zaten bitirsende pratikte öğrendiklerini uyguluyabiliyor olman biraz zaman alıyor. Zaten kurslardaki uzun süren gramer süreleride pratikte gelişmek için yoksa kitabı okuyup bitirip çat diye yapamıyorsun
-
DaveReed bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
senin ilacın burda
Bende indirme linklerini vereyim
http://kickass.to/essential-grammar-in-use-3rd-edition-with-answers-a4-t7755731.htmlhttp://kickass.to/essential-grammar-in-use-supplementary-exercises-jehanzaibch-rar-t8180862.html
torpedo_XL tarafından 12/Şub/14 17:40 tarihinde düzenlenmiştir -
ValentinoRossi bunu yazdı
dil öğrenmenin 1. kuralı bol bol konuşmaktır.
ancak 1. kuralın gerçekleşmesinde gerekli olan temel ise sadece yazı yazmak ile ve bol bol okumak ile oluşturulabilir.
oturupta sayfa sayfa kelime ezberlemek ile değil...
eski denediği yöntem bi boka yaramayınca kendini böle geliştirdi :P
-
xxkomandoxx1 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Senin mantık çok yanlış hocam
Sen o kitabı zaten bitirsende pratikte öğrendiklerini uyguluyabiliyor olman biraz zaman alıyor. Zaten kurslardaki uzun süren gramer süreleride pratikte gelişmek için yoksa kitabı okuyup bitirip çat diye yapamıyorsun
Belki izahta eksik kalıyorum ama bir çok kez ingilzice öğrenmeye çıktım arkadaşlar uyarıyor sözlük ezberlemekle olmaz konuşman lazım vs vs. Ben bunları fazlasıyşa biliyorum. Szölükte ezberlemek kelime ezberlemek değil kelimeyi cümle içinde ezberlemek.
Eğer grameri düzgün öğreneceğim bir kaynak bulursam zaten ingilzicem gelişecek.
Yoksa ben demiyorum ki grameri bitireyim kapağı kapayım ingilizceyi öğreneyim. Bu uzun bir süreç oalcak. Yineliyorum yaptığım şeyler mantıksal olacak buna emin olun.
Kitapta öğrendiğim şeyi uygulayacağım. Sadece grameri öğreneceğim kaynağın fazla kusursuz olmasını istiyorum.
zeybekustasi tarafından 12/Şub/14 17:44 tarihinde düzenlenmiştir -
English grammar in use mu daha iyi essential grammar in use mu? :S
-
english grammar in use çok basit, busu'dan takip edin çok iyi olur sizin için..
-
DaveReed bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
senin ilacın burda
bunun mavisi vardı bende. epey yardım etmişti, biraz temel olması gerekiyor tabi çünkü ingilizce anlatıyor grameri.
git bi kitapçıya incele hacı, internetten fiyatlrına falan da bak böyle bir kaynak olsun elinde kanlı canlı, gerisini netten halledersin
-
Görsel eğitim seti olarak Daylight, Pdf kaynak olarak da ELS önerebilirim. ELS'nin dezavantajı şu ki konu anlatımlarında ve testlerde bilinmeyen çok fazla kelime oluyor ha bire sözlüğe bakmak zorunda kalıyorsun. Ha kelime dağarcığına da bir yandan katkıı yapar avantaja dönüşür bu da ayrı mesele tabi.
literatur tarafından 12/Şub/14 18:14 tarihinde düzenlenmiştir -
KuZeTaR bunu yazdı
english grammar in use çok basit, busu'dan takip edin çok iyi olur sizin için..
Bu farklı görüşler beni yoruyor (:
İstiyorum ki bir çıksın "Ben bu kaynaktan öğrendim detayı felan gayet iyi, al bunu çalış" desin.
Ama olmuyor.
busu ne peki ?