Acronis Mi Ghost Mu
-
Merhaba arkadaşlar yedekmede hangisi iyidir ben acronisi kullanıyorum gayet güzel norton ghost da aklıma takıldı nasıl bilirdiniz :D
-
ikisinide kullandim baya bi
acronis true image daha iyi bence
bi anket sonucu
What imaging/backup software??? Acronis True Image 11 

49 73.13% Norton Ghost 12.0 

12 17.91% Other-Please reply below 

10 14.93% ve karsılastırma
Features Norton Ghost 14 Acronis True Image 11 Price ($US) $69.99 $49.99 Operating System supported Windows Vista, Windows XP Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 Minium hardware requirements CPU: 300MHz
RAM: 256MBCPU: 300MHz
RAM: 256MBComplete Image backup of hard disk Yes Yes Able to create Image backup while Windows is running Yes Yes Incremental Backup Yes Yes Differential Backup No Yes Individual File/Folder Backup Yes Yes Able to backup files in use Yes Yes Schedule backups Yes Yes Outlook/Outlook Express backup separately No Yes Backup files to FTP No Yes Backup data to external hard disk Yes Yes Backup data to removable media such as DVDs, CDs, etc. Yes Yes Password protect backup Yes Yes Password encrypted No Yes Can restore individual files and folders Yes Yes Backup data is compressed Yes Yes Size of Image backup files can be preset No Yes Include/exclude certain file types with filters. Yes Yes Verify/validate backup ? Yes Create mirror/clone backup of hard drive Yes Yes Software can create backup recovery disk No. Yes Span the backup across multiple drives or disks. Yes Yes Image backup file format .v2i .tib Continuous data protection No No Logging/Reporting Yes Yes Backup is bootable with recovery disk Yes Yes Restore individual files and folders Yes Yes -
Acronis
-
ikiside diil ... hiren cd ... içinde ikiside var :D
hiren cd i indir sonra istediğini kullan artık sana kalmış :D
-
yaw bi yerde acronisle alınan yedekler bi süre sonra bozulabiliyor demişde biri başıma böyle birşey gelmedi ama ghostu da merak etmişimdir hep ghostu önereceko lan yokmu :D
-
Acronis :) 2010 dehşet :F
-
Serdarr bunu yazdı:
-----------------------------ikiside diil ... hiren cd ... içinde ikiside var :D
hiren cd i indir sonra istediğini kullan artık sana kalmış :D
-----------------------------
adam zaten hangisi diye soruyo -
AC 2010 üstüne tanımam
-
zamazingo bunu yazdı:
AC 2010 üstüne tanımam
bunlara ek olarak yazdıklarınız güzelmi virüs yeriz yedegimiz war diyip yükleriz silmez felan sikerim öyle işi :D -
Maceraya gerek yok.acronis universal restore adında bi özellik sunuyor. bu özellik sayesinde sadece image almanın ötesine geçiyor bunu kullanınca zaten olayı bitirmişler diyosun tartışmaya bile gerek yok.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Maceraya gerek yok.acronis universal restore adında bi özellik sunuyor. bu özellik sayesinde sadece image almanın ötesine geçiyor bunu kullanınca zaten olayı bitirmişler diyosun tartışmaya bile gerek yok.
onun anlamı nedir :D ne boktur bu universal la almadım hiç yedek
Toplam Hit: 4512 Toplam Mesaj: 26