Acronis Mi Ghost Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------
    siyahbereli bunu yazdı:

Maceraya gerek yok.acronis universal restore adında bi özellik sunuyor. bu özellik sayesinde sadece image almanın ötesine geçiyor bunu kullanınca zaten olayı bitirmişler diyosun tartışmaya bile gerek yok.

onun anlamı nedir :D ne boktur bu universal la almadım hiç yedek

Enterprise server üzerine kurulur,bilmeyenler için örnek ile açıklamak istiyorum..diyelimki baktıgımız sistemde  hp dl380 model server üzerinden imajı bu özellikle birlikte aldın..makinanın diskleri uçtu elinde yedek disklerde yok...ama kenarda boşta bekleyen IBM  yada DeLL marke server var. yada bilgisayr var.daha önce Hp den aldıgın imajı DeLL server a  yada bilgisayarına çakar geçersin yarım saat sonra sistemin hazır. Eğer universal restore ile almaz isen bu işlemi yapamazssın.umarım böyle bi konuda anlaşılır olmuştur.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yokmu ghostu önerecek olan dün image aldım acronis ile aldımmı 5 gb oluyor bununla 10 gb ne bicim iştir anlamadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:
    siyahbereli bunu yazdı:

Maceraya gerek yok.acronis universal restore adında bi özellik sunuyor. bu özellik sayesinde sadece image almanın ötesine geçiyor bunu kullanınca zaten olayı bitirmişler diyosun tartışmaya bile gerek yok.

onun anlamı nedir :D ne boktur bu universal la almadım hiç yedek

Enterprise server üzerine kurulur,bilmeyenler için örnek ile açıklamak istiyorum..diyelimki baktıgımız sistemde  hp dl380 model server üzerinden imajı bu özellikle birlikte aldın..makinanın diskleri uçtu elinde yedek disklerde yok...ama kenarda boşta bekleyen IBM  yada DeLL marke server var. yada bilgisayr var.daha önce Hp den aldıgın imajı DeLL server a  yada bilgisayarına çakar geçersin yarım saat sonra sistemin hazır. Eğer universal restore ile almaz isen bu işlemi yapamazssın.umarım böyle bi konuda anlaşılır olmuştur.

örneğin acronis true image de şöyle bişey var, sistemin yedeğini aldın ama sistem dosyaların bozuldu bişekilde boot cd si ilede geri yükleyemıyorsun vs. veya eve geldin bı bakıyorsun format atmışlar (format atıldıktan sonra aldığın yedek yüklenmiyor diye duymuştum) ama bu universal seçeneğiyle ister format atılsın ister atılmasın ister o pc de ister başka pc de rahatlıkla o imajı uygulanabilir mi ?

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ben senelerdir ghost kullanıyorum. kullanımı bana daha sade ve basit geliyor. şimdiye kadar, sadece xp çıktığında ntfs yüzünden bi problemle karşılaşmıştım. onuda zaten yeni versiyonla halletmişlerdi. başka bir sorun hiç görmedim. image bozulmasıyla karşılaşmadım, duymadım. kullanabilirsin yane.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Acronis iyidir iyi..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Acronis ayrintili ve iyidir.

Ghost  ozellik olarak kisitli ama sadedir.

Ikisiylede usb ve cd ile bootable cd olusturup kurtarma islemi yapabilirsin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

arconis messi:D:D

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    trial olarak indirdim iso diskinini kendisi oluşturmuyor onuda başka biyerden indiricez yani :S o diske bişey enjekte etmiş olmasınlar :S virüs felan kolay şeyler bunlar yani olabilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ghostu kullanmay abaşladım pratik ghost 15 kenardan zırt pırt bacup yes no diyo bunun çözümü warmı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ben dos sürümünü kullanıyom zırt pırt bişey gelmiyo :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 4513 Toplam Mesaj: 26