Acronis Mi Ghost Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

emektar ghost herzaman favoridir.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

emektar ghost herzaman favoridir.

ghost iyidir.cok uzun yıllardır kullanıyorum

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:
    siyahbereli bunu yazdı:

Maceraya gerek yok.acronis universal restore adında bi özellik sunuyor. bu özellik sayesinde sadece image almanın ötesine geçiyor bunu kullanınca zaten olayı bitirmişler diyosun tartışmaya bile gerek yok.

onun anlamı nedir :D ne boktur bu universal la almadım hiç yedek

Enterprise server üzerine kurulur,bilmeyenler için örnek ile açıklamak istiyorum..diyelimki baktıgımız sistemde  hp dl380 model server üzerinden imajı bu özellikle birlikte aldın..makinanın diskleri uçtu elinde yedek disklerde yok...ama kenarda boşta bekleyen IBM  yada DeLL marke server var. yada bilgisayr var.daha önce Hp den aldıgın imajı DeLL server a  yada bilgisayarına çakar geçersin yarım saat sonra sistemin hazır. Eğer universal restore ile almaz isen bu işlemi yapamazssın.umarım böyle bi konuda anlaşılır olmuştur.

örneğin acronis true image de şöyle bişey var, sistemin yedeğini aldın ama sistem dosyaların bozuldu bişekilde boot cd si ilede geri yükleyemıyorsun vs. veya eve geldin bı bakıyorsun format atmışlar (format atıldıktan sonra aldığın yedek yüklenmiyor diye duymuştum) ama bu universal seçeneğiyle ister format atılsın ister atılmasın ister o pc de ister başka pc de rahatlıkla o imajı uygulanabilir mi ?

farklı bilgisayar derken zaten cevabı yukarda vardı.acronis ile sıfır yada bölümleri silinmiş formatlanmış herhangi bir diske,elindeki mevcut imajı istediğin bilgisayara kurup çalıştırabilirsin.Home sürümü için kesin diyemem.ben yorumumu enterprise server sürümü için yaptım.sen kimden duyduysan yanlış duymuşssun.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

benim kullandığım 2010 home sürümü.enterprise server sürümünün elimde Acronis True Image Echo 9.7 Build 8206 Workstation for Windows TURK diye bir şey daha var ama ne kurmayı nede kullanmayı daha önce denemedim bu sürümde bahsettiğiniz format atılsada atılmasada başka bilgisayara götürsen bile sorunsuz çalışır özelliği varmıdır.

ve nasıl kullanılıyor yani nasıl oluyor hocam 2010 da ki gibi ileri iler derken bir seçenek çıkıyor işaretliyormuyuz yoksa gelişmiş ayarlarına mı girmek lazım bir tarif edebilirmisiniz.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

çok güncel :d

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
Toplam Hit: 4531 Toplam Mesaj: 26