Kriptoparalar & Blockchain
Action Coin Aktif, Wallet'lar Açılıyor - 100 Coin ( 2-3 $ ) Üyelik Sonrası Kazanabilirsiniz
Action Coin Aktif, Wallet'lar Açılıyor - 100 Coin ( 2-3 $ ) Üyelik Sonrası Kazanabilirsiniz
-
C_e_Z_a tarafından 04/Mar/18 15:02 tarihinde düzenlenmiştir
En son 1 hafta öncesinde Presale'i hakkında bilgi vermek için konusunu açmıştım. O günden sonra, en çok şikayet edilen hususlardan biri olan referans sistemi yenilendi. Şimdi daha detaylı, anlaşılır ve hız sorunu yaşatmayan bir sisteme geçildi.
0,02 $'dan 21 Şubat'ta 3. kademe Presale'ini yaptılar. 1 Mart tarihinden , resmi olarak kullanıma gireceği ilan edildi.
Şuan 50 ülkede, 125 temsilcileri var. Kendi sitelerinde de ; şuanda Beta olmalarına rağmen , onlarca ülkede geçerli yüzlerce indirim uygulaması faal.
Yabancı forumlardan takip ettiğim kadarıyla, coin'in 1 Mart'ta resmi olarak kullanıma gireceği anda 0,03 $'dan işlem göreceği belirtiliyor. Kendi sitesinde standart olarak 1 Action Coin ( ACT ) = 1 $
Fakat, tabi bu sadece actionrewards.net üzerindeki indirim kuponlarında geçerli bir terim. ( Şuan coin'in beta olarak bile faaliyette olduğu, işlem gördüğü ülke ve işletmeleri görebilirsiniz. )
Hâla geç kalmış sayılmazsınız arkadaşlar. Belki ilk başlarda değersiz gözükebilir, tatmin edici bir değerde yakalayamayabilir dolaşıma girince - ama kesinlikle uzun vadeli bir coin! Zira; turizm ,seyahat ve gezi neredeyse dünya döndükçe var olacak bir sektör
Sizde şuan kayıt olabilir, referans sistemi ile en başta çevrenizden başlayarak sisteme üye olmalarını sağlayarak ücretsiz coinler kazanabilirsiniz.
Kayıt olduğunuz takdirde, 100 Adet Coin'de hesabınıza tanımlanacak.
Not : Action Coin , Mart'ta resmi olarak dolaşıma girecek olsa bile, Nisan - Mayıs ayı gibi en çok kullanılan exchange sistemlerinden olan Binance'de işlem göreceği son aldığım bilgiler arasında arkadaşlar.
Referanssız : TIKLA
Referanslı : TIKLA -
Hocam sitede 100 action coin yazıyor, siz 1000 tane tanımlanacak demişsiniz.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Hocam sitede 100 action coin yazıyor, siz 1000 tane tanımlanacak demişsiniz.
Farkettim hatamı hocam, uyarınız için çok teşekkür ederim :) Düzelttim.
-
eth cüzdanı vs. nereye giricez göremedim öyle bir yer ?
-
saybirs bunu yazdı
eth cüzdanı vs. nereye giricez göremedim öyle bir yer ?
wallet.actioncoin.io buradan cüzdanınızı oluşturabiliyorsunuz hocam.
-
ben 1000 tane aldım bu arkadaştan 1 ay önce falan fos çıkar diyordum çıkamayacak gibi :D
-
furkiak bunu yazdı
ben 1000 tane aldım bu arkadaştan 1 ay önce falan fos çıkar diyordum çıkamayacak gibi :D
Referansımla kayıt olduğun için teşekkür ederim hocam, emin ol fos çıkmayacak :) Sadece biraz zaman lazım. Diğer arkadaşlarımızında , referansımdan üye olursa çok sevinirim hocam :)
-
1000 tane geldi bana da
-
MhmdAlmz bunu yazdı
1000 tane geldi bana da
Hocam wallet'ınızı açmayı unutmayın. sonradan sitenin rewards sitesinden, elinizdeki coin'inizin siparişinizi vererek ( wallet adresinizi notice kısmına ekleyin. ) , transfer işlemini başlatabilirsiniz. Referansımı kullandıysanız ayrıca teşekkür ederim :)
-
C_e_Z_a bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
1000 tane geldi bana da
Hocam wallet'ınızı açmayı unutmayın. sonradan sitenin rewards sitesinden, elinizdeki coin'inizin siparişinizi vererek ( wallet adresinizi notice kısmına ekleyin. ) , transfer işlemini başlatabilirsiniz. Referansımı kullandıysanız ayrıca teşekkür ederim :)
ben refli üye olayım diye girdim ama zaten üye olmuşum :)
1000 varmış bende de.
Bakalım her gördüğüme üye oluyom da inş para ettiğinde de unutmamış olurum :)
lakin wallet açamadım siteye girmi,yor walleta
-
Refli üye oldum hocam