folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Action Coin Aktif, Wallet'lar Açılıyor - 100 Coin ( 2-3 $ ) Üyelik Sonrası Kazanabilirsiniz

Action Coin Aktif, Wallet'lar Açılıyor - 100 Coin ( 2-3 $ ) Üyelik Sonrası Kazanabilirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

En son 1 hafta öncesinde Presale'i hakkında bilgi vermek için konusunu açmıştım. O günden sonra, en çok şikayet edilen hususlardan biri olan referans sistemi yenilendi. Şimdi daha detaylı, anlaşılır ve hız sorunu yaşatmayan bir sisteme geçildi.

0,02 $'dan 21 Şubat'ta 3. kademe Presale'ini yaptılar. 1 Mart tarihinden , resmi olarak kullanıma gireceği ilan edildi.

Şuan 50 ülkede, 125 temsilcileri var. Kendi sitelerinde de ; şuanda Beta olmalarına rağmen , onlarca ülkede geçerli yüzlerce indirim uygulaması faal.

Yabancı forumlardan takip ettiğim kadarıyla, coin'in 1 Mart'ta resmi olarak kullanıma gireceği anda 0,03 $'dan işlem göreceği belirtiliyor. Kendi sitesinde standart olarak 1 Action Coin ( ACT ) = 1 $
    Fakat, tabi bu sadece actionrewards.net üzerindeki indirim kuponlarında geçerli bir terim. ( Şuan coin'in beta olarak bile faaliyette olduğu, işlem gördüğü ülke ve işletmeleri görebilirsiniz. )

Hâla geç kalmış sayılmazsınız arkadaşlar. Belki ilk başlarda değersiz gözükebilir, tatmin edici bir değerde yakalayamayabilir dolaşıma girince - ama kesinlikle uzun vadeli bir coin! Zira; turizm ,seyahat ve gezi neredeyse dünya döndükçe var olacak bir sektör

Sizde şuan kayıt olabilir, referans sistemi ile en başta çevrenizden başlayarak sisteme üye olmalarını sağlayarak ücretsiz coinler kazanabilirsiniz.

Kayıt olduğunuz takdirde, 100 Adet Coin'de hesabınıza tanımlanacak.

Not : Action Coin , Mart'ta resmi olarak dolaşıma girecek olsa bile, Nisan - Mayıs ayı gibi en çok kullanılan exchange sistemlerinden olan Binance'de işlem göreceği son aldığım bilgiler arasında arkadaşlar.

Referanssız : TIKLA
    Referanslı : TIKLA

C_e_Z_a tarafından 04/Mar/18 15:02 tarihinde düzenlenmiştir

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Hocam sitede 100 action coin yazıyor, siz 1000 tane tanımlanacak demişsiniz.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Hocam sitede 100 action coin yazıyor, siz 1000 tane tanımlanacak demişsiniz.

Farkettim hatamı hocam, uyarınız için çok teşekkür ederim :) Düzelttim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

eth cüzdanı vs. nereye giricez göremedim öyle bir yer ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

eth cüzdanı vs. nereye giricez göremedim öyle bir yer ?

wallet.actioncoin.io buradan cüzdanınızı oluşturabiliyorsunuz hocam. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

ben 1000 tane aldım bu arkadaştan 1 ay önce falan fos çıkar diyordum çıkamayacak gibi :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

ben 1000 tane aldım bu arkadaştan 1 ay önce falan fos çıkar diyordum çıkamayacak gibi :D

Referansımla kayıt olduğun için teşekkür ederim hocam, emin ol fos çıkmayacak :) Sadece biraz zaman lazım. Diğer arkadaşlarımızında , referansımdan üye olursa çok sevinirim hocam :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

1000 tane geldi bana da

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

1000 tane geldi bana da

Hocam wallet'ınızı açmayı unutmayın. sonradan sitenin rewards sitesinden, elinizdeki coin'inizin siparişinizi vererek ( wallet adresinizi notice kısmına ekleyin. ) , transfer işlemini başlatabilirsiniz. Referansımı kullandıysanız ayrıca teşekkür ederim :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

1000 tane geldi bana da

Hocam wallet'ınızı açmayı unutmayın. sonradan sitenin rewards sitesinden, elinizdeki coin'inizin siparişinizi vererek ( wallet adresinizi notice kısmına ekleyin. ) , transfer işlemini başlatabilirsiniz. Referansımı kullandıysanız ayrıca teşekkür ederim :) 

ben refli üye olayım diye girdim ama zaten üye olmuşum :)

1000 varmış bende de.

Bakalım her gördüğüme üye oluyom da inş para ettiğinde de unutmamış olurum :)

lakin wallet açamadım siteye girmi,yor walleta

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Refli üye oldum hocam

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 57895 Toplam Mesaj: 102
action coin